اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
    من بدون سلف ولتاژ خروجی دی سی بین 3 تا 29 ولت ( بستگی به دامنه موج ورودی ) داشتم ! علاوه بر اون سکل موج مربع یهم داشتم ! این یعنی چی؟ یعنی خرابه ؟
    دوست عزیز شما سلف مدار را خابزن وبایی بلندگو ی کوچک تست بگیر قبل از تست از سری لامپ 100باترانس استفاده کن اگر موقع تست صدا داشتی ولامپ روشن نشد مدار سالم هست اگر صدا برید ه داشتی ولامپ روشن شد مشکل از سلف هست

دیدگاه

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

یه سوال اگه بخوایم خروجی رو با اسکوپ تست کنیم از لحاظ سینوسی بودن و هم از لحاظ دی سی فقط به ورودی سیگنال بدیم
      به خروجی باید بلندگو وصل بشه یا نیازی نیست؟
      بعد برای تست سینوسی اسکوپ رو در حالت ac و برای تست dc اسکوپ رو روی dc قرار بدیم درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
        یه سوال اگه بخوایم خروجی رو با اسکوپ تست کنیم از لحاظ سینوسی بودن و هم از لحاظ دی سی فقط به ورودی سیگنال بدیم
        به خروجی باید بلندگو وصل بشه یا نیازی نیست؟
        بعد برای تست سینوسی اسکوپ رو در حالت ac و برای تست dc اسکوپ رو روی dc قرار بدیم درسته؟
        بله درسته ولی برای تست نهایی بهتر ه به مدار یه با وصل باشه که میتونه بلند گو باشه یایک المنت و...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
          دوست عزیز شما سلف مدار را خابزن وبایی بلندگو ی کوچک تست بگیر قبل از تست از سری لامپ 100باترانس استفاده کن اگر موقع تست صدا داشتی ولامپ روشن نشد مدار سالم هست اگر صدا برید ه داشتی ولامپ روشن شد مشکل از سلف هست
          اقا سجاد من ولتاژبایاس رو از پاور کامپیوتر میگیرم.وقتی ولتاژاصلی رو وصل میکنم پاوری ک ب بایاس داده شد ه پروتکت میشه.اعصابمو خورد کرده :angry:

دیدگاه

بلاخره نگفی تغذیه سوییچینگ رو با چه مدار یکسوسازی ، به آمپ دادی؟ نکنه مشکل از تغذیه باشه؟
            شماتیکشم که نذاشتی!
            دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi hoseyni
              اقا سجاد من ولتاژبایاس رو از پاور کامپیوتر میگیرم.وقتی ولتاژاصلی رو وصل میکنم پاوری ک ب بایاس داده شد ه پروتکت میشه.اعصابمو خورد کرده :angry:
              الکترونیک یعنی صبر و حوصله اشکالی نداره با مولتی خریان بایاس را اندازه وهمچنین خازن ها را چک کن ای سی ها را هم خارج کن یه عکس هم از پشت مدار ت بزار

دیدگاه

سلام من ساختم و خیلی خوب راه اندازی شد بدون هیچ مشکلی
                صدا هم گرفتم صدای خوب و شفافی داشت البته به نظرم یه کم فرکانسا بالا بودن
                تنها مشکل داغ شدن سلف هست اونم خیلی سریع نه کم کم ولی در زمان کم حالا باید روی سلف کار کنم با کمک دوستان
                اینم عسکاش البته بعدا کاملا عکسها رو در تاپیک مربوطه قرار میدم

دیدگاه

سلام من ساختم و خیلی خوب راه اندازی شد بدون هیچ مشکلی
                  صدا هم گرفتم صدای خوب و شفافی داشت البته به نظرم یه کم فرکانسا بالا بودن
                  تنها مشکل داغ شدن سلف هست اونم خیلی سریع نه کم کم ولی در زمان کم حالا باید روی سلف کار کنم با کمک دوستان
                  اینم عسکاش البته بعدا کاملا عکسها رو در تاپیک مربوطه قرار میدم

