اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

نوشته اصلی توسط jin_kazama
    به به برادر jooly
    اقا مشتاق دیدار :rolleyes:
    بله ساختمش و بسیارم راضیم ازش
    مشکل داغ کردن هیچ قطعه ای رو اصلا ندارم
    حتی رو هیتسینک اصلی :redface:
    میخام bd 139 رو عوضش کنم به دلیل hfe عجیبی که داره
    ولی باید فردا برم bd139 بخرم
    به دوربینم فعلا دسترسی ندارم که عکس بزارم(حتی موبایل :icon_razz
    اینم ایشالا فردا شب
    در اخر اینکه مدارمو از رو نقشه زیر ساختم
    http://s5.picofile.com/file/8121953534/sym5_2.png
    http://s5.picofile.com/file/8121953576/symasym5_3.bmp
    http://s5.picofile.com/file/8121953592/symasym5_3_parts.gif
    سلام
    pcb جدید کشیدین یا از رو همینی که لینکش رو گذاشتین زدین ؟[glow=red,2,300] اگه pcb جدید کشیدین ، در صورت امکان فایل های اونو هم بذارید[/glow]
    ولتاژ منبع چقدر بهش دادین ؟
    چقدر هزینه کردین ؟؟ (بدون ترانس)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
      سلام
      pcb جدید کشیدین یا از رو همینی که لینکش رو گذاشتین زدین ؟[glow=red,2,300] اگه pcb جدید کشیدین ، در صورت امکان فایل های اونو هم بذارید[/glow]
      ولتاژ منبع چقدر بهش دادین ؟
      چقدر هزینه کردین ؟؟ (بدون ترانس)
      pcb همونیو ساختم که لینکشو گزاشتم
      منبع هم دوبل 25 ولت ac
      1943 , 5200 دونه ای 3500
      mje15032 و 33 دونه ای 5000
      bd139 300 تومن
      ترانزیستور کوچیکا دونه ای 100
      و یه مشت خازن و مقاومت
      یه جمع ساده بزنی مزنده دستت میاد :mrgreen:

دیدگاه

pcb همونیو ساختم که لینکشو گزاشتم
        منبع هم دوبل 25 ولت ac
        1943 , 5200 دونه ای 3500
        mje15032 و 33 دونه ای 5000
        bd139 300 تومن
        ترانزیستور کوچیکا دونه ای 100
        و یه مشت خازن و مقاومت
        یه جمع ساده بزنی مزنده دستت میاد :mrgreen:
        یه سوال
        ابعاد برد دقیقا چقدره ؟
        چون میخوام پرینت بگریم و با اتو برد رو بزنم

