اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

سلام.
    خب من راه حل اصلیش رو نمیدونم! :redface: از این بابت شرمنده. ولی دوتا پیشنهاد دارم:
    اول اینکه دستی Route کنین.
    دوم اینکه اون پدهایی که نمیخواین از Top layer وصل بشن رو خودتون تا یه جایی از Bottom layer سیم بکشین و بذارین همینجوری بمونه. بعدا بزنین اتوماتیک سیم کشی کنه. تست نکردم،اما فکر کنم جواب بده. اگه جواب نداد یا خودش اومد اون سیم کشی دستی رو تغییر داد، اون سیمی که خودتون کشیدین رو قفل کنین تا هوش مصنوعی آلتیوم خفه شه! :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
      سلام.
      خب من راه حل اصلیش رو نمیدونم! :redface: از این بابت شرمنده. ولی دوتا پیشنهاد دارم:
      اول اینکه دستی Route کنین.
      دوم اینکه اون پدهایی که نمیخواین از Top layer وصل بشن رو خودتون تا یه جایی از Bottom layer سیم بکشین و بذارین همینجوری بمونه. بعدا بزنین اتوماتیک سیم کشی کنه. تست نکردم،اما فکر کنم جواب بده. اگه جواب نداد یا خودش اومد اون سیم کشی دستی رو تغییر داد، اون سیمی که خودتون کشیدین رو قفل کنین تا هوش مصنوعی آلتیوم خفه شه! :icon_razz:
      سلام :mrgreen: :mrgreen:
      کارم تقریبا حل شد... اومدم یه خط TOP layer رو دور سوکت کشیدم :nice: که دیگه وارد محدوده سوکت نشه :mrgreen:

ممنونم از همگی :applause:

دیدگاه

سلام
        سه تا سوال برام پیش اومده، اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:

1- در برد دولایه، قطعاتی که SMD نیستند و در لایه بالایی قرار میگیرند و پایه اونها در زیر برد لحیم میشه پد اونها Multilayer هستش. سوالم اینه که وقتی برد رو میدیم بیرون که بصورت متالیزه چاپ کنن، آیا پدهای از نوع Multilayer فقط سوراخ میشن یا علاوه بر سوراخ شدن دولایه رو به هم متصل میکنن؟ منظورم اینه که آیا پدهای از نوع Multilayer بصورت Via هم عمل میکنند؟؟

2- چطوری تو محیط شماتیک اسم نت ها رو تغییر بدم؟ به عنوان مثال ترکی که به پایه 21 میکرو وصله خودبخود نتش میشه NetU1_21، اما من میخوام تغییرش بدم و مثلا اسم AREF رو بذارم روش. برای تغییر اسم نت چیکار باید بکنم؟

3- وقتی تو محیط شماتیک گزینه Update PCB Dacument….. رو میزنم، در صفحه PCB یک حاشیه صورتی رنگ پایین صفحه ایجاد میشه که خیلی رو اعصابه و باید هربار بعد از Update اونو حذف کنم. عکسشو پایین گذاشتم. چطوری کاری کنم که دیگه این حاشیه ایجاد نشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sobhan537
          1- در برد دولایه، قطعاتی که SMD نیستند و در لایه بالایی قرار میگیرند و پایه اونها در زیر برد لحیم میشه پد اونها Multilayer هستش. سوالم اینه که وقتی برد رو میدیم بیرون که بصورت متالیزه چاپ کنن، آیا پدهای از نوع Multilayer فقط سوراخ میشن یا علاوه بر سوراخ شدن دولایه رو به هم متصل میکنن؟ منظورم اینه که آیا پدهای از نوع Multilayer بصورت Via هم عمل میکنند؟؟

2- چطوری تو محیط شماتیک اسم نت ها رو تغییر بدم؟ به عنوان مثال ترکی که به پایه 21 میکرو وصله خودبخود نتش میشه NetU1_21، اما من میخوام تغییرش بدم و مثلا اسم AREF رو بذارم روش. برای تغییر اسم نت چیکار باید بکنم؟

3- وقتی تو محیط شماتیک گزینه Update PCB Dacument….. رو میزنم، در صفحه PCB یک حاشیه صورتی رنگ پایین صفحه ایجاد میشه که خیلی رو اعصابه و باید هربار بعد از Update اونو حذف کنم. عکسشو پایین گذاشتم. چطوری کاری کنم که دیگه این حاشیه ایجاد نشه؟
          با سلام.

1. بله

2. در محیط شماتیک: Place/Net Label

3. این صفحه Room هست و کاربردهای خاص خودش رو داره. ولی به هر حال برای حذف آن به مسیر Project/Project Option رفته و تیک محل مشخص شده در شکل زیر را بردارید:

موفق باشید.

