اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اسیلوسکوپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اسیلوسکوپ

اره....افتاد.....تا حالا اینجوری بهش فکر نکرده بودم......جالبه....
    می رم یکم روش بفکرم.... ممنون... :applause:

دیدگاه

فرض کنید ما 100 تا نمونه از یک تناوب می خواهیم برداریم زمان نمونه برداری با t1 ... t100 اسم گذاری میکنیم
      حال میخواهیم (t1)ءF را حساب کنیم به یک hold and sample احتیاج داریم تا مقدار ولتاز در لحظه t1 را در خود ذخیره کند حال ما با خیال راحت و با سرعت کم (t1)ءF را بدست می آوریم فرض کنید در این مدت 2000 تناوب دیگه در موج اتفاق افتاده حال ما می خواهیم (t2)ءF را حساب کنیم که باز همون حالت محاسبه (t1)ءF میشه
      پس در حقیقت نمونه t1 از تناوب اول گرفتیم و نمونه t2 از تناوب اول 2001 , نمونه t3 از تناوب 4001 و همینطور الی آخر

پس فقط میمونه اینکه این لحظه hold and sample چطوری باید محاسبه بشه ؟ با این حالت میشه حتی با میکرو سری Atmega یک اوسیلو اسکوپ 2 گیگ ساخت
      سلام با این روش یعنی فقط میشه موج هایی که فرکانس ثابت دارند مثلا 1 مگا هرتز رو نمایش داد ؟ مثلا یه سیگنال صوت رو نمیتونه نمایش بده (یعنی اشتباه نمایش میده سیگنال صوت رو )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
        سلام با این روش یعنی فقط میشه موج هایی که فرکانس ثابت دارند مثلا 1 مگا هرتز رو نمایش داد ؟ مثلا یه سیگنال صوت رو نمیتونه نمایش بده (یعنی اشتباه نمایش میده سیگنال صوت رو )
        خوب اوسیلی اسکوب کارش اینه که امواج پریدیوک رو نشون بده . شما اگه خروجی میکروفن رو وصل کنی به اوسیلی اسکوب یک محدوده سبز کمرنگ رو میبینی نه یک منحنی مشخص
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

این نظر شخصی من هست

والبته تبریک هم میگم که تا اینجا کار رو پیش بردین این خودش خیلی و میتونه شروع ی باشه برای کار های بزرگتر

راستی اون عکس های که گذاشتین داره یه فرکانسی رو نمایش میده فرکانس سیگنالی که نمایش داده میشه چقدر هست؟

من دوست دارم اسیلوسکوپی که دارم بتونه تمام موج ها رو نشون بده حتی صوت چون امکان داره یه شخصی سیگنال جایی از مدار رو ببینه که مثلا یه فرکانس ثابت نیست مثل عکس زیر که سیگنال جای خاصی از یه مدار هست که این شکلی هست و باید این سیگنال رو دید تا طرف بتونه تحلیل کنه و در مورد تصمیم بگیره و... البته اینم پرودیک هست یجورایی ولی سینوسی نیست

دیدگاه

موج سینوسیو رو داشتم با PWM AVR درس میکردم و فک کنم فرکانسش 500 هرتز بود،بیشتر نمی شد :cry:

در مورد سیگنال غیر پریودیک هم فک کردم چنتا کار میشه کرد.
            یکی اینکه یه فیفو با ظرفیت بالا و ترجیحا سرعت بالا پیدا کنیم. یا اینکه ازچنتا فیفو استفاده کنیم. با یه تریگر خارجی شروع به ذخیره داده ها کنیم،بعد که حافظه پر شد بریم ببینیم چی ضبط کردیم. که یا فیفوش گیر نمیاد یا خیلی گرونه :cry: چنتا فیفو هم که خیلی جا میگیره! (من خودم می خوام اسکوپم در قطع جیبی باشه :mrgreen

راه ساده تر اینه که با یه میکرو فرکانس بالا تر مثل این 1768 بیایم همین جور که دیتا رو میریزیم رو فیفو هم زمان ازون ورم بخونیمش بریزیم رو یه بافر رو SRAM .که اینم نمیدونم تا کجا بدون از دست رفتن داده کار میکنه. باید تستش کرد. همینو می خوام رو 7x256 پیاده کنم ببینم چی میشه البته کیشو نمیدونم
            فلا با ماکزیمم فرکانس (55MHz) کار میکنه. نمدونم (با توجه به سرعت فیفو که 20MHz هس) اصلا بیشترش به درد میخوره یا نه! نمیدونم هم چقد میشه اور کلاکش کرد ؟!
            راستی سرعت ریفرش شدن lcd 75 یا 150 فریم در ثانیه بود :mrgreen:

اینیم که من درس کردم الزاما با موج سینوسی کار نمیکنه لبه ی تریگرو که درس تنظیم کنی همچین موجایی رو هم (تقریبا) میشه دید. این چیزاش با برنامه حل میشه البته مدار تریگر هم خیلی مهمه
            پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X