اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی شرکت کنید)

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی شرکت کنید)

چرا تاپیک داره یواش یواش به انحراف میره؟! لطفا همه فیلم رو ببینن و بعد نظر بدن.کلیت موضوع رو همه میدونن و اینکه چیز جدیدی نیست،باید درباره این موضوع بعد از دیدن فیلم بحث کنیم الان دارین پستهای بقیه دوستان رو می خونید و یک جمله ای میگین،اینجوری نمیشه خوب نظر داد.پس لطفا فیلم رو دیده و بعد درباره موضوع فیلم بحث کنید.
    با تشکر
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان کوشافر
      حالا نمیشه بگید چطوری میشه رفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (الان با توپ و تانک کلم میریزن ) !!
      با سلام

یک روش ویژه معرفی می کنم.

حدود 10 میلیون تومان هزینه خواهد شد.

به دلیل تلاشهای فراوان دستگاه دیپلماسی ، ایران با بولیوی و ونزوئلا روابط خوبی دارد.

به عنوان توریست تقاضای سفر به آنجا کنید که با سهولت قبول می شود.

وارد آنجا که شدید، به سفارت مکزیک مراجعه و تقاضای سفر توریستی به مکزیک کنید.( پذیرفته می شود )

وارد مکزیک که شدید، به شهر مرزی تیخوانا/تیگوانا/تیجوانا/تیهوانا بروید ( همان مرزی که روزانه آمریکایی ها با خودرو وارد مکزیک می شوند و بخصوص در تعطیلات پایان هفته به مکزیک می روند و بر می گردند.)

با یک آشنا یا دوست در آمریکا هماهنگ کنید تا در پایان هفته با خودرو به تیجوانا برود و در برگشت از تعطیلات و در شلوغی گیتها، شما را همراه خود وارد آمریکا کند،( شانس موفقیت 70% )

این سناریویی بود که چند سال قبل توسط دوستان بدون تحصیلات دانشگاهی انجام شد.

با تحصیلات دانشگاهی معمولی/ یا با دارایی 300 هزار دلار به بالا، می توانید سریعا وارد کشورهای داغونی مانند یونان و قبرس و اسپانیا و و...... شوید و بقیه ماجرا را پیگیری کنید.( داغون به دلیل وضعیت اقتصادی و رکود )

اگر در آمریکا/کانادا/آلمان /انگلیس/سوئد/نروژ/فنلاند/دانمارک/سوییس/ایتالیا/فرانسه..... دانش/مهارت مناسب برای کسب شغل دارید، تقاضای مهاجرت به آنهایی که ممنوع ننموده اند بدهید.

با تحصیلات دانشگاهی ممتاز که دیگه مشخصه....

با سرمایه بالای میلیون دلار هم مشخصه ....

//================================================== =================

اینجا در ایران برای اینکه بتوانید به حلقه خاص حکومتی( که برای خودش کشوری است) مهاجرت کنید،
      که دستور و نامه دریافت وام چند ده و چند صد میلیارد تومانی و دستور واگذاری پروژه یا مجوز واردات یا .... دریافت کنید،
      روشهای دیگری نیاز است و بازده آن از هزار بار مهاجرت به آمریکا بهتر است !!!

این هم سندش:( اینها کشف شده،لابد 80% هم کشف نمی شود !
      پورمحمدی ادعای خود را تکرار کرد: پروندهآ‌های زیادی از جنس اختلاس 3 هزار میلیاردی داریم

http://www.entekhab.ir/fa/news/59558
      http://bazarkhabar.ir/News.aspx?ID=21969

//================================================== =================

نکته:
      بیش از 90% مهاجرین به مشاغل معمولی و رایج با درآمد بین 30000 تا 50000 دلار در سال می رسند.

از سالانه 5 تا 15 میلیون تومان حقوق ایران که خیلی بهتره و در هر صورت در آنجا درآمد بر هزینه غلبه دارد و رفاه نسبی بهتری دارند.

افراد ممتاز علمی یا کارآفرین به درآمدهای بالاتر می رسند.

جدولی از حقوق و درآمد را در تاپیک کار و اشتغال قرار داده ام.

