اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

نوشته اصلی توسط jooly
    درود میدونستم خودم که کارش این هست فقط مشکل این بود که اون 18 ثابت نمیموند که حتما میبندم رو هدسینگ تا تست کنم
    فقط توی خروجی 55 میلی دی سی دارم مشکل با اون ولم حل میشه یا نه ؟؟؟
    شما زیاد نگران نباش انشاا... که مشکلی پیش نمی یاد فقط از همون ترفند که بالا گفتم استفاده کن (رگولاتور ولتاژ در حداکثر هدایت) باید ولتاژ DC تو خروجی مدارت صفر باشه ترانزیستورها رو روی هیتسینگ پیچ کن چون به طور طبیعی داغ میکنند اسپیکرو نصب کن وصدا رو توخروجی تست کن میتونی یه مقاومت 47 اهم 5 وات با اسپیکرت سری کنی تا تا در صورت هر گونه ایراد آسیبی نبینه فیوزم اگه خواستی میتونی تو تغذیه قرار بده خلاصه کار از محکم کاری عیب نمیکنه میتونی مدارتو برای تست یه بار با ولتاژ کمتر اگه داری تست کنی که البته ممکنه کیفیت صدا بریده بریده باشه ولی در هر حال اگه ایراد فاحشی تو مدار باشه که جریان بالایی از خروجی ها بخواد عبور کنه زود متوجه میشی وآسیبها کمتره من شیوه اجرا از روی ولتاژهای گفته شده رو موفق نمیدونم چرا که این روش برای مدارات دقیق با قطعات با کیفیت با حد اقل تلرانس موثره ( در مدار اصلی ساخته شده همه مقاومتها از نوع دقیق میباشند) خلاصه برای این که خیالتو راحت کنم باید بگم من تا به عمر ساخت مدارات آمپلی یادم نمییاد با رعایت تمام نکات با این طبقه کشتی گرفته باشم خیالت جممممممممممم موفق باشی :mrgreen:
    یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
      شما زیاد نگران نباش انشاا... که مشکلی پیش نمی یاد فقط از همون ترفند که بالا گفتم استفاده کن (رگولاتور ولتاژ در حداکثر هدایت) باید ولتاژ DC تو خروجی مدارت صفر باشه ترانزیستورها رو روی هیتسینگ پیچ کن چون به طور طبیعی داغ میکنند اسپیکرو نصب کن وصدا رو توخروجی تست کن میتونی یه مقاومت 47 اهم 5 وات با اسپیکرت سری کنی تا تا در صورت هر گونه ایراد آسیبی نبینه فیوزم اگه خواستی میتونی تو تغذیه قرار بده خلاصه کار از محکم کاری عیب نمیکنه میتونی مدارتو برای تست یه بار با ولتاژ کمتر اگه داری تست کنی که البته ممکنه کیفیت صدا بریده بریده باشه ولی در هر حال اگه ایراد فاحشی تو مدار باشه که جریان بالایی از خروجی ها بخواد عبور کنه زود متوجه میشی وآسیبها کمتره من شیوه اجرا از روی ولتاژهای گفته شده رو موفق نمیدونم چرا که این روش برای مدارات دقیق با قطعات با کیفیت با حد اقل تلرانس موثره ( در مدار اصلی ساخته شده همه مقاومتها از نوع دقیق میباشند) خلاصه برای این که خیالتو راحت کنم باید بگم من تا به عمر ساخت مدارات آمپلی یادم نمییاد با رعایت تمام نکات با این طبقه کشتی گرفته باشم خیالت جممممممممممم موفق باشی :mrgreen:
      با تشکر از شما
      راستی من 550 پیدا نکردم که نکردم گفتن نیست این عطیقه هست پیدا نمیشه دیگه نشد منم همون 546 گذاشتم فکر کنم دیگه های فای نیست :angry: چون طبقه اول رو کلا تغییر دادیم :mrgreen: در حالت این که روشنه و اسپیکر وصل هست و موزیک نیست باید داغ کنه؟؟؟ اون چیزی که گقتی رگولاتور حداکثر هدایت کنه خوب این جوری داغ میشه در حد المپیک نسوزه لامثب ما که شانس نداریم دیدی زد سوخت :angry:
      Fail Never
      گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
      دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

