اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

نوشته اصلی توسط SSTK
    سلام جولی عزیز همون A940 ,C2073 مناسبه من با این ترانزیستورها تا 4 تا ترانزیستورم درایور کرده ام آخ نگفته حالا این که یکیه نه اصلا مشکلی نیست ولی مارک اصلیشو ن رو کیسش علامت T داره که علامت توشیبا هستش که خیلی مرغوبتره ورنگ اون برای A940 رنگش سبزه بهتره چون BC 550 دارای مشخصه ra هست وتو این طبقات ضریب تقویت به هم نریزه همون 550 روبزنی چون بعدا مشکلاتی ممکنه برات به وجود بیاد که گیج کننده باشه وندونی چه کارش کنی موفق باشی
    درود من pcb رو کشیدم چاپ زدم دارم منتاژ میکنم خیلی هیجان زیاده :wow: برای اون تنظیم پتانسیومتر چه کار کنم میترسم باز ترانزیستور بسوزونم چون تا حالا سر همین مساله ماسفت به باد دادم زیاددددددد
    Fail Never
    گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
    دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

نوشته اصلی توسط jooly
      درود من pcb رو کشیدم چاپ زدم دارم منتاژ میکنم خیلی هیجان زیاده :wow: برای اون تنظیم پتانسیومتر چه کار کنم میترسم باز ترانزیستور بسوزونم چون تا حالا سر همین مساله ماسفت به باد دادم زیاددددددد
      خسته نباشی جوووون :mrgreen:

علی میگم این قضیه 5.1 رو چیکارش کردی ؟
      زکات علم نشر آن است
      بیشتر با من اشنا بشین :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
      ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
        خسته نباشی جوووون :mrgreen:

علی میگم این قضیه 5.1 رو چیکارش کردی ؟
        اونو دارم میرم جلو دیگه قرار امپ front رو همین 5200 بزارم یعنی 2 تا از این میزنم میشه استریو بقیه رو نمیگم سکرته :mrgreen: همه رو یه هو میگم با عکس اون جوری هیجانش بیشتره :applause:
        Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
          دستت درد نکنه داداش علی یعنی پست من کشکه ؟ :cry2:

نوشته اصلی توسط sina8
          باید ولتاژ دو سر یکی از مقاومت های 0.22 اهم رو با مولتی متر اندازه بگیرید و با تنظیم R22 مقدار اون رو به 12mv برسونید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
            اونو دارم میرم جلو دیگه قرار امپ front رو همین 5200 بزارم یعنی 2 تا از این میزنم میشه استریو بقیه رو نمیگم سکرته :mrgreen: همه رو یه هو میگم با عکس اون جوری هیجانش بیشتره :applause:
            علی جدا چیکارش کردی این پروسسور رو ؟
            من که اخرشم نتونستم چیز بدرد بخوری پیدا کنم :cry2:
            زکات علم نشر آن است
            بیشتر با من اشنا بشین :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
            ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

درود اقااااااااااااااااااا ساختیم تمامممممممممممممم به همین سادگی تست هم کردیم البته همین الان تموم شد الان هم 1 شبه نمیتونم کامل تست کنم ولی کیفیت خیلی خوبی داره :applause: مبارکههههههههههههه عید همه هم مبارکککککککککککککککککککک
              این هم یک عکس دوربین نداشتم دم دست با همین گرفتیم دیگه فعلا
              Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                دستت درد نکنه داداش علی یعنی پست من کشکه ؟ :cry2:
                نفرمایید سینا جان این حرفا چیه پست شما کشک نیست دوغ ه :mrgreen: شوخی کردم ناراحت نشو :nice:
                اتفاقا روفتم توی سایتش همین حرف شما رو زده بود فقط نمیدونم چرا این 18 ثابت نمیشه وهر چی این عدد بالا میره ترانزیستورا بیشتر داغ میکنن
                Fail Never

دیدگاه

سلام.عید بر همه مبارک باشه
                  بنده ام مدتیه دنبال یه امپ خوب برا خونه هستم تا چشم به این پست خورد.لطفا بعد از اتمام تست امپلی مارو در جریان کیفت و دما و نویز.... قرار بدید تا اکه خوب بود دست به کار ساختش بشیم.اگه امکان داشت پی سی بی که ساختینم قرار دهید.ددرود

