اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی شرکت کنید)

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی شرکت کنید)

نمیشه همینطور کلی همه رو با یک چوب زد .
    این حکومت داری آقایان که میگید ، بله نکات بدی توش هست که گفتید اما نکات خوب هم داره

مثلا همین که آمریکا واسه ما تعیین تکلیف نمیکنه این خودش به همه چیزایی که گفتین می ارزه .

شما یه خانواده رو فرض کن توی یه محله ، یا اصلا زمان قدیم که خان و رعیتی بود .
    خان فکر کنه صاحب همه ی آدم های اون دهاته و مثلا هرکدوم از دخترای یه خانواده رو که خواست میبره کنیزی پسرای عیاشش

هیچکسم حق نداره رو حرف خان حرف بزنه و باید اطاعت کنه .

حالا یکی پیدا میشه میگه آقا من حاضر نیستم ناموسم رو به زور به کسی بدم . و بخواد جلوی این خان وایسه . حالا اون خان چه فشار هایی به اون فرد و خانواده اش میاره تا نابودش کنه؟

حالا توی این فشارها ، اعضای اون خانواده هم فضارو درک نکنند (یا نخوان درک کنن!!) و هرکس فقط خودشو ببینه و همش غر بزنن و ساز مخالف بزنن . و همش به پدر خانواده فشار بیارند که فلان چیزو میخوام بهمان چیزو میخوام میخوام برم فلان جا و ........

اون فرد باید ببینه اولویتش چیه و طبق اون عمل کنه . و تا همه اعضای خانواده اش باهاش همکاری نکنن هم نمیتونه به موفقیتی برسه . اما هرکس ساز خودشو میزنه و هیچکس نمیخواد کوتاه بیاد از حرفش!

خب معلومه دیگه میشه همین وضعی که ما داریم .

اگر همه مردم همکاری میکردند ، اصلا نصفشون همکاری میکردند ، بله حرف شما درست بود . اما به خدا خیلی از مردم حاضر نیستن حتی یک قدم ، حتی یک قدم خیلی کوچک برای مملکت بردارند!!

مگه میشه مملکت رو زمانی که مردم همکاری نمیکنند ساختش؟ هیچ پیغمبری نتونست همچین کاری کنه که ما انتظار داریم مثلا رییس جمهور آینده بیاد و انجام بده!

اگر کشوری تونسته به جایی برسه واسه روح جمعی بوده که توی اون مملکت شکل گرفته . همه دست دادن تو دست هم و توی یه راستا گام برداشتن تا کشورشون به جایی برسه . اما متاسفانه این روحیه تو کشور و مردم ما وجود نداره!!

مگر اینکه یه بحرانی مثل دفاع مقدس رخ بده یا مثلا زلزله ی بم بشه یا خلاصه یه شک بزرگ رخ بده تا مملکت ما متحد بشه و یه کاری رو انجام بده .

الان توی همین محرم ، سالی چند صد میلیارد تومن پول خرج میشه؟ کسی به مردم گفته خرج کنن؟ کسی گفته شبانه روزی کار کنن تا بتونن یه هیئت رو راه بندازن؟ کسی گفته از خرجی هاشون بزنن تا برای امام حسین خرج کنن؟

نه ... مردم به این اعتقاد رسیدن که هرچی توی این راه خرج کنن چند برابرش واسشون برمیگرده (چه مادی چه معنوی)

اما کسی هنوز نتونسته مردم مارو به این باور برسونه که بیاید نفری ده هزار تومن بذاریم هر ماه واسه ۴ تا از جوون های محل کار درست کنیم . ۲ تاشون رو بفرستیم خونه بخت . یه وام بلا عوض بدیم به یکیشون که مشکل داره و هیچ یاری گری نداره!

واقعا ماهی ۱۰ هزار تومن نداریم بدیم؟! یا بهش اعتقاد نداریم؟ دوست داریم همش دولت بیاد واسه ما همه کاری کنه ، مبادا ما یه قرون خرج کنیم ، فقط منتفع بشیم بدون هیچ ریسک یا ضرر احتمالی!