بسیار عالی شده وخوش حال شدم که راه افتاد برای هسته شما هسته را دوبل کنید و ضخامت سیم را بیشتر کنید. Pcb راخودت زدی یا بیرون برات زدند خیلی خوب شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
                    بسیار عالی شده وخوش حال شدم که راه افتاد برای هسته شما هسته را دوبل کنید و ضخامت سیم را بیشتر کنید. Pcb راخودت زدی یا بیرون برات زدند خیلی خوب شده
                    ممنون
                    منظور اینه که دو تا از این هسته ها رو کنار هم بزارم و سیم پیچی کنم
                    من این هسته ایی که گذاشتم همینجوری گذاشتم تعداد دور هم فک کنم 19 دور باشه
                    من این هسته رو از پاور کامپیوتر در اوردم یادمم نبود بطور اتفاقی دیدمش شانس دو تا هم هستن
                    من یه هسته EI هم خریدم
                    حالا برای هسته دوبل چند دور بپیچم؟
                    با چه نمره ای؟
                    PCB رو هم خودم زدم من تا حالا بیرون ندادم خیلی گرون میگیرن بودجه ما اینقدر نیست تازه الان هم جیبم خالیه :sad:میخواستم مقاومتا رو یک درصد بگیرم و خازنا رو MKT که تو خونه همین پلی استرا رو داشتم گذاشتم

دیدگاه

میگم دوستان دو مدل از این مدار وجود داره یه مدل دیودای زنرش کنار مقاومت ها هست یه مدل پایینه خازن! از این دو مدل میگم شاید یکیش مشکل داره و کار نمیکنه!
                      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                      مخترع برتر شمال غرب سال 96
                      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

درود ب همگی.من فردا ی پی سی بی دیگه میزنم و بیشتر قطعات رو هم عوض میکنم.ب این راحتیا دس از سر این مدار بر ننیدارم.باید ج بگیرم البته با کمک دوستان :nerd:

دیدگاه

ممنون
                          منظور اینه که دو تا از این هسته ها رو کنار هم بزارم و سیم پیچی کنم
                          من این هسته ایی که گذاشتم همینجوری گذاشتم تعداد دور هم فک کنم 19 دور باشه
                          من این هسته رو از پاور کامپیوتر در اوردم یادمم نبود بطور اتفاقی دیدمش شانس دو تا هم هستن
                          من یه هسته EI هم خریدم
                          حالا برای هسته دوبل چند دور بپیچم؟
                          با چه نمره ای؟
                          PCB رو هم خودم زدم من تا حالا بیرون ندادم خیلی گرون میگیرن بودجه ما اینقدر نیست تازه الان هم جیبم خالیه :sad:میخواستم مقاومتا رو یک درصد بگیرم و خازنا رو MKT که تو خونه همین پلی استرا رو داشتم گذاشتم
                          مصطفی شما مشکل برق نداری تو خروجی؟ یا مثلا وقتی ورودی میدی صدا نداشته باشی تو خروجی و...
                          و اینکه بیرون چند خواستن ازت برا pcb ؟
                          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                          مخترع برتر شمال غرب سال 96
                          مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                            میگم دوستان دو مدل از این مدار وجود داره یه مدل دیودای زنرش کنار مقاومت ها هست یه مدل پایینه خازن! از این دو مدل میگم شاید یکیش مشکل داره و کار نمیکنه!
                            ب نکتهه ظریفی اشاره کردی.من هم دوتا پی سی بی دارم ازش.من اونی رو زدم ک چهار تا خازن صد میکرو صد ولت داره اما مصطفی و اقا سجاد اون یکی رو زدن
                            منم مشکلات تورو داشتم.تو کدومو زدی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                              بلاخره نگفی تغذیه سوییچینگ رو با چه مدار یکسوسازی ، به آمپ دادی؟ نکنه مشکل از تغذیه باشه؟
                              شماتیکشم که نذاشتی!
                              Nnجان واقعا ممنون ک انقدر ب فکر هستی.از مدار اقا سیرپس استفاده کردم.همون ششصد واتع با هسته تیرویید.تو منابع تغذیه هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                                مصطفی شما مشکل برق نداری تو خروجی؟ یا مثلا وقتی ورودی میدی صدا نداشته باشی تو خروجی و...
                                و اینکه بیرون چند خواستن ازت برا pcb ؟
                                نه صدا به راحتی وقتی ورودی میدم میاد و وقتی قطع میکنم قطع میشه
                                برق رو نگرفتم تازه تموم شد 12 شب دیگه نمیشد تست کرد تا فردا
                                شما با ولت متر dc رو گرفتید؟
                                راستی من از irfp250 استفاده کردم
                                من برا pcb الان سوال نکردم قبلا برا چیزی دیگه سوال کردم یه برد 20 در 20 رو میگفت 60 تومن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X