دیدگاه

علی جان دمت گرم
                    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                      اتفاقا روفتم توی سایتش همین حرف شما رو زده بود فقط نمیدونم چرا این 18 ثابت نمیشه وهر چی این عدد بالا میره ترانزیستورا بیشتر داغ میکنن
                      شما بدون هیت سینک تنظیم کردی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                        نفرمایید سینا جان این حرفا چیه پست شما کشک نیست دوغ ه :mrgreen: شوخی کردم ناراحت نشو :nice:
                        سلام عید همگی مبارک در مورد تنظیم پتانسیومتر در مدار ومدارات مشابه که اغلب دچار سردر گمی میشید باید بگم این پتانسیومتر که اغالبا با یک ترانزیستور یک رگولاتور موازی ولتاژو رو بر سر درایورها می سازه کارش اینه که ترانزیستورهای اون طبقه رو در آستانه هدایت که همون کلاس AB هستش قرار بده وباعث میشه جریان سکون مدار آمپلی فایر در حالت بدونه سیگنان به حداقل خودش برسه یعنی به نوعی کار نول کردن یا افست خروجی رو انجام میده طرز کارشم برای مثال در این مدار بدین صورته که هر چه قدر زبانه متحرک پتانسیومتر به طرف امیترو مقاومت 500 اهم بره ترانزیستور 139 که npn هادی تر میشه وبرعکس این عمل هر چه قدر این زبانه متحرک به سمت بیس بره 139 به دلیل کم شدن جریان بیس هدایتش کمتر میشه که این فرایند مساوی با تغییر ولتاژ دو سر این بلوک مداریه برای تنظیم آمپلی سعی کنید در ابتدای تست آمپلی این بلوک در ماکزیمم هدایت ترانزیستور خودش باشه تا شوک به ترانزیستورهای قدرت وارد نشه ووقتی بلند گو به خروجی وصله مولتی متر دیجیتالی رو در حالت اتو با حداکثر حساسیت قرار بدید وبا اون موازی کنید حال در نبود سیگنال خروجی میتونید هدایت این نقطه رو کنترل کنید وآرام آرام بلوک رگولاتور ولتاژ رو هدایتشو کم کرد تا حدی که یک صدای زمینه خفیف هیس که خاص آمپلی آماده به کاره شنیده بشه عدد مولتی متر نباید هیچکونه ولتاژ DC رو نمایش بده امید وارم تونسته باشم راهنماییتون کنم موفق باشید
                        یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
                          سلام عید همگی مبارک در مورد تنظیم پتانسیومتر در مدار ومدارات مشابه که اغلب دچار سردر گمی میشید باید بگم این پتانسیومتر که اغالبا با یک ترانزیستور یک رگولاتور موازی ولتاژو رو بر سر درایورها می سازه کارش اینه که ترانزیستورهای اون طبقه رو در آستانه هدایت که همون کلاس AB هستش قرار بده وباعث میشه جریان سکون مدار آمپلی فایر در حالت بدونه سیگنان به حداقل خودش برسه یعنی به نوعی کار نول کردن یا افست خروجی رو انجام میده طرز کارشم برای مثال در این مدار بدین صورته که هر چه قدر زبانه متحرک پتانسیومتر به طرف امیترو مقاومت 500 اهم بره ترانزیستور 139 که npn هادی تر میشه وبرعکس این عمل هر چه قدر این زبانه متحرک به سمت بیس بره 139 به دلیل کم شدن جریان بیس هدایتش کمتر میشه که این فرایند مساوی با تغییر ولتاژ دو سر این بلوک مداریه برای تنظیم آمپلی سعی کنید در ابتدای تست آمپلی این بلوک در ماکزیمم هدایت ترانزیستور خودش باشه تا شوک به ترانزیستورهای قدرت وارد نشه ووقتی بلند گو به خروجی وصله مولتی متر دیجیتالی رو در حالت اتو با حداکثر حساسیت قرار بدید وبا اون موازی کنید حال در نبود سیگنال خروجی میتونید هدایت این نقطه رو کنترل کنید وآرام آرام بلوک رگولاتور ولتاژ رو هدایتشو کم کرد تا حدی که یک صدای زمینه خفیف هیس که خاص آمپلی آماده به کاره شنیده بشه عدد مولتی متر نباید هیچکونه ولتاژ DC رو نمایش بده امید وارم تونسته باشم راهنماییتون کنم موفق باشید
                          درود
                          الان اون عدد صفر که گفتی کجا باید 0 ولت dc داشته باشین توی خروجی منظورت هست ؟؟؟ اون 18 میلی ولت پس چیه قضیه ش ؟؟؟؟ من نتونستم ثابت نگه ش دارم داغ میشه ترانزیستورا وقتی اون ولتش میره بالا میترسم :cry2: باز اینا هم به باد نره ترانزیستوراش
                          Fail Never