آخه کجای دنیا اینطوریه که ما هستیم؟!
    کجا اینقدر انتظارات عجیب و غریب دارند از دولت !
    من خودم خیلی ناراحتم از این وضع و ۲ سال هم دنبال کارم دویدم و به جایی نرسیدم (پست هام بالا هست) اما وقتی آدم عمیقتر نگاه میکنه میبینه ما چیزی داریم که هیچکس تو دنیا نداره ! این کم چیزی نیست

یه جمله معروفی هست میگه هرکس خودشو اصلاح کنه دنیا اصلاح میشه! اما ما همیشه دنبالشیم که بقیه رو درست کنیم . همش دنبال استفاده ایم . حاضر نیستیم ما یک باری رو از دوش این ملت برداریم . همه طلبکاریم ... هیچکس هیچ دینی به مملکتش احساس نمیکنه

والا به خدا شما تاریخ هر مملکت موفقی رو هم بخونید اولش صدبرابر ما مشکل داشتند اما کسایی بودن که موندن و وایسادن و مشکلات رو حلش کردند . بابا همه جای دنیا مردمی بودند که از خودگذشتگی کردند . اما الان من آدمی نمیبینم که حاضر باشه حتی یه درخت بکاره واسه پاک شدن هوای شهرش!!

نه شعار میدم و نه از همه جا بی خبرم . هم از وضع حکومتی ها مطلعم و هم مردم عادی رو تو خیابون میبینم . آدم صحنه هایی تو خیابون میبینه که شاید تا یه هفته اعصابش خورده . ولی با همه اینها بازم میگم وظیفه ی من و توی ایرانیه که بسازیمش . حتی یه ذره . به اندازه کاشتن یه درخت!!!

ما هزاران قانون توی مملکت داریم که اجرا نمیشه . چون هیچ مجری ای توان اجرا نداره . چون مردم زیر بار اجرا نمیرن!! چون مردم متاسفانه خیلی خودخواه و تن پرور و پول مفت بخواه بار اومدن!

خداوکیلی این حرفو راست میگم . هیچکس اهل کار واقعی نیست . همه پول الکی رو دوست دارند . هیچکس کار نمیکنه اما همه توقعشون در حد کشوراییه که مردمش ده برابر ما ساعت کار مفیدشونه و یک دهم ما خرجای تجملی مارو نمیکنن!!!!!!!!

به خدا انصاف هم خوبه
    به خدا تا مردم نخوان این مملکت قدم از قدم برنمیداره . خدا یه فرشته از آسمون هم نازل کنه مردم ما زیر بار حرفاش نمیرند ، تا وقتی کسی این فرهنگ کار توی جامعه مارو تغییر نده!

الان خود من انتظار دارم دولت آزمایشگاه بده ، نیرو بده ، پول بده ، محصولمو ازم بخره ، هرچیم خواستم واسم فراهم کنه ، قربون صدقه ام هم بره تا بلکه افتخار بدم واسش یه کاری بکنم!!

بعد میام خودمو با آمریکایی مقایسه میکنم (که فارق از خیلی بحث ها) الان چند قرنه صنعتی شده و این راه هارو طی کرده که الان به اونجا رسیده!

وگرنه شما تاریخ همه ی دانشمندای این چند قرت اخیر رو بخونید ببینید کدوم احدالناسی از اینها حمایت کرده؟ اما اینها باعث شدن جوامعشون الان به این رشد و توسعه برسه .

تا نباشند کسانی که اونطور واسه ایران از خودگذشتگی کنند ایران این مرحله رو طی نمیکنه !
    مشکل ما پول نیست ، مشکل ما فرهنگ استفاده ازش هستش! فقطم محدود دولت نیست ، خیلی از ماها اگر دستمون به جایی برسه این شعارای قشنگ یادمون میره

چند نفر براتون بشمارم از جوون هایی که همسن من و شما بودند ، بدون هیچ ادعایی ، بدون هیچ امکاناتی با دست خالی ، بی هیچ توقعی رفتند همه زندگیشون رو دادند که من و شما الان از هیچ کشوری تو جهان نترسیم!! این کمه؟

ما چیمون بیشتر از اون جوون ها هست ؟ جز ادعا ، جز توقع ، جز طلبکاری ، جز اینکه همش خودمونو با کسایی مقابسه کنیم که ۲۰۰ سال پیش این جایی بودن که ما الان هستیم اما ما خودمون رو با الانشون مقایسه میکنیم!!

به خدا اونها هم میتونستند بگن (کما اینکه بعضی خائنین گفتن) که ما نه ارتش درست حسابی داریم نه تجهیزات کافی داریم نه نیروی متخصص نظامی کافی داریم نه تدارکات درست و حسابی داریم نه فرمانده های کار بلد داریم نه استراتژی منسجم و از پیش تدوین شده ی دفاعی و نه اصلا توانش رو داریم که بتونیم جلوی دنیا وایسیم .... پس نمیریم بجنگیم !!!

