پاسخ : آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943
شما زیاد نگران نباش انشاا... که مشکلی پیش نمی یاد فقط از همون ترفند که بالا گفتم استفاده کن (رگولاتور ولتاژ در حداکثر هدایت) باید ولتاژ DC تو خروجی مدارت صفر باشه ترانزیستورها رو روی هیتسینگ پیچ کن چون به طور طبیعی داغ میکنند اسپیکرو نصب کن وصدا رو توخروجی تست کن میتونی یه مقاومت 47 اهم 5 وات با اسپیکرت سری کنی تا تا در صورت هر گونه ایراد آسیبی نبینه فیوزم اگه خواستی میتونی تو تغذیه قرار بده خلاصه کار از محکم کاری عیب نمیکنه میتونی مدارتو برای تست یه بار با ولتاژ کمتر اگه داری تست کنی که البته ممکنه کیفیت صدا بریده بریده باشه ولی در هر حال اگه ایراد فاحشی تو مدار باشه که جریان بالایی از خروجی ها بخواد عبور کنه زود متوجه میشی وآسیبها کمتره من شیوه اجرا از روی ولتاژهای گفته شده رو موفق نمیدونم چرا که این روش برای مدارات دقیق با قطعات با کیفیت با حد اقل تلرانس موثره ( در مدار اصلی ساخته شده همه مقاومتها از نوع دقیق میباشند) خلاصه برای این که خیالتو راحت کنم باید بگم من تا به عمر ساخت مدارات آمپلی یادم نمییاد با رعایت تمام نکات با این طبقه کشتی گرفته باشم خیالت جممممممممممم موفق باشی
:mrgreen:
نوشته اصلی توسط jooly
:mrgreen:

در حالت این که روشنه و اسپیکر وصل هست و موزیک نیست باید داغ کنه؟؟؟ اون چیزی که گقتی رگولاتور حداکثر هدایت کنه خوب این جوری داغ میشه در حد المپیک نسوزه لامثب ما که شانس نداریم دیدی زد سوخت :angry:

oo:
دیدگاه