دیدگاه

جمیعا سلام عرض شد
          دوستان من امروز این امپلیو ساختم
          یعنی باید بگمکیفیت صدا محشرررررررررررههههههه
          به دلیل وضوح و شفافیت صدای این امپلی وقتی صدا رو زیاد میکنم بعضی اوقات احساس میکنم کسی منو صدا میکنه در حالیکه در واقع اینطور نیس و این به دلیل تقویت کردن عالیه صداهای زمینه توسط این امپلیه که این اتفاق میوفته :icon_razz:
          من که بعید میدونم امپلی دیگه ای باشه که بتونه همچین کیفیتی بده مخصوصا که این امپلی high-end هست
          هنوز هیتسینک مناسبو به امپلی نبستم و فقط واسه تست یه تیکه المینیوم گزاشتم جا هیتسینک
          فردا میبندمش به هیتسینک و عکسشو هم تو بخش مربوطه قرار میدم
          مشکل داغ کردن هم اصلا ندارم حتی ترانزیستورایه قدرت هم بعد نیم ساعت کار با ولومه متوسط فقط نیمه گرم میشن :rolleyes:
          میگم این امپلی یه bd139 داره که hfe اون طبق دیتا شیت باید حداکثر 160 باشه در حالیکه من hfe bd139 خودمو که با مولتیمتر اندازه گرفتم 320 بود :eek:
          این اشکالی ایجاد نمیکنه تو کار؟
          البته یه مدل db139 از یه شرکت دیگه دارم که 120 هست
          به نظرتون تعویضش کنم؟
          در پایان هم از برادر sstk به خاطر معرفیه این مدار خوب و همچنین کمک هایی که به من کردند تشکر میکنم :applause:و هم ازش میخام اینباکسشو خالی کنه
          هرچی pm میدم ارسال نمیشه
          سلام شرمنده که زیاد نمیتونم به شما سر بزنم مدتیه مشغول (خانه سازی )هستم برای همین نمیتونم به انجمن سر بزنم خوب خوشحالم از مدار خوشتون اومد من همونطور که گفتم قبلا این مدارو ساختم ولی فایلش رو نمیدونم کجا سیو کردم یا شایدم دلیتش کردم اون آمپلی ساخته شده هم برای ماشین استفاده کردم خوب خلاصه شرمنده این آمپلی رو اگه با حوصله ودقت لازم در انتخاب قطعات درست کنید آمپلی بی نظیری میشه من خودم به شخصه آمپلی فایر با ترانزیستورهای C5200 /A1943رو به انواع ترانزیستورهای ماسفت ترجیح میدم واز لحاظ سخت جونی وکیفیت صوت (های فای )نسبت به انواع ماسفت برتری دارند اگه خدا قسمت کنه چند ماه دیگه که سرم خلوت شد قصد ساخت یه مدار فول قدرت با این نوع ترانزیستورها رو دارم که با درایور ماسفت بتونم تعداد 20 تا 25 تا رو درایو کنم ویه طرح شبه IGBT رو پیاده سازی کنم[]
          یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

سلام دوستان .شماتیک مدارچیز دیگه ای است وترانزیستورc5200,a1943دران ندیدم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohmmad 5441
              سلام دوستان .شماتیک مدارچیز دیگه ای است وترانزیستورc5200,a1943دران ندیدم .
              درسته
              این مدار در حقیقت برای ترانزیستورایه mjl طراحی شده ولی میتونی جاشون 5200 و 1943 بزاری
              ولی اگه دقیقتر میخای میتونی طبق محاسبات اقای پاول مداری که تو سایتش موجوده رو بسازی
              اون مدار دقیقا همین مداره که تغیری تو مقادیر بعضی قطعات داده برای مچ شدن بیشتر با این ترانزیستورا
              منم همونو ساختم ولی چون الان با موبایل اومدم نمیتونم شماتیکشو برات بزارم
              فردا ایشالا

دیدگاه

سلام دوست عزیزjinمبارکه مدارتون ولی من نفهمیدم این مداربا چه ترانزیسترایی کار میکنه تونقشه 15030و31 شما 15032و33گذاشتید .بالاخره من باید کدامیکی را تهیه کنم .نقشه مدارچاپی مال کدام شماتیکه .ببخشید یه خورده توضیح میدهید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohmmad 5441
                  سلام دوست عزیزjinمبارکه مدارتون ولی من نفهمیدم این مداربا چه ترانزیسترایی کار میکنه تونقشه 15030و31 شما 15032و33گذاشتید .بالاخره من باید کدامیکی را تهیه کنم .نقشه مدارچاپی مال کدام شماتیکه .ببخشید یه خورده توضیح میدهید.
                  سلام
                  من جایه 15030 و 31 ترانزیستورایه 15032 و 33 گزاشتم چون اون شماره ها گیر نیومدن
                  32 و 33 هیچ فرقی با 30 و31 ندارن فقط ولتاژشون یکم بالاتره که مساله مهمی نیس(میتونی 28 و 29 هم بزاری)
                  این pcb
                  http://s5.picofile.com/file/8121953576/symasym5_3.bmp
                  این طرح رو
                  http://s5.picofile.com/file/8121953592/symasym5_3_parts.gif
                  اینم نقشه
                  http://s5.picofile.com/file/8121953534/sym5_2.png
                  چون جایه mjlها از 2sc و 2sa توشیبا استفاده شده در نتیجه یکسری از قطعات هم مقدارش عوض شده که اسن قطعاتو مقدارشو تو نقشه قید شده
                  بقیه قطعات همون قطعات مدار اصلین