اما نگفتن ، نگفتن که الان من و شما نشستیم و حرف از پیشرفت ایران میزنیم!

آرزو نداشتن ؟ دلخوشی نداشتن؟ خانواده نداشتن و دلبسته شون نبودن ؟ اهداف و آرمان و بلند اندیشی نداشتن؟

اما همه رو گذاشتن کنار و واسه یه چیز بزرگتر رفتن . واسه مملکتشون . واسه ایمان و اعتقاداتشون .

اگر جای اینهمه وقت تلف کردن سر این بحث ها ، بیایم فکرامونو بریزیم رو هم و یه راه حل پیدا کنیم که فقط یه قدم هم کشور مارو جلو ببریه ، حداقل یه قدم از وظیفه ی ملی ، شرعی ، اخلاقی ، انسانی مون رو میتونیم انجام بدیم

اما اگر غر بزنیم فقط ، هزار سال دیگه هم همینه ... البته بازم کسانی هستند که گمنام و بی ادعا دارند کار میکنن و این مملکت رو تا اینجا جلو بردن و بازم میبرن ، اما رو سیاهیش میمونه واسه کسایی که فقط آیه یاس میخونن!!

دیدگاه

پاسخ : میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی &#382

نوشته اصلی توسط alamdar_313
      نمیشه همینطور کلی همه رو با یک چوب زد .
      این حکومت داری آقایان که میگید ، بله نکات بدی توش هست که گفتید اما نکات خوب هم داره

مثلا همین که آمریکا واسه ما تعیین تکلیف نمیکنه این خودش به همه چیزایی که گفتین می ارزه .

شما یه خانواده رو فرض کن توی یه محله ، یا اصلا زمان قدیم که خان و رعیتی بود .
      خان فکر کنه صاحب همه ی آدم های اون دهاته و مثلا هرکدوم از دخترای یه خانواده رو که خواست میبره کنیزی پسرای عیاشش

هیچکسم حق نداره رو حرف خان حرف بزنه و باید اطاعت کنه .

حالا یکی پیدا میشه میگه آقا من حاضر نیستم ناموسم رو به زور به کسی بدم . و بخواد جلوی این خان وایسه . حالا اون خان چه فشار هایی به اون فرد و خانواده اش میاره تا نابودش کنه؟

حالا توی این فشارها ، اعضای اون خانواده هم فضارو درک نکنند (یا نخوان درک کنن!!) و هرکس فقط خودشو ببینه و همش غر بزنن و ساز مخالف بزنن . و همش به پدر خانواده فشار بیارند که فلان چیزو میخوام بهمان چیزو میخوام میخوام برم فلان جا و ........

اون فرد باید ببینه اولویتش چیه و طبق اون عمل کنه . و تا همه اعضای خانواده اش باهاش همکاری نکنن هم نمیتونه به موفقیتی برسه . اما هرکس ساز خودشو میزنه و هیچکس نمیخواد کوتاه بیاد از حرفش!

خب معلومه دیگه میشه همین وضعی که ما داریم .

اگر همه مردم همکاری میکردند ، اصلا نصفشون همکاری میکردند ، بله حرف شما درست بود . اما به خدا خیلی از مردم حاضر نیستن حتی یک قدم ، حتی یک قدم خیلی کوچک برای مملکت بردارند!!

مگه میشه مملکت رو زمانی که مردم همکاری نمیکنند ساختش؟ هیچ پیغمبری نتونست همچین کاری کنه که ما انتظار داریم مثلا رییس جمهور آینده بیاد و انجام بده!

اگر کشوری تونسته به جایی برسه واسه روح جمعی بوده که توی اون مملکت شکل گرفته . همه دست دادن تو دست هم و توی یه راستا گام برداشتن تا کشورشون به جایی برسه . اما متاسفانه این روحیه تو کشور و مردم ما وجود نداره!!

مگر اینکه یه بحرانی مثل دفاع مقدس رخ بده یا مثلا زلزله ی بم بشه یا خلاصه یه شک بزرگ رخ بده تا مملکت ما متحد بشه و یه کاری رو انجام بده .