درود

علی جان ایران میکرو 550 را داره . کاش قطعات را یکجا از اینجا میگرفتی که هزینه پست هم سرشکن بشه

http://iran-micro.com/%D8%AA%D8%B1%D...8C-p-7288.html
        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
          با تشکر از شما
          راستی من 550 پیدا نکردم که نکردم گفتن نیست این عطیقه هست پیدا نمیشه دیگه نشد منم همون 546 گذاشتم فکر کنم دیگه های فای نیست :angry: چون طبقه اول رو کلا تغییر دادیم :mrgreen: در حالت این که روشنه و اسپیکر وصل هست و موزیک نیست باید داغ کنه؟؟؟ اون چیزی که گقتی رگولاتور حداکثر هدایت کنه خوب این جوری داغ میشه در حد المپیک نسوزه لامثب ما که شانس نداریم دیدی زد سوخت :angry:
          به جاش میتونیbc547 بزاری در مورد سوال دومت کمی داغی داری که آروم آروم داغ میشه واما سوال سومت اگه ترانزیستور رگولا تور در حد اکثر هدایت باشه یعنی جریان سکون کمتری به درایورات میرسه ومسیرشو از ترانزیستور 139 میبنده وبرعکس باعث داغی نمیشه !!! چرا میگی داغ میشه؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
            درود

علی جان ایران میکرو 550 را داره . کاش قطعات را یکجا از اینجا میگرفتی که هزینه پست هم سرشکن بشه

http://iran-micro.com/%D8%AA%D8%B1%D...8C-p-7288.html
            یعنی بازار اینقدر خرابه؟؟؟ یه ترانزیستور ساده گیر نماد همین ترانزیستورو یه پک هزارتایی تو قطعاتم بی مصرف افتاده پس فاتحه بازار رو باید خوند بی چاره من که پس فردا میخوام بیام تهران خرید کنم پس حسابی سرکاریم :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
              یعنی بازار اینقدر خرابه؟؟؟ یه ترانزیستور ساده گیر نماد همین ترانزیستورو یه پک هزارتایی تو قطعاتم بی مصرف افتاده پس فاتحه بازار رو باید خوند بی چاره من که پس فردا میخوام بیام تهران خرید کنم پس حسابی سرکاریم :eek:
              مطمئن باش تهران هست. گمان نمیکنم علی جان در تهران دنبالش بوده. چون همانگونه که میدونی ایران مایرو هم از جمهوری تهیه میکنه
              پایا الکترونیک هم که بیشتر قطعات کمیاب را دارد فقط بهتر هست که تلفنی ازش خرید کنید . چون خرید حضوری داستان داره :angry:
              خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

مطمئن باش تهران هست. گمان نمیکنم علی جان در تهران دنبالش بوده. چون همانگونه که میدونی ایران مایرو هم از جمهوری تهیه میکنه
                پایا الکترونیک هم که بیشتر قطعات کمیاب را دارد فقط بهتر هست که تلفنی ازش خرید کنید . چون خرید حضوری داستان داره :angry:
                همون مجمع پایا داستانی برای من درست کرد یه سری ماسفت تقلبی انداخت به من که حدود 500 تومن دو هفته پیش ضرر کردم فهمیدم که برای خرید قطعه باید خودم برم والا کلاه گشاد میره سرم

دیدگاه

درود بر سام عزیز
                  نه من تهران رو نگشتم همه رو از همین مشهد خریدم فقط اون 550 گیر نیومد مهم نیست دیگه چاره ای نداریم
                  Fail Never

دیدگاه

درود دوست عزیز خوبی؟
                    اقا ما بستیم مدار رو رو هد سینگ
                    ولی به جای این که حرارت رو انتقال بده به هد سینگ گرما بیشتر توی خود ترانزیستور میمونه :angry: پیچ هاشم محکم بستم با عایق حرارتی ولی نمیدونم چرا این قدر داغ میشه امکان داره تقلبی باشه ؟؟ یارو که گفت اصلی
                    راستی اون قضیه 55 میلی ولت توی خروجی هر کار کردم از بین نرفت
                    راستی ترنزیستور 5551 و 5201 باید داغ بشه مال من داغ میشه مشکلی نداره ؟؟
                    Fail Never

