اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت منبع تغذیه 0-30 ولت 3آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت منبع تغذیه 0-30 ولت 3آمپر

سلام. کسی نبود منو راهنمایی کنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhm_004
      سلام. کسی نبود منو راهنمایی کنه؟
      سعی میکنم در اولین فرصت قرار بدم
      در ضمن باید بگم که اگه شما میخوای بخری خریدنت بهتر از درست کردنه البته به نظر من یکی درستو حسابیشو بگیر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad safarnejad
        سعی میکنم در اولین فرصت قرار بدم
        در ضمن باید بگم که اگه شما میخوای بخری خریدنت بهتر از درست کردنه البته به نظر من یکی درستو حسابیشو بگیر
        سلام ممنون از توجهت
        خوب مارک های درست و حسابی گرون هستند. مثلا مارک گودویل که منبع تغذیه اش حدود یک میلیون درمیاد. حالا به نظرتون مارک خوب به جز گودویل چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhm_004
          سلام ممنون از توجهت
          خوب مارک های درست و حسابی گرون هستند. مثلا مارک گودویل که منبع تغذیه اش حدود یک میلیون درمیاد. حالا به نظرتون مارک خوب به جز گودویل چیه؟
          داخل انجمن تاپیک هایی هست که در موردش صحبت شده لطفا به آنها مراجعه کنید

دیدگاه

سلام
            آقا این pcb بلعکس کار دست ما داد
            اینم pcb صحیح لطفا در پست اول قرار بدید برای دوستانی که میخوان بسازن

دیدگاه

سلام
              آقا این pcb بلعکس کار دست ما داد
              اینم pcb صحیح لطفا در پست اول قرار بدید برای دوستانی که میخوان بسازن

دیدگاه

کسایی که این منبع رو ساختن یه تست کنن ببینن وقتی جریان میکشن خروجی افت داره یا نه
                عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                مخترع برتر شمال غرب سال 96
                مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                  کسایی که این منبع رو ساختن یه تست کنن ببینن وقتی جریان میکشن خروجی افت داره یا نه
                  آقا آرمین عزیز من تست کردم ولی اگه بخوای رو 30 ولت افت نداشته باشی باید ترانس 30 ولت بزاری نه ترانس 24 ولت

دیدگاه

یه دونه سویچینگ 30 ولتی دارم شاید از اون استفاده کنم یا شایدم یه ترانس بگیرم همچین گرون نیست
                    تنها نگرانیم بازی کردن ولتاژه که تو خروجی کم و زیاد شه و ثابت نباشه چون احتمالا "وردی" کم و زیاد میشه تحت جریان کشی
                    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

دوستان یک سوال :
                      آیا میشه بعد از یکسوسازی از آی سی 7824 استفاده کرد که کلا از همون اول 24 ولت وارد مدار بشه ؟
                      آیا با استفاده از این آی سی افت ولتاژ از بین میره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ya30ien
                        دوستان یک سوال :
                        آیا میشه بعد از یکسوسازی از آی سی 7824 استفاده کرد که کلا از همون اول 24 ولت وارد مدار بشه ؟
                        آیا با استفاده از این آی سی افت ولتاژ از بین میره ؟
                        مگه افت ولتاژ داریم؟!

دیدگاه

مگه افت ولتاژ داریم؟!
                          چون ترانس 24 ولت هست وقتی از 24 ولتاژ بالاتر میره افت ولتاژ پیدا میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ya30ien
                            چون ترانس 24 ولت هست وقتی از 24 ولتاژ بالاتر میره افت ولتاژ پیدا میکنه
                            برای اینکه ترانس شما نمیتونه ولتاژ بالا تر از 24 رو با جریان بالا بده! ترانس کم میاره دیگه کاریش نمیشه کرد یا باید منبع رو به صورت 0-24 استفاده کنی یا ترانس 30 ولت بخری با رگلاتورم هیچ کاری نمیشه کرد چون مشکل از ترانسه زورش نمیرسه

دیدگاه

برای اینکه ترانس شما نمیتونه ولتاژ بالا تر از 24 رو با جریان بالا بده! ترانس کم میاره دیگه کاریش نمیشه کرد یا باید منبع رو به صورت 0-24 استفاده کنی یا ترانس 30 ولت بخری با رگلاتورم هیچ کاری نمیشه کرد چون مشکل از ترانسه زورش نمیرسه
                              ممنون از پاسختون میشه توضیح بدید چرا نمیشه از رگولاتور استفاده کرد
                              من میبینم وقتی بالای 24 ولت میره افت زیادی داره و اگه از رگولاتور استفاده کنیم دیگه ورودیمون 24 هست پس چطوری که میگید نمیشه کاری کرد ؟
                              البته من رشتم برق نیست واسه همین میگم لطفا توضیح بدید که ما هم یچیزی یاد بگیریم
                              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ya30ien
                                ممنون از پاسختون میشه توضیح بدید چرا نمیشه از رگولاتور استفاده کرد
                                من میبینم وقتی بالای 24 ولت میره افت زیادی داره و اگه از رگولاتور استفاده کنیم دیگه ورودیمون 24 هست پس چطوری که میگید نمیشه کاری کرد ؟
                                البته من رشتم برق نیست واسه همین میگم لطفا توضیح بدید که ما هم یچیزی یاد بگیریم
                                ممنون
                                میشه از رگلاتور استفاده کرد ولی اگه ورودیت 24 باشه که دیگه تو خروجی بیشتر از 24 ولت نمیگیری که پسر خوب
                                شما میگی وقتی بالای 24 ولت میره افت زیادی داره خوب اگه بیای ورودی رو 24 کنی دیگه خروجیت بیشتر از 24 نمیشه که یعنی قبلا تا 30 ولت میرفت ولی با افت ولی با رگلاتور حد اکثر تا 24 میده بدون افت!
                                یعنی شما با رگلاتور میای منبع 0-30 ولتتو تبدیل میکنی به 0-22 ولت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X