الان توی همین محرم ، سالی چند صد میلیارد تومن پول خرج میشه؟ کسی به مردم گفته خرج کنن؟ کسی گفته شبانه روزی کار کنن تا بتونن یه هیئت رو راه بندازن؟ کسی گفته از خرجی هاشون بزنن تا برای امام حسین خرج کنن؟

نه ... مردم به این اعتقاد رسیدن که هرچی توی این راه خرج کنن چند برابرش واسشون برمیگرده (چه مادی چه معنوی)

اما کسی هنوز نتونسته مردم مارو به این باور برسونه که بیاید نفری ده هزار تومن بذاریم هر ماه واسه 4 تا از جوون های محل کار درست کنیم . 2 تاشون رو بفرستیم خونه بخت . یه وام بلا عوض بدیم به یکیشون که مشکل داره و هیچ یاری گری نداره!

واقعا ماهی 10 هزار تومن نداریم بدیم؟! یا بهش اعتقاد نداریم؟ دوست داریم همش دولت بیاد واسه ما همه کاری کنه ، مبادا ما یه قرون خرج کنیم ، فقط منتفع بشیم بدون هیچ ریسک یا ضرر احتمالی!

آخه کجای دنیا اینطوریه که ما هستیم؟!
      کجا اینقدر انتظارات عجیب و غریب دارند از دولت !
      من خودم خیلی ناراحتم از این وضع و 2 سال هم دنبال کارم دویدم و به جایی نرسیدم (پست هام بالا هست) اما وقتی آدم عمیقتر نگاه میکنه میبینه ما چیزی داریم که هیچکس تو دنیا نداره ! این کم چیزی نیست

یه جمله معروفی هست میگه هرکس خودشو اصلاح کنه دنیا اصلاح میشه! اما ما همیشه دنبالشیم که بقیه رو درست کنیم . همش دنبال استفاده ایم . حاضر نیستیم ما یک باری رو از دوش این ملت برداریم . همه طلبکاریم ... هیچکس هیچ دینی به مملکتش احساس نمیکنه

والا به خدا شما تاریخ هر مملکت موفقی رو هم بخونید اولش صدبرابر ما مشکل داشتند اما کسایی بودن که موندن و وایسادن و مشکلات رو حلش کردند . بابا همه جای دنیا مردمی بودند که از خودگذشتگی کردند . اما الان من آدمی نمیبینم که حاضر باشه حتی یه درخت بکاره واسه پاک شدن هوای شهرش!!

نه شعار میدم و نه از همه جا بی خبرم . هم از وضع حکومتی ها مطلعم و هم مردم عادی رو تو خیابون میبینم . آدم صحنه هایی تو خیابون میبینه که شاید تا یه هفته اعصابش خورده . ولی با همه اینها بازم میگم وظیفه ی من و توی ایرانیه که بسازیمش . حتی یه ذره . به اندازه کاشتن یه درخت!!!

ما هزاران قانون توی مملکت داریم که اجرا نمیشه . چون هیچ مجری ای توان اجرا نداره . چون مردم زیر بار اجرا نمیرن!! چون مردم متاسفانه خیلی خودخواه و تن پرور و پول مفت بخواه بار اومدن!

خداوکیلی این حرفو راست میگم . هیچکس اهل کار واقعی نیست . همه پول الکی رو دوست دارند . هیچکس کار نمیکنه اما همه توقعشون در حد کشوراییه که مردمش ده برابر ما ساعت کار مفیدشونه و یک دهم ما خرجای تجملی مارو نمیکنن!!!!!!!!

به خدا انصاف هم خوبه
      به خدا تا مردم نخوان این مملکت قدم از قدم برنمیداره . خدا یه فرشته از آسمون هم نازل کنه مردم ما زیر بار حرفاش نمیرند ، تا وقتی کسی این فرهنگ کار توی جامعه مارو تغییر نده!

الان خود من انتظار دارم دولت آزمایشگاه بده ، نیرو بده ، پول بده ، محصولمو ازم بخره ، هرچیم خواستم واسم فراهم کنه ، قربون صدقه ام هم بره تا بلکه افتخار بدم واسش یه کاری بکنم!!

بعد میام خودمو با آمریکایی مقایسه میکنم (که فارق از خیلی بحث ها) الان چند قرنه صنعتی شده و این راه هارو طی کرده که الان به اونجا رسیده!

وگرنه شما تاریخ همه ی دانشمندای این چند قرت اخیر رو بخونید ببینید کدوم احدالناسی از اینها حمایت کرده؟ اما اینها باعث شدن جوامعشون الان به این رشد و توسعه برسه .

