اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش امکانات انجمن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افزایش امکانات انجمن

این کد بالا چیکار میکنه >؟
    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
      این کد بالا چیکار میکنه >؟
      خیلی وقت بود دنبالش بودم ! مثل vBulltain توو انجمن ها یک TOOLTIP زیر عنوان تاپیک باز می کنه که شامل چند خط اول تاپیک هست ، اینطوری فکر کنم حجم زیادی از بار سرور کم بشه ، دیگه نیاز نیست حتما تاپیک باز بشه تا متوجه متنش بشیم! دارم کار می کنم تا اگر بتونم به 10 پست آخر هم اضافش کنم

دیدگاه

آخه من گشتم این کد نبود تو قالب ما ....
        خیلی به درد بخوره همچین چیزی ... وقت داری فایل رو برات بفرستم خودت توش تغییر بدی ؟
        I ❤️ ECA

دیدگاه

خوب همین الان از تغییرم جواب گرفتم!
          خیلی جالب شده !

فایل Boardindex.template.php قالبتون رو باز کنین ، کد زیر رو پیدا کنین

کد:
          		 foreach ($context['latest_posts'] as $post)
          			echo '
          					  <tr>
          						 <td class="middletext" valign="top"><b>', $post['link'], '</b> ', $txt[525], ' ', $post['poster']['link'], ' (', $post['board']['link'], ')</td>
          						 <td class="middletext" align="right" valign="top" nowrap="nowrap">', $post['time'], '</td>
          					  </tr>';
          با این کد جایگذین کنین !

کد:
          echo'

<tr><span class="smalltext">
          <td width="35%" class="windowbg2"><b>ارسال</b></td>
          <td width="15%" class="windowbg2"><b>نويسنده</b></td>

<td width="25%" class="windowbg2"><b>انجمن</b></td>
          <td width="25%" class="windowbg2"><b>تاريخ</b></td></tr> </table>
          <table cellspacing="1" width="100%" cellpadding="0" border="0"><tr>';
          foreach ($context['latest_posts'] as $post)
          echo '
          <td class="windowbg2" valign="top" width="35%"><span class="smalltext"><span title="', $post['preview'], '">', $post['link'], '</span></td>
          <td class="windowbg2" valign="top" width="15%"><span class="smalltext">', $post['poster']['link'],'</td>

<td class="windowbg2" valign="top" width="25%"><span class="smalltext">', $post['board']['link'], '</td>
          <td class="windowbg2" valign="top" width="25%"><span class="smalltext">', $post['time'], '</td></tr>';
          echo '</table><table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="4" class="bordercolor">';
          خیلی جالب در اومده ! ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
            آخه من گشتم این کد نبود تو قالب ما ....
            خیلی به درد بخوره همچین چیزی ... وقت داری فایل رو برات بفرستم خودت توش تغییر بدی ؟
            حتما
            توو بعضی قالبها یک کوچولو فرق می کنه
            برام پیغام خصوصیش کنین،مسنجر و یاهووم دانشگاه کار نمی کنه :cry:

دیدگاه

ارسال
              اینا چین ؟ فارسی تایپ شدن انکودینگ ریخته به هم ؟
              I ❤️ ECA

دیدگاه

نه!این متون به جای UTF8 به Decimal NCRs تغییر داده شده ! در حقیقت یونیکد حرف به حرف هست ! اینطوری دیگه مشکل جابجایی حل میشه

دیدگاه

فقط محض اینکه بعضی دوستان ممکنه بگن صفحه سنگین تر شده بگم که صفحه ای 25 پست هست، هر کدوم حدود 100 کاراکتر برای tooltip اضافه می کنه که در مجموع با احتساب موارد ایجاد tooltip حجمش از 3 کبلوبایت بیشتر نمیشه ! این بعنی برای دیالاپ غیر E1 که کند ترین خط هست چیزی حدود 1 ثانیه اضافه شدن زمان ! فکر کنم در ازای گذینه ای که بدست میاد کاملا قابل چشم پوشی باشه !

دیدگاه

امیر جان اگر recent.php دایرکتوری source با BoardIndex.template.php رو برام بزاری آخرین تغییری که خیلی برام مهم هست رو اعمال می کنم،اونقدر مهم که یک هفتست رووش کار می کنم و دلم می خواست قبل از رفتم انجامش بدم، دیشب اشکال کوچیکی که داشتم رو حل کردم،بعد از اون قویا به موضوعی که توو گفتگوی آزاد گفته بودم باید رسیدگی کنم !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X