اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از LCD نوکیا 1100 در پروژهها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از LCD نوکیا 1100 در پروژهها

نوشته اصلی توسط aivhl
    با سلام،

شما به اینجا یه سری بزن، آخرین نسخه اش یک پروژه کامل است :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=75636.0
    سلام
    انشالله خیر کار هاتون را ببینید ......... :و
    ممنون که راهنمایی کردین . ولی فکر کنم اون برنامه ها که اموزش دادین و قرار دادین بیشتر برای LCD های گرافیکی KS0108 هست . فکر نکنم با LCD 1100 بکار بره . ایا تغییرات خاصی باید بدم یا کتابخونش برای همه LCD ها میشه استفاده کرد :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

با سلام،

نوشته اصلی توسط الماسی
      داداش با بسکامم یه برنامه بنویسی ممنونت میشیم.البته برا من بیسواد
      شرمنده، من اصلا بیسیک بلد نیستم اخوی، با سی هر چی خواستی روی چشمم :mrgreen:

نوشته اصلی توسط سمیراا
      سلام
      انشالله خیر کار هاتون را ببینید ......... :و
      ممنون که راهنمایی کردین . ولی فکر کنم اون برنامه ها که اموزش دادین و قرار دادین بیشتر برای LCD های گرافیکی KS0108 هست . فکر نکنم با LCD 1100 بکار بره . ایا تغییرات خاصی باید بدم یا کتابخونش برای همه LCD ها میشه استفاده کرد :cry: :cry: :cry:
      خواهش میکنم، ناقابله ....

شما برای خوندن، ارسال اطلاعات و نمایش دادن مقادیر و اطلاعات ساعت ( DS1307 )، از هر نوع رابط کاربری ( ارسال اطلاعات از طریق RS232 ، LAN ، نمایش بر روی انواع LCD کاراکتری و LCD گرافیکی و غیره ) میتونی استفاده کنی! هیچ چیز با دیگری تداخل نداره، فقط باید برای چیزی که در نظر دارید وقت بزارید و کمی ابتکار و خلاقیت به خرج بدید
      مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

خوب ممنون جناب نوربخش ولی از اون جایی که من فقط در حد دیپلم حالیم میشه . چیزی خدایش نفهمیدم :-&

حالا بریم سراغ جناب NAO_ROBOT عزیز :read: :read:

اقای NAO_ROBOT شما برنامه ساعت برای lcd 1100 را نوشتین یا اگه این طوره میشه برای من هم بزارین و اگه ننوشتین . من تو پست 59 یه برنامه نوشتم که برنامه ساعت هست تمام فایلها داخلش قرار دادم از برنامه تا تست تو پروتوس ببینید مشکلم کجاست که خوب کار نمیکنه فقط یه ارور تو ارتباط با i2c میده میشه یه نگاه بندازین و اشکالش را بگین ممنون میشم
        اینم همون برنامه و فایلهای تست .
        ]http://up.ertebatsazan.ir/images/446fh9gi8fe7flv4zspx.rarl]

دیدگاه

با سلام
          نه من ننوشتم.فایلتون دانلود نمی شه.
          دکتر شریعتی:

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NAO_ROBOT
            با سلام
            نه من ننوشتم.فایلتون دانلود نمی شه.
            سلام

سلام از نو اپش کردم . بیزحمت یه نگاه بندازین :agree: :agree: :agree:
            http://up.ertebatsazan.ir/images/220...x64s9vcdwr.rar

دیدگاه

با سلام

تست کنین ببینین این برنامه عملکردش چطوره؟(البته تست کردم مشکلی نداره)
              http://uploadtak.com/images/b1523_rtc.rar
              دکتر شریعتی:

دیدگاه

با سلام

تست کنین ببینین این برنامه عملکردش چطوره؟(البته تست کردم مشکلی نداره)
                http://uploadtak.com/images/b1523_rtc.rar
                ای ول دستت درد نکنه خوب بود ممنونتم .بازم بدادم رسیدین :applause: :applause: :applause:
                فقط چند تا سوال
                1- این دستور( SetLine(0,0 مگه اطلاعاتمون را روی lcd در محور x و y قرار نمیده .؟ اگه نه . پس با کدوم دستور این کار انجام میشه
                2-من میخواستم تاریخش به شمسی باشه . امکانش هست که کتابخونشو اضافه کنیم و تبدیلش کنیم
                و در ضمن من داشتم از کدویژن کوچ میکردم . میخواستم بیام طرف winavr شما فکر کنم بیشتر با winavr کار میکیند .
                اگه همین برنامه را برای winavr نوشتین .بیزحمت بزارینش
                شرمنده افتادین تو زحمت . :redface: :redface:

دیدگاه

دوستان
                  من کد هگز آماده شده را داخل میکر ریختم ولی باز هم کار نکرد!
                  کلافم کرده
                  کسی نکته ای نداره بهم بگه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsenavr
                    دوستان
                    من کد هگز آماده شده را داخل میکر ریختم ولی باز هم کار نکرد!
                    کلافم کرده
                    کسی نکته ای نداره بهم بگه؟
                    با سلام
                    مهندس اگه از صحت اتصالاتت اطمینان داری و برنامه درست ریخته می شه .به احتمال زیاد lcd مشکل داره چون حین لحیم کاری زود خراب می شه.
                    دکتر شریعتی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                      ای ول دستت درد نکنه خوب بود ممنونتم .بازم بدادم رسیدین :applause: :applause: :applause:
                      فقط چند تا سوال
                      1- این دستور( SetLine(0,0 مگه اطلاعاتمون را روی lcd در محور x و y قرار نمیده .؟ اگه نه . پس با کدوم دستور این کار انجام میشه
                      2-من میخواستم تاریخش به شمسی باشه . امکانش هست که کتابخونشو اضافه کنیم و تبدیلش کنیم
                      و در ضمن من داشتم از کدویژن کوچ میکردم . میخواستم بیام طرف winavr شما فکر کنم بیشتر با winavr کار میکیند .
                      اگه همین برنامه را برای winavr نوشتین .بیزحمت بزارینش
                      شرمنده افتادین تو زحمت . :redface: :redface:
                      بله دستور ( SetLine(0,0 همون کارو انجام می ده.
                      برای winavr هم که باید از مثالی که اقای نوربخش گذاشتن استفاده کنین چون بعضی توابع استفاده شده در این مثال از کتابخونه های codevision هستش.
                      برای نمایش به شمسی هم از دستور زیر استفاده کنین که هم میلادی رو نشون می ده هم شمسی:
                      کد:
                       sprintf(lcd1,"20%02u/%02u/%02u %02u/%02u/%02u",year,month,day,shmdate.year,shmdate.month,shmdate.day);
                      دکتر شریعتی:

دیدگاه

بله دستور ( SetLine(0,0 همون کارو انجام می ده.
                        برای winavr هم که باید از مثالی که اقای نوربخش گذاشتن استفاده کنین چون بعضی توابع استفاده شده در این مثال از کتابخونه های codevision هستش.
                        برای نمایش به شمسی هم از دستور زیر استفاده کنین که هم میلادی رو نشون می ده هم شمسی:
                        کد:
                         sprintf(lcd1,"20%02u/%02u/%02u %02u/%02u/%02u",year,month,day,shmdate.year,shmdate.month,shmdate.day);
                        lیعنی میفرمایین که با این دستور مثلا سال 2013 به 1392 تبدیل میشه . :redface: :redface:

دیدگاه

مهندس ممنون . درست شد تاریخش برگشت به شمسی .
                          اما اگه ما با استفاده از این دستور ( SetLine(0,0 بخوایم اطلاعاتمون را روی صفحه قرار بدیم انوقت دستورات روی صفحه همینطور خط به خط و پایینتر حرکت میکنه مثلا از این دستور استفاده کردم ( SetLine(0,20 که اعداد من شروع میکنن به حرکت بطرف پایین lcd و یک جا ثابت نمیمونه .
                          ایا دستور بهتری نیست که x ,y را روی صفحه ثابت قرار بده ؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry: :cry: :cry: :cry:

-----------------------
                          در ضمن یه نکته تو برنامه اقای نور بخش هست که فکر کنم ضعف این برنامه باشه ..
                          و اون این هست که اگه بخوایم تو برنامه از فونت فارسی کوچیک استفاده کنیم نمیشه و فقط باید با فونت AF12x16 باشه تا فارسی را بتونیم بنویسیم ....
                          ایا راه حلی برای این نداره که بشه با فونت های دیگه هم فارسی نوشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

با سلام

بله این مشکل حرکت به پائین هستش و باید از خود اقای نوربخش سوال کنین این مورد را؟فایل شبیه سازی رو بزارید تا مشکل و بگن.
                            در مورد فونت فارسی هم در صورت لزوم خودتون باید فونت فارسی مد نظرتون را طراحی کنید.اموزش این مورد هم فکر کنم اقای نوربخش گذاشته بودن.
                            دکتر شریعتی:

دیدگاه

با سلام

بله این مشکل حرکت به پائین هستش و باید از خود اقای نوربخش سوال کنین این مورد را؟فایل شبیه سازی رو بزارید تا مشکل و بگن.
                              در مورد فونت فارسی هم در صورت لزوم خودتون باید فونت فارسی مد نظرتون را طراحی کنید.اموزش این مورد هم فکر کنم اقای نوربخش گذاشته بودن.
                              جناب نور بخش فکر کنم سرشون شلوغه و وقت نمیکنن جواب سوالات را بدن . بخاطر همین مزاحمتون شدیم .
                              ببخشید دیگه :biggrin:

البته من جایی ندیدم که برای این lcd اموزش فونت گذاشته باشن !!!!!!!!!!!!!!
                              بفرمایید اینم سبیه سازی شده همون برنامهای که خواسته بودین همراه ا هگزش هست . همون برنامه ساعتی که خودتون بهم دادین فقط چند تا تغییر انجام دادم فقط برای تست هست .
                              http://www.irfreeup.com/uploads/سمیراا.rar

دیدگاه

با سلام،

جناب نور بخش فکر کنم سرشون شلوغه و وقت نمیکنن جواب سوالات را بدن
                                متاسفانه درسته! سرم خیلی شلوغه و کمتر به سایت سر میزنم، ولی اگر بیام سایت، حتما به سوالات پاسخ میدم.
                                ( شما با کلیک روی نام کاربری، وارد صفحه مشخصات اون کاربر میشید و میتونید ببینید که آخرین زمان فعالیتش کی بوده و در این بازه زمانی ای که شما پرسش رو مطرح کردید، آیا این کاربر به سایت اومده و یا نه .... )

در ضمن یه نکته تو برنامه اقای نور بخش هست که فکر کنم ضعف این برنامه باشه ..
                                اگر شما با LCD ها و روش های ایجاد فونت و دیکودر اونها آشنایی داشته باشید، متوجه خواهید شد که این ضعف برنامه نیست! مشکل از فونت مورد نظر شماست که کاراکترهای فارسی رو نداره ...

البته من جایی ندیدم که برای این lcd اموزش فونت گذاشته باشن !!!!!!!!!!!!!!
                                شما خوب گشتید؟ اینجاها هست :
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55585.msg303190#msg303190
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55585.msg333686#msg333686
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=54703.msg292150#msg292150

اما اگه ما با استفاده از این دستور ( SetLine(0,0 بخوایم اطلاعاتمون را روی صفحه قرار بدیم انوقت دستورات روی صفحه همینطور خط به خط و پایینتر حرکت میکنه مثلا از این دستور استفاده کردم ( SetLine(0,20 که اعداد من شروع میکنن به حرکت بطرف پایین lcd و یک جا ثابت نمیمونه .
                                هگزی که شما با پروتئوسش گذاشتید رو دیدم، نوشته ها از بالا به پائین حرکت میکرد ولی پروژه کاملی که گذاشتید اینطور نبود. فایل های کامل اونی که حرکت میکنه رو ( با هگزی که خودتون کامپایل کردید ) بزارید تا بررسی اش کنم. احتمال میدم که یه جایی اشتباه کردید و یا اینکه یه مشکلی توی کامپایل و یا پروتئوس باشه ...

مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X