تا نباشند کسانی که اونطور واسه ایران از خودگذشتگی کنند ایران این مرحله رو طی نمیکنه !
      مشکل ما پول نیست ، مشکل ما فرهنگ استفاده ازش هستش! فقطم محدود دولت نیست ، خیلی از ماها اگر دستمون به جایی برسه این شعارای قشنگ یادمون میره

چند نفر براتون بشمارم از جوون هایی که همسن من و شما بودند ، بدون هیچ ادعایی ، بدون هیچ امکاناتی با دست خالی ، بی هیچ توقعی رفتند همه زندگیشون رو دادند که من و شما الان از هیچ کشوری تو جهان نترسیم!! این کمه؟

ما چیمون بیشتر از اون جوون ها هست ؟ جز ادعا ، جز توقع ، جز طلبکاری ، جز اینکه همش خودمونو با کسایی مقابسه کنیم که 200 سال پیش این جایی بودن که ما الان هستیم اما ما خودمون رو با الانشون مقایسه میکنیم!!

به خدا اونها هم میتونستند بگن (کما اینکه بعضی خائنین گفتن) که ما نه ارتش درست حسابی داریم نه تجهیزات کافی داریم نه نیروی متخصص نظامی کافی داریم نه تدارکات درست و حسابی داریم نه فرمانده های کار بلد داریم نه استراتژی منسجم و از پیش تدوین شده ی دفاعی و نه اصلا توانش رو داریم که بتونیم جلوی دنیا وایسیم .... پس نمیریم بجنگیم !!!

اما نگفتن ، نگفتن که الان من و شما نشستیم و حرف از پیشرفت ایران میزنیم!

آرزو نداشتن ؟ دلخوشی نداشتن؟ خانواده نداشتن و دلبسته شون نبودن ؟ اهداف و آرمان و بلند اندیشی نداشتن؟

اما همه رو گذاشتن کنار و واسه یه چیز بزرگتر رفتن . واسه مملکتشون . واسه ایمان و اعتقاداتشون .

اگر جای اینهمه وقت تلف کردن سر این بحث ها ، بیایم فکرامونو بریزیم رو هم و یه راه حل پیدا کنیم که فقط یه قدم هم کشور مارو جلو ببریه ، حداقل یه قدم از وظیفه ی ملی ، شرعی ، اخلاقی ، انسانی مون رو میتونیم انجام بدیم

اما اگر غر بزنیم فقط ، هزار سال دیگه هم همینه ... البته بازم کسانی هستند که گمنام و بی ادعا دارند کار میکنن و این مملکت رو تا اینجا جلو بردن و بازم میبرن ، اما رو سیاهیش میمونه واسه کسایی که فقط آیه یاس میخونن!!

خیلی ممنون واقعا من یکی با حرفای قشنگتون متحول شدم. ولی این تحول عمرش دو دقیقه س فقط! یه کمی واقع بین باشید بهتره! با شعار دادن به جایی نمیرسیم!
      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی ž

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
        خیلی ممنون واقعا من یکی با حرفای قشنگتون متحول شدم. ولی این تحول عمرش دو دقیقه س فقط! یه کمی واقع بین باشید بهتره! با شعار دادن به جایی نمیرسیم!
        تقریبا همشهری عزیزم :mrgreen: آقا رضای @};- ....
        عکس کاربری تون گویای خیلی حرفاست....

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی ž

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
          واقع بینی یعنی پیگیری منافع شخصی؟
          آره اگر اینطوری نگاه کنیم بهترین راه رفتنه ، چون همونطور که گفتم برای درست کردن این شرایط از خود گذشتگی میخواد ، به قول قدیمی تر ها ... مـــــــــــــــــــــــــرد میخواد :agree:

دیدگاه

یا سلام

نحوه تفکر و تحلیل افراد در طول زمان دچار تغییر می شود.

به دلیل افزوده شدن بر تجربه و دیدن وقایع و حوادث جدید و کسب اگاهی بیشتر از منابع گوناگون و نه یک سویه ،
            حتما این رخداد روی می دهد. ( مگر آنکه موارد فوق ایجاد نشود )

وقتی که در دبیرستان و هنرستان به سر می بریم، ذهن ما و فکر ما از مطالب درسی و آموزه های آن مقطع و

انبوه مطالب جهتدار در تلویزیون و رادیو ، انباشته می شود

و معمولا همان تفکری را پیدا می کنیم که خواسته آنهاست

و همان حرفهایی را بیان می کنیم که شنیده ایم و غیر از آن نمی اندیشیم.

اما بعد از گذر ایام و برخورد با واقعیات و دیدن عدم انطباق حرف و عمل ها

و جستجو و تفکر و پرسش و ....

