اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش امکانات انجمن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افزایش امکانات انجمن

خوب اون 3 علامت رو وارد کردم میتونید تست کنید....بازم موردی پیدا کردین حتما بگین من امضام رو هم تنظیم میکنم....یک تاپیک هم تو قسمت اطلاعیه ها میزنم.
    حله؟
    I ❤️ ECA

دیدگاه

یه نفر بهم گفته که اگر نیام تو این تاپیک با بروبچ گلش همکاری نکنم ، منو ترور می کنه :: ! ما هم که جوون با هوارتا آرزو oo: ! حتی گفته اگر اسمشو بگم بازم منو ترور می کنه .. :angry:
      در هر حال ! آقا اینا یه تعداد عکس کوچکولو در حد 16*16 هستند (فکر کنم یه 100 تائی بشن ! :nice: ) دیگه فکر کنم از بین اینا بشه 4 تا دونه انتخاب کرد :applause:

در ضمن برای همه بروبچ باحال که برای بهتر شدن انجمن دارن فعالیت می کنن ، ممنون و متشکر :job:

http://rapidshare.com/files/41575014/1616.rar.html

( راستی چه شکلکهای باحالی داریم ها :wow: )

دیدگاه

خوب .....
        امضای من رو ببینید.....
        مشکلی نداره ؟ تصویب بشه؟
        I ❤️ ECA

دیدگاه

راستش کار اونقدر سخته که نظر دادن .. اما من احساس میکنم پنجمی برای این منظور به حد کافی سنگین نیست :smile:

راستی،من هنوز نمی تونم نوشته هامو ادیت کنم،اما توو خیلی پستهای تازه می بینم نوشته آخرین ویرایش ... :cry: (احتمالا برای هر کی تشکر گرفته بسته شه :cry:

دیدگاه

شما گزینه ویرایش رو میزنی نمیتونی پست رو ویرایش کنی؟ :eek:
            I ❤️ ECA

دیدگاه

نه :cry: 2 هفتست :cry:
              راستی،اونموقع که من گفتم پنجمی سنگین نیست!!آ‌ عکس یک کله که می خندید و چشمک می زد!!!آ‌بود،اما این که قبلا رووش به نتیجه رسیده بودیم خیلی خوبه ...

دیدگاه

دوهفتس نمیتونین الان دارین میگین.... :eek: :eek: :eek:
                عکس ها درست بودن شما ریفرش نکردین حتما :icon_razz:

ببینم این ویرایش رو چیکار میتونم بکنم.....
                I ❤️ ECA

دیدگاه

من امتحان کردم قشنگ کار میکنه.......
                  بالا دست چپ نوشته ویرایش میزنی یک ادیتور باز میشه توش میتونی ادیت کنی راحت
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

چرا من همیشه این دکمه های میانبر رو استفاده میکنم و آخرش ... :cry:

پایین نوشته های هر شخص،عکس یک مداد دفتر هست،قدیما روی اون که می زدم امکان ویرایش میومد،اما الان اون از کار افتاده،هیچ وقت این بالایی رو تست نکرده بودم!!!آ‌ جلل خالق :mrgreen: آدم چه چیزهایی که نمیبینه!!

دیدگاه

:angry: :icon_razz:
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام.
                        امیر جان یه مطلب کاملا پیش پا افتاده.
                        به نظرم لفظ "پیام خصوصی" برای PM مناسب نیست، شاید بهتر باشه بذاریم "پیام شخصی".
                        اگه بقیه دوستان موافقند و امکانش هست و حوصله اش رو داشتید تغییرش بدید.
                        ممنون موفق باشید.
                        شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
                        هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
                        چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

خوب ترجمه درستش که همون پیغام خصوصی هست.... نه؟
                          اگر بخواین میشه ولی فکر کنم درستش همینه
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

پس باید ببینیم این P ماله private هست یا personal
                            اما به نظرم یک چیز که خواننده های تازه کار متوجهش بشن بهتره،مثلا چیزی مثل ایمیل یا اینا که جلب کنه براشون،من یک مدت پیام خصوصی می فرستادم،کسی نمی دید :mrgreen: :angry:

در ضمن،الان 3-4 روزه هر پستی توو انجمن میاد،برام ایمیل میشه،در حالی که من نه گزینه ای رو عوض کردم،نه ... قبلا هیچی نمیومد،سر سری یک نگاهی کردم،گزینه ای برای این مورد ندیدم که غیر فعال کنم،چیزی عوض شده ؟ ... البته این بهتره،لااقل برای بقیه جلب توجه میکنه ...

بعدشم اینکه این مال خودمه :angry: هیشکی بهش دست نزنه :mrgreen:
                            :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

برین به مشخصات شخصیتون....
                              قسمت تنظیمات عمومی انجمن....
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

من تمام اونجا که گفتین رو شخم زدم،هر جای دیگه هم که به فکرم رسید نگاه کردم،چیزی ندیدم :sad:،اما خوب،سنی ازم گذشته،دیدین که عادت ندارم چیزهایی واضح رو که جلوی چشم آدم گنده نوشته، ببینم!!!آ‌اما خوب ،معمولا اون دکمه های ریزه گوشه کنار رو خوب می بینم!!آ‌ولی برا این مورد چیزی ندیدم :cry: .... بگزریم،مهم نیست ...فرقی هم نداره !!! فقط جالبیش برام این بود که من به چیزی دست نزدم!!! یهو خودش شروع شد !!. ..

اما موضوع اینه که الان اون تاپیک دنلود رو عمدا باز کردم،می خواستم این دکمه های جدید رو تست کنم،ولی :cry: اصلا حواسم نبود!!آ‌ما از آیکون تاپیک ها به قول بچه ها گفتنی فاکتور گرفتیم!!آ‌همون یک دونه رو گزاشتیم!! راهی نداره :cry: ؟

(منظورم 10 پست آخره ...)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X