دیدگاه

سلام .
            من یک مشکلی پیدا کردم که باید طول ترکی که میکشم رو بدونم . و صدالبته مسیر صافی نیست و کلی پیچ و خم داره . آیا روشی برای بدست آوردن طول ترکی که کلی پیچ و خم داره وجود داره؟

دیدگاه

من نسخه 14.2 آلتیوم رو نصب کردم ،مشکلم تو نصب کتابخونش اینه که قسمت کتابخونه به صورت فایل image و کتابخونه در صورتی وجود داره که این درایو مجازی وجود داشته باشه،روشی نیست که بدون وجود این درایو نرم افزار که اجرا میکنم کتابخونش هم باشه؟

دیدگاه

مدار رو کامل مسیر کشی کردم و دور برد رو هم در keep out layer مشخص کردم؛حالا میخوام لب به لب خطوط keep out layer تمام برد رو پلی گان بزنم. چجوری انجام میشه ؟

با دست که پلی گان زده بشه تمیز در نمیاد و گوشه ها یا خالی میمونه یا از خط میزنه بیرون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PPED
                  مدار رو کامل مسیر کشی کردم و دور برد رو هم در keep out layer مشخص کردم؛حالا میخوام لب به لب خطوط keep out layer تمام برد رو پلی گان بزنم. چجوری انجام میشه ؟

با دست که پلی گان زده بشه تمیز در نمیاد و گوشه ها یا خالی میمونه یا از خط میزنه بیرون.
                  من اکثرا با دست پلی گان میزنم. یه خرده دقت لازمه برای دقیق در آوردن گوشه ها که اون هم با زوم کردن روی چهار تا گوشه ی برد حل میشه. همین!

دیدگاه

با سلام.

نوشته اصلی توسط Ali-65
                    من یک مشکلی پیدا کردم که باید طول ترکی که میکشم رو بدونم . و صدالبته مسیر صافی نیست و کلی پیچ و خم داره . آیا روشی برای بدست آوردن طول ترکی که کلی پیچ و خم داره وجود داره؟
                    اگر ترک را هنوز رسم نکرده اید کافیست کلید shift+G را بزنید تا همانند شکل زیر و در محل نشان داده شده، طول مسیر ترک را هنگام ترسیم آن مشاهده کنید. ولی اگر ترک را رسم نموده اید ابتدا مسیرهای ترک را انتخاب کرده و از منوی Report گزینه Measure Selected Objects را بزنید تا طول ترک نمایش داده شود.

نوشته اصلی توسط malihe77
                    من نسخه 14.2 آلتیوم رو نصب کردم ،مشکلم تو نصب کتابخونش اینه که قسمت کتابخونه به صورت فایل image و کتابخونه در صورتی وجود داره که این درایو مجازی وجود داشته باشه،روشی نیست که بدون وجود این درایو نرم افزار که اجرا میکنم کتابخونش هم باشه؟
                    ابتدا باید کتابخانه های فعلی را از لیست کتابخانه های موجود remove کنید. سپس فایل کتابخانه زیر را پس از دانلود (حجم: 305 مگ)، اکسترکت کرده و در محل مناسبی از هارد کپی کنید. در نهایت کتابخانه های دلخواه را از فایل دانلود شده انتخاب کرده و در لیست کتابخانه ها نصب کنید.

http://techdocs.altium.com/display/ADOH/Download+Libraries
                    نوشته اصلی توسط PPED

تمامی خطوط keep out layer را انتخاب کرده و سپس کلیدهای T->G->D را به ترتیب بزنید. در صفحه باز شده تنظیمات پلیگان را انجام دهید و کلید OK را بزنید.

موفق باشید.

دیدگاه

سلام دوستان.
                      من وقتی یک کتابخونه رو استخراج میکنم اگه توش 100 تا قطعه بوده فقط 20 تاش استخراج میشه.بقیش کجا میره ؟؟؟
                      تشکر.
                      ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

جناب AFS اول از همه از شما تشکر میکنم .
                        یک سوال داشتم . من تابحال هرچی برد با چاپ سبز دادم برام بزنند روی via ها چاپ سبز (سولدر ماسک ) نخورده بود . آیا امکان زدن چاپ سبز روی via فراهم نیست ؟باید تنظیمات خاصی انجام داد ؟کسی اطلاع داره کمک کنه به من؟
                        با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-65
                          یک سوال داشتم . من تابحال هرچی برد با چاپ سبز دادم برام بزنند روی via ها چاپ سبز (سولدر ماسک ) نخورده بود . آیا امکان زدن چاپ سبز روی via فراهم نیست ؟باید تنظیمات خاصی انجام داد ؟کسی اطلاع داره کمک کنه به من؟
                          با تشکر
                          با سلام.

روش دستی:

بر روی via دابل کلیک کنید تا پنجره ویژگی های آن باز شود. در این پنجره دو تیک نشان داده شده در شکل زیر را فعال کنید.

همچنین با استفاده از رویه Find Similar Objects می توانید همه Viaها را انتخاب کرده و با فعال سازی دو تیک مذکور، چاپ سبز را بر روی کلیه Viaها قرار دهید.

روش خودکار:

به قمست قوانین بروید و در محل نشان داده شده یک قانون جدید بسازید و همانند شکل زیر عمل کنید. البته مقدار Expansion (مرحله 4) را به اندازه بیشترین ضخامت Via موجود در پروژه (با علامت منفی) قرار دهید.

موفق باشید.

دیدگاه

سلام

کسی فوت پرینت دیود زنر smd را داره ؟!!!

فکر کنم اسم پکجش minimelf باشه!!!

دیدگاه

سلام.
                              من قبل اینکه ویندوز رو عوض کنم یک تیک رو تو التیوم فعال کرده بودم که وقتی یک قطعه رو جا به جا میکردم سیم کشیش هم باهاش جا به جا میشد.
                              الان اون تیک رو پیدا نمیکنم.
                              دوستان کسی میدونه کجاست ؟؟؟
                              تشکر.
                              ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

با سلام

در محیط pcb:
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=95757.msg604103#msg604103

در محیط شماتیک:
                                کلید ctrl را نگه داشته و قطعه رو جا به جا کنید.
                                موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X