دیگر نمی توانید مثل گذشته و یک سویه بیاندیشید و سخن بگویید و ....

-------------------------------------------------------------------------------------------

این تغییرات ، برای بعضی افراد سریع رخ می دهد و برای بعضی دیرتر

دریچه ذهن خود را برای ورود اطلاعات متفاوت ، باز نگه دارید.
            تا مغز شما آموزشهای دیگری نیز ببیند و تحلیلهای متفاوت تری نیز انجام دهد.
            ( این برای برقی ها و کامپیوتری ها شدنی تر است ، چون توانای مغزی خود را با ورود به این رشته ، اثبات نموده اند)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

با سپاس

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پ.ن:

مثلا مطابق اخبار رادیو وتلویزیون خودمان ، می دانیم که اقتصاد اروپا در حال انفجار و نابودی است
            و مردم همگی در خیابانها در حال اعتراض و درگیری هستند و کلا خیلی اوضاع انجا منهدم است

و تا چند ماه قبل،
            اقتصاد ما مرتبا در حال شکوفایی و رشد بالای 3% و 5% است و تورم و گرانی در کار نیست
            و یارانه ها باعث گسترش عدالت شده و همه چی آرومه

( می دانیم که این اخبار به دلایل انتخاباتی ، کمی تغییر کرده و .... )

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            گشتی در لاله زار
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

با سلام

چند نکته :

از دوستان قدیم من در دانشگاه، تعداد کثیری رفته اند،
              ( به لطف فیس بوک کشفشان نمودم ! )

بعد از چند تماس:

1- شاگرد اول کلاس ما ،
              دکترا در کانادا ، مشغول تدریس در دانشگاه، ادامه تحصیل در post doctorate
              درآمد سالانه 75000 دلار( چون فرصت زیادی در بخش تحصیل صرف می کنند )
              هزینه ماهانه کمتر از 3000 دلار ( سالانه 35000 دلار )
              رضایتمندی: گفتند که اگر با فرهنگ اینور بتوانی کنار بیایی ، خیلی خوب است.
              (البته ایشان کنار نیامده، )
              از اهالی آذریایجان مقیم تهران

2- شاگرد دوم کلاس ما ،
              دکترا در انگلیس، مشغول کار طراحی چیپ
              درآمد سالانه 100000دلار
              هزینه ماهانه کمتر از 4000 دلار ( سالانه 45000 دلار )
              رضایتمندی: بالا
              از اهالی لرستان

3- شاگرد سوم کلاس ما ،
              دکترا در آمریکا، مشغول کار طراحی مخابراتی
              درآمد سالانه 100000دلار
              از اهالی کاشان

4- شاگرد چهارم کلاس ما ،
              فوق لیسانس شریف، مقیم آمریکا، مشغول کار طراحی مخابراتی
              درآمد سالانه 90000دلار
              از اهالی شمال

5-شاگرد پنجم کلاس ما ،
              دکترا تربیت مدرس، استاد در امیر کبیر
              درآمد سالانه 40 میلیون تومان ( چند شغلی )
              هزینه ماهانه کمتر از 2 میلیون تومان ( سالانه 20 میلیون تومان )
              رضایتمندی: متوسط
              از اهالی تهران
              .....................................

10-شاگرد دهم کلاس ما ،
              دکترا علم و صنعت، استاد در علم و صنعت
              درآمد سالانه 30 میلیون تومان ( چند شغلی )
              رضایتمندی: متوسط
              از اهالی تهران
              .................................................. ...........................

15- شاگرد پانزده ام کلاس ما ،
              دکترا علم و صنعت، مدیریت فنی در جام جم ( تلویزیون ) - از دوستان مذهبی
              درآمد سالانه 40 میلیون تومان ( چند شغلی )
              رضایتمندی: ؟؟؟
              از اهالی تهران

.................................................. ...........................

40- شاگرد چهل ام کلاس ما ،
              فوق لیسانس علم و صنعت، معاونت وزارت - از دوستان مذهبی
              درآمد سالانه 30 میلیون تومان ( و سایر درآمدهای مشاوره ای)
              از اهالی ....

90-..................

.................................................. ............................

500- شاگرد پانصدم دانشگاه ما ،
              دکترا عمران- ترافیک علم و صنعت، ریاست جمهوری از 84 تا 92
              درآمد سالانه : خیلی خیلی خیلی خیلی ( پول نفت 600 میلیارد دلار )
              هزینه ماهانه خیلی خیلی
              از اهالی ....