دیدگاه

اون bd139 تو این مدار نقش thermal tracking رو داره که وقتی ترانزیستورای اصلی داغ میشن و جریان سکونشون بالا میره گرمای این ترانزیستور ها از طریق هیت سینک به bd139 منتقل میشه و این ترانزیستور با داغ شدن , جریان سکون ترانزیستور های اصلی رو کم میکنه

و به این ترتیب جریان سکون از یه حدی بالاتر نمیره بنابراین bd139 باید خیلی خوب به هیت سینک اتصال پیدا کنه . و در ارتباط گرمایی کامل با 5200 و 1943 باشه

وقتی جریان 55ma برای bias ترانزیستور ها تنظیم میشه باعث میشه 12mv روی هر مقاومت 0.22اهم افت ولتاژ داشته باشیم که ما با اندازه گیری این ولتاژ میتونیم جریان سکون ترانزیستور های اصلی رو بدست بیاریم

شما اگه ترانزیستور های اصلی رو با بقیه ترانزیستور ها روی یه هیت سینک ببندی همه چی درست میشه مثل nmos200 که اونجا هم اون bc546 نقش thermal tracking رو داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                              اون bd139 تو این مدار نقش thermal tracking رو داره که وقتی ترانزیستورای اصلی داغ میشن و جریان سکونشون بالا میره گرمای این ترانزیستور ها از طریق هیت سینک به bd139 منتقل میشه و این ترانزیستور با داغ شدن , جریان سکون ترانزیستور های اصلی رو کم میکنه

و به این ترتیب جریان سکون از یه حدی بالاتر نمیره بنابراین bd139 باید خیلی خوب به هیت سینک اتصال پیدا کنه . و در ارتباط گرمایی کامل با 5200 و 1943 باشه

وقتی جریان 55ma برای bias ترانزیستور ها تنظیم میشه باعث میشه 12mv روی هر مقاومت 0.22اهم افت ولتاژ داشته باشیم که ما با اندازه گیری این ولتاژ میتونیم جریان سکون ترانزیستور های اصلی رو بدست بیاریم

شما اگه ترانزیستور های اصلی رو با بقیه ترانزیستور ها روی یه هیت سینک ببندی همه چی درست میشه مثل nmos200 که اونجا هم اون bc546 نقش thermal tracking رو داره
                              درود میدونستم خودم که کارش این هست فقط مشکل این بود که اون 18 ثابت نمیموند که حتما میبندم رو هدسینگ تا تست کنم
                              فقط توی خروجی 55 میلی دی سی دارم مشکل با اون ولم حل میشه یا نه ؟؟؟
                              Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8

سلام بله این ترانزیستور میتونه مثل این مدار به هیتسینگ کانکت شه تا با گرما بتاش بالا بره در نتیجه هادی تر شه ویه خود تنظیمی تو مدار در اثر این فیدبک حرارتی به وجود بیاره ولی این شیوه در مدارات با طراحی با کیفیت انجام میشه والا کار اصلی این ترانزیستور رگولاتور موازی ولتاژ بر سر درایورهاست وتو بعضی مدارات حرفه ای تجاری که خودمم یه نمونشو میسازم این بلوک 15 سانتی متر با هیتسینگ فاصله داره واصلا به هیتسینگ پیچ نمیشه ولی تو مداراتی که حرارت تولیدی مثل ماسفتها زیاده و پایداری بالا مد نظر باشه در طراحی مدار چاپی این بلوکو نزدیک هیتسینگ می زارند که البته کار بسیار درستی انجام میدند
                                یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X