دیدگاه

به نام خدا
                    سلام خدمت دوستان
                    این شد پست اولمتو eca .
                    دوستان تورو خدا کمکم کنید الان یک هفتس کل انجمن رو زیر ورو کردم آخر رسیدم به این آمپلی ولی هر چی
                    پست هارو میخونم tdh ام میره بالا و قاطی میکنم.اگه کسی جدیدا این مدار رو ساخته با قطعات جایگزین یکجا به من هم معرفی کنه.

دیدگاه

سلام به همگی
                      بچه ها این مدار با این همه قطقه تعویضی کیفیتش چطوره؟ کلا ارزش ساخت داره؟کیفیت صدا در چه حده؟ tdh چه قدره؟ و از همه مهمتر این امپ چند ار ام اس هست؟!
                      عزیزایی که ساختید هزینه ساخت چند درومده؟
                      مرسی
                      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                      مخترع برتر شمال غرب سال 96
                      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

اقا pdf پی سی بی رو کسی داره با اتو باید پی سی بی برنم منم میخوام این امپو بسازم بچه ها یاری کنید
                        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                          اقا pdf پی سی بی رو کسی داره با اتو باید پی سی بی برنم منم میخوام این امپو بسازم بچه ها یاری کنید
                          درود داداش ارمین
                          تو ساختش شک نکن حتما باید تجربش کنی این مدار hifi هست پس حتما بساز
                          تو صفحه ی 2 اطلاعات مدار رو گذاشته بودم thd ش فوق العاده هست و باور نکردنی oo:
                          موفق باشی
                          Fail Never
                          گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                          دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                            درود داداش ارمین
                            تو ساختش شک نکن حتما باید تجربش کنی این مدار hifi هست پس حتما بساز
                            تو صفحه ی 2 اطلاعات مدار رو گذاشته بودم thd ش فوق العاده هست و باور نکردنی oo:
                            موفق باشی
                            سلام jooly جان چطوری؟
                            دمت گرم از ادرسی که گذاشتی فایلارو دان میکنم
                            به نظرت به امپای شرکتی بازار میرسه؟
                            راستی شدیدا نیاز به امپ 200 وات در همین کیفیت دارم یعنی فوق کیفیتیا! همچین چیزی داریم؟

__________________________________________________ _________________________________

اقا من pdf از pcb پیدا نکردم! چون با اتو میخوام بزنم فک کنم بدون pdf نمیشه

دیدگاه

سلام منم این امپلی رو همین امروز درست کردم ولی یه مشکل هست اونم اینه که تو خروجی 14 ولت منفی dc دارم دیگه حوصله نکردم چکش کنم یعنی وقتی اینو دیدم خستگی تو تنم موند به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه من فقط تنها چیزی که گیرم نیومد a18 بود بجاش c550 گذاشتم
                              حالا بنطرتون مشکل از کجاس؟
                              میگم مگه c5200 نیست چرا ولتاژ مثبت میاد رو کلکتورش؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                                سلام منم این امپلی رو همین امروز درست کردم ولی یه مشکل هست اونم اینه که تو خروجی 14 ولت منفی dc دارم دیگه حوصله نکردم چکش کنم یعنی وقتی اینو دیدم خستگی تو تنم موند به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه من فقط تنها چیزی که گیرم نیومد a18 بود بجاش c550 گذاشتم
                                حالا بنطرتون مشکل از کجاس؟
                                میگم مگه c5200 نیست چرا ولتاژ مثبت میاد رو کلکتورش؟
                                خب این ترانزیستور npn هست و کلکتورش هم باید به ریل مثبت تغذیه وصل باشه.
                                منظورت از c550 کدومه! 2sc550?یا چیز دیگه ای؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X