دیدگاه

جولی جان گفتم اگه ترانزیستورات مرغوب نباشه نشتی خواهد داشت و برق دی سی رو هم کمی عبور میده
                      اگه نه لزومی نداره تو کارای حرفه ای هزینه بیشتر بکنن و قطعات اصلی استفاده کنن
                      واقعا فکر نمی کنم تو این اوضاع بازار 5200 و 1943 اصل توشیبا براحتی پیدا بشه
                      الان حتی ترانزیستورای ON هم کمیاب شده!!
                      رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                        درود دوست عزیز خوبی؟
                        اقا ما بستیم مدار رو رو هد سینگ
                        ولی به جای این که حرارت رو انتقال بده به هد سینگ گرما بیشتر توی خود ترانزیستور میمونه :angry: پیچ هاشم محکم بستم با عایق حرارتی ولی نمیدونم چرا این قدر داغ میشه امکان داره تقلبی باشه ؟؟ یارو که گفت اصلی
                        راستی اون قضیه 55 میلی ولت توی خروجی هر کار کردم از بین نرفت
                        راستی ترنزیستور 5551 و 5201 باید داغ بشه مال من داغ میشه مشکلی نداره ؟؟
                        سلام دوست گرامی مگه میشه ترانزیستور حرارتو تو خودش نگه داره این خلاف فیزیک ساختاری این قطعه هستش یه عکس از نوع کیس ترانزیستور بزار تا ببینم چی گرفتی واستفاده میکنی ؟؟؟؟؟راستی از کجا این قطعه رو تهیه کردی ؟؟؟؟ در ضمن ترانزیستورهای 5551و 5401 به هیچ عنوان نباید داغ کنه احتمالا پایه هارو بد جا زدی با مولتی متر دیجیتالی رو حالت تست دیود B C E هر ترانزیستورو برسی کن واز درستی پایه ها وسالمی قطعه مطمئن شو من فکر میکنم همین طبقه ات باعث خرابی مدارت شده ویه جریان بی مورد تومدارت رها میکنه با دقت بیشتری مدارو منتاژ کن موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
                          سلام دوست گرامی مگه میشه ترانزیستور حرارتو تو خودش نگه داره این خلاف فیزیک ساختاری این قطعه هستش یه عکس از نوع کیس ترانزیستور بزار تا ببینم چی گرفتی واستفاده میکنی ؟؟؟؟؟راستی از کجا این قطعه رو تهیه کردی ؟؟؟؟ در ضمن ترانزیستورهای 5551و 5401 به هیچ عنوان نباید داغ کنه احتمالا پایه هارو بد جا زدی با مولتی متر دیجیتالی رو حالت تست دیود B C E هر ترانزیستورو برسی کن واز درستی پایه ها وسالمی قطعه مطمئن شو من فکر میکنم همین طبقه ات باعث خرابی مدارت شده ویه جریان بی مورد تومدارت رها میکنه با دقت بیشتری مدارو منتاژ کن موفق باشی
                          درود . نمیدونم چرا این جوری توی خودش حرارت رو نگه میداره البته بگم که همه ی حرارت رو نگه نمیداره بالاخره هد سینگ داغ میشه ولی نه به اندازه خود ترانزیستور ولی دماش خیلی میره بالا ترانزیستور
                          از همین شهر خودمون خریدم 5000 . دوربین ندارم که عکس درست درمون بگیرم . اون 5551و5401 هم داغ میشه ولی نه اون قدر ولی مشخص هست که داغ میشه .
                          اگه پایه ها رو اشتباه زده باشم که مدار صداش مشکل دار میشه
                          فک نکنم pcb که کشیدم مشکل داشته باشه oo:
                          اینم pcb که کشیدم:
                          http://ali-elec1.persiangig.com/2c5200%20hi-fi.rar/download
                          Fail Never