با سپاس
              گشتی در لاله زار
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Solsal
                یا سلام

نحوه تفکر و تحلیل افراد در طول زمان دچار تغییر می شود.

به دلیل افزوده شدن بر تجربه و دیدن وقایع و حوادث جدید و کسب اگاهی بیشتر از منابع گوناگون و نه یک سویه ،
                حتما این رخداد روی می دهد. ( مگر آنکه موارد فوق ایجاد نشود )

وقتی که در دبیرستان و هنرستان به سر می بریم، ذهن ما و فکر ما از مطالب درسی و آموزه های آن مقطع و

انبوه مطالب جهتدار در تلویزیون و رادیو ، انباشته می شود

و معمولا همان تفکری را پیدا می کنیم که خواسته آنهاست

و همان حرفهایی را بیان می کنیم که شنیده ایم و غیر از آن نمی اندیشیم.

اما بعد از گذر ایام و برخورد با واقعیات و دیدن عدم انطباق حرف و عمل ها

و جستجو و تفکر و پرسش و ....

دیگر نمی توانید مثل گذشته و یک سویه بیاندیشید و سخن بگویید و ....

-------------------------------------------------------------------------------------------

این تغییرات ، برای بعضی افراد سریع رخ می دهد و برای بعضی دیرتر

دریچه ذهن خود را برای ورود اطلاعات متفاوت ، باز نگه دارید.
                تا مغز شما آموزشهای دیگری نیز ببیند و تحلیلهای متفاوت تری نیز انجام دهد.
                ( این برای برقی ها و کامپیوتری ها شدنی تر است ، چون توانای مغزی خود را با ورود به این رشته ، اثبات نموده اند)

با سپاس

پ.ن:

مثلا مطابق اخبار رادیو وتلویزیون خودمان ، می دانیم که اقتصاد اروپا در حال انفجار و نابودی است
                و مردم همگی در خیابانها در حال اعتراض و درگیری هستند و کلا خیلی اوضاع انجا منهدم است

و تا چند ماه قبل،
                اقتصاد ما مرتبا در حال شکوفایی و رشد بالای 3% و 5% است و تورم و گرانی در کار نیست
                و یارانه ها باعث گسترش عدالت شده و همه چی آرومه

( می دانیم که این اخبار به دلایل انتخاباتی ، کمی تغییر کرده و .... )

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                سلام

من حرفهای شمارو کاملا قبول دارم ، اما نباید مطلق نگر بود چون هیچ چیز توی این دنیا مطلق نیست (مگر برخی استثنائات)

این مسائلی هم که ذکر کردید فقط مربوط به ما نمیشه ، من مستندی درباره خبرگزاری های خیلی بزرگ و معروف جهان هم دیدم که بارها خبرسازی کردند (مال ما حداقل پیاز داغش رو زیاد میکنند و یا یه خبری رو کلا نمیگن اما اونها عملا خبر میسازند و دروغ به خرد مردم میدند!!)

توی اینترنت news lies یا lying news و چیزای مشابه اینو سرچ کنید تا خودتون نتایجش رو ببینید!!

من که نمیگم وضع موجود مطلوبه و همه راضی و خوشحالند ! من میگم حداقل حداقل حداقلش قبول کنیم که ۵۰ ٪ مشکلات هم به خاطر ما مردم عادیه!!

مگه رییس جمهور از کجا اومده؟ از بچگی که توی شناسنامه اش ننوشته بودند رییس جمهور!!

هرکسی فکر میکنه مشکل ما رییس جمهوره ، با همفکراش جمع شه حزب درست کنه ، برنامه و راهکار ارایه بده ما هم حمایت میکنیم!!
                یا اگر فکر میکنه مشکل از هرجای این سیستمه خب بره کاندیدای اون قسمت بشه تا رای بیاره!!

اینکه بگیم نه آقا نمیشه و فقط مال یه عده خاصه و ..... رو من اصلا قبول ندارم . این حرفو از بیرون به مردم ما القا میکنن تا کسی به فکر اینطور کارها نیفته و فقط همیشه غر بزنیم و به هیچ جا هم نرسیم آخرش . اینم حرف نیستشا ، دشمنی خیلی کشورها با ما واسمون ثابت شده است!
                چون اصلا ذات نظام سرمایه داری همینه . حق با ثروتمندان و قدرتمندانه و بقیه هیچ حقی ندارند!