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

نوشته اصلی توسط jooly
                            درود . نمیدونم چرا این جوری توی خودش حرارت رو نگه میداره البته بگم که همه ی حرارت رو نگه نمیداره بالاخره هد سینگ داغ میشه ولی نه به اندازه خود ترانزیستور ولی دماش خیلی میره بالا ترانزیستور
                            از همین شهر خودمون خریدم 5000 . دوربین ندارم که عکس درست درمون بگیرم . اون 5551و5401 هم داغ میشه ولی نه اون قدر ولی مشخص هست که داغ میشه .
                            اگه پایه ها رو اشتباه زده باشم که مدار صداش مشکل دار میشه
                            فک نکنم pcb که کشیدم مشکل داشته باشه oo:
                            اینم pcb که کشیدم:
                            http://ali-elec1.persiangig.com/2c5200%20hi-fi.rar/download
                            خوب کاری نداره PCB رو روبه روی نور بگیر وچینش قطعاتو برسی کن در ضمن از چه عایقی بین بدنه ترانزیستورها وهیتسینگ استفاده کردی؟؟؟ولتاژ منبع تغذیه ات چه اندازه هست ؟؟؟ صدای تو اسپیکر ت بدونه سیگنال ورودی وبا اعمال سیگنال (موزیک) چه جوریه؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
                              خوب کاری نداره PCB رو روبه روی نور بگیر وچینش قطعاتو برسی کن در ضمن از چه عایقی بین بدنه ترانزیستورها وهیتسینگ استفاده کردی؟؟؟ولتاژ منبع تغذیه ات چه اندازه هست ؟؟؟ صدای تو اسپیکر ت بدونه سیگنال ورودی وبا اعمال سیگنال (موزیک) چه جوریه؟؟؟؟
                              درود رفنم عایق خریدم نمیدونم مگه مارک خاصی داره میگن عایق حرارتی هست دیگه البته من دیدم بعضی جاها باز رو همون عایق هم خمیر سیلیکون میزنن یک تست هم بزنیم ببینیم با خمیر چه طوری میشه
                              خوب شد گفتی خودم هم میخواستم بگم ولی یادم رفت 50 ولت دوبل دارم استفاه میکنم زیاده نه؟؟ بدون سیگنال و با سیگنال بدون نویز صدا توپه :applause:
                              Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                                درود رفنم عایق خریدم نمیدونم مگه مارک خاصی داره میگن عایق حرارتی هست دیگه البته من دیدم بعضی جاها باز رو همون عایق هم خمیر سیلیکون میزنن یک تست هم بزنیم ببینیم با خمیر چه طوری میشه
                                خوب شد گفتی خودم هم میخواستم بگم ولی یادم رفت 50 ولت دوبل دارم استفاه میکنم زیاده نه؟؟ بدون سیگنال و با سیگنال بدون نویز صدا توپه :applause:
                                سلام عایق حرارتی تا اونجاکه من خودم میخرم از نوع بسته 1000 تاییش اصلا مارکی نداره که همون ساخت چینه ولی من برای کارهای باکیفیت از عایق میکا که البته نایابه وگرون تره استفاده میکنم که از لحاض قیمت واشر لاستیکی 15 تومن وعایق میکا 40 تومن هستش استفاده از خمیر سیلیکونم باعث هرچه بهتر چسبیدن سطوح انتقال حرارت به هم میشه واما در رابطه با ولتاژ مورد استفادت این ولتاژ بالاست (حدود 14 ولت) چون من خودم قبلا با 40 ولت تست کردم که عالی بود اگه میخوای با این ولتاژ تست کنی پیشنهاد میکنم یه مقاومت 3یا 4 اهم 10 وات آجری تو هر لاین مثبت ومنفی تغذیه ات برای افت ولتاژ ورسوندن به ولتاژ پایین تر استفاده کنی که البته موقع کار کردن با حداکثر قدرت آمپلی فایر خیلی داغ میکنه ولی برای تست مورد اطمینان تره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X