من به نظرم اگر همه دانشجوهایی که اینقدر ادعا دارند (خداییش خیلی هاشون ۱/۱۰ ادعاشون سواد و گاهی هم ندارند ) بیاند و حزب درست کنند و همه با هم یه حرف واحد بزنن (که اینم بعید میدونم! بارها دیدم بچه ها روی یه مسئله درسی نمیتونن با هم کار کنن چه برسه به حزب و تشکیلات) و همه دانشجویان فعلی و سابق رو بتونن جذب کنن یعنی حداقل ۱۰-۱۵ میلیون نفر . حالا اگر خانواده هاشونم بذارید روش شاید نزدیک ۱/۳ یا حتی نصف جمعیت ایران بشه .

اونوقت اینها میتونن توی هر رده و پستی توی کشور آدم داشته باشند .... غیر از اینه آیا؟

ضمنا بسیار زیاد طلبه های با سواد و روشنفکر هم داریم که توی حوزه درس میخونن و اونها هم میتونن عضو بشند و واسه پست هایی که فقط روحانی باید باشه اونها اقدام کنند

اما الان این پیشنهادو شما تو دانشگاه ها مطرح کن بعد واکنش دانشجو هارو ببین

>>>هرکس میگه این کار شدنی نیست مستدل و طبق قانون اساسی بگه چرا نمیشه؟!!
                اگرم کسی فکر میکنه قوانین نانوشته ای وجود داره فقط داره تنبلی و ..... خودشو با این حرفا توجیه میکنه . سال ۸۴ چه کسی فکرشو میکرد که نتیجه انتخابات اونطوری بشه؟!! دیگه از اون آقایی که رای نیاورد گنده تر و صاحب نفوذتر هم داریم؟ ضمنا رییس جمهور رو اون موقع هیچکس نمیشناحت!

پس شدنیه! تازه چیزی که من گفتم یعنی ۲۰-۳۰ میلیون رای تضمین شده!!!

دیدگاه

منتهی مشکل ما اینه که حتی توی یه کلاس درسی نمیتونیم به اجماع برسیم که آقا نماینده تام الاختیار این کلاس آقا یا حانم فلان باشه!

هرکس دوست داره خودش باشه ، دوست داره حرف خودش رو به کرسی بنشونه ، خلاصه کمتر کسی توی این مملکت پیدا میشه که کس دیگه ای جز خودشو قبول داشته باشه :biggrin:

توی انجام دادن کار گروهی دیگه شاهکاریم ما دیگه ! اینو هم خودمون میدونیم هم خارجیا گفتن در موردمون!

اما اگر تونستیم اینو درستش کنیم و همه مون رفتیم زیر یه پرچم و یه نماینده مشترک انتخاب کردیم که همه قبولش داشتیم (یا حداقل اگر نداشتیم توی اون مدن هرچی گفت عمل کردیم و کار شکنی نکردیم) یعنی واقعا به فهم و شعور درک دموکراسی و رای جمعی رسیدیم!!

اما اگر نتونستیم خب کسایی میان پست هارو میگیرند با انواع روش های گوناگون که من نمیخوام تاپیک بیش از این سیاسی شه !! و ما هم فقط غر میزنیم و افتحارمون این میشه که ما تونستیم از این مملکت بریم (فرار کنیم!!) و خوشحالم هستیم که جونمون رو آینده مون رو . .. و ... رو تونستیم نجات بدیم!!

دیدگاه

سلام
                    من بیشتر از 10 ساله که حرفه ای کار میکنم بعد از کلی اختراع ثبت شده و نشده که همگی فوق کاربردی بودن به این نتیجه رسیدم که تا رشوه ندی هیچ کاری نمیتونی انجام بدی ، که من اهلش نبودم بعد از 10 سال کار درآمد من به ماهی 100 هزار تومن رسیده در حالی که من تا سال 86 (قبل از اینکه بانکها دیگه وام ندن ) حدودا سی میلیون تومن هر سال مازاد درآمد داشتم .
                    اینجا فقط میشه به سکون رسید .
                    الان به این نتیجه رسیدم که باید دنبال طرح های سطح پایین میرفتم شاید از نظر روحی ارضاء نمیشدم ولی از نظر مالی تامین بودم .
                    تا زمانی که حاجی ترانسفر ها ( عسکر اولادی ها ) وجود دارند و واردات رو انجام میدن باید این وضع رو پذیرفت یا قیام کرد .

دیدگاه

با توجه به منحرف شدن تاپیک از بحث اصلی و برای جلوگیری از بروز مشکلات بعدی، تاپیک قفل میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X