//========================================

برای ایران مثال میزنم:

کار تولیدی کارگاهی یا کار خدماتی مبتنی بر تعداد نفرات:
      با ایجاد یک کارگاه تولیدی در ایران که پایداری داشته باشد و سودآور باشد ، به ازای هر کارگر یا کارمند، شما یک تا دو حقوق سود خواهید داشت.
      مثلا با 10 کارگر و میانگین حقوق 500 هزار تومان در ماه برای هر کدام، شما 5 میلیون تومان در ماه سود خواهید برد.
      ( این بخش در ایران مانند کشورهای غربی دچار رکود شده...و سودآوری و ثبات در کار نیست)

کار مبتنی بر سرمایه:( کاسبی ! )
      با 200 میلیون تا 2 میلیارد تومان سرمایه در یک کار با ثبات و سود آور، بین 25% تا 50% در سال سود بدست می آورید:
      برای 200 میلیون : بین 50 تا 100 میلیون درسال
      برای 2 میلیارد : بین 500 میلیون تا 1000 میلیون تومان در سال.
      این بخش از اول خلقت حضرت آدم و حتی قبل از آن سودآور بوده و خواهد بود و اکثر ما برقی ها جاماندگان از این سلسله هستیم !!! )
      به این می گفتن داد و ستد و قبل می گفتن کاسبی و بعد کسب و کار و بیزینس !!!
      در تاپیک کار و اشتغال مثال قرار داده ام.
      کلیه کارهایی که جلو چشم شما انجام می شود و دیده نمی شود...
      - خواربار فروشی
      - مرغ و گوشت
      - نانوایی
      - رستوران
      - کبابی
      - میوه فروشی
      - فست فود
      - تاکسی
      - وانت بار
      - مصالح فروشی
      - لباس و
      - پارچه
      - کفش
      - موبایل
      - کامپیوتر
      - ..........
      -............
      - قطعات الکترونیک
      - پایا الکترونیک !!!
      - جوان الکترونیک !!!
      - ........................

//=======================

کار مبتنی بر وام .... سفارشی :
      با 500 میلیون سرمایه:
      چند هزار میلیارد تومان در سال سود می برید. و به ریش تمام تحصیل کردگان فنی و مهندسی و پزشکی و کشاورزی و علوم انسانی و هنر و حوزه و .... می خندید!!!!!!

//================================================== ========
      پ.ن:
      دوستان نظارت، هر مقدار مصلحت بود حذف/تعدیل کنید.

پ.ن2:
      لطفا این پست را به جایی دیگر منتقل کنید، ( به دلیل عدم انطباق با موضوع تاپیک )
      گشتی در لاله زار
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

دوستان عزیزی که میگن گل و بلبل هست توجه کنند بودجه تحقیقاتی مقالات کنفرانس های خارجی حذف شده و ژورنال ها هم به میزان زیادی کاهش پیدا کرده.

فیلم اولش با روش جالبی میخواد اعتماد تماشاگر رو جلب کنه و بعدش حرفهای خودش رو به بیننده بقبولونه! هر کسی دکتر نایبی نمیشه که میلیاردی کار کنه هر کسی هم که میره ترسو نیست!

پروژه ای که در اسلامشهر شاهدش بودم دیدم پیمانکار چند صد میلیون سر صدا و سیما کلاه گذاشت و چون دارای سمت های مختلفی بود زورشون بهش نمیرسید!

متاسفانه رفتن از ایران مثل ارشد و دکترا و ... مد شده ولی علتش چیه؟ علت ناشایسته سالاری هست که باعث میشه فقط برای عده محدودی کار باشه. همچنین شاهد این هستیم که اشخاص دارای چندین شغل هستند و افراد جدید فرصت رشد رو پیدا نمی کنند.
        البته این موارد 100 درصد نیستند و واقعا جاهایی وجود داره که با کمی تلاش میشه به مدارج بالا رسید! ولی متاسفانه بدترین مساله تو ایران این هست که تا معرف نداشته باشی سرعت پیشرفت بسیار کمی خواهی داشت!
        It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

من مستند رو الان دیدم ، جالب و یکم یکطرفه بود ، اگر بره از اونطرفی ها هم خوب فیلم بگیره و مصاحبه کنه خوب میشه
          یه نفر از اساتید شریف رو میشناسم ، هر جای دنیا رو که بگید به دنبال علم رفته ، چند روز پیش دیدمش گفتم چه خبر و ... گفت شاید شاید برم امریکا ...
          گفتم پسر اونجا چرا ... ، گفت لابی ایرانی های امریکا از من دعوت کردن برم امریکا
          گفتم لابی دیگه کی !! گفت از نظر قدرت کم از یهودیا نیستند ! امریکا دست ایپک و لابی ایرانیها ست و بهم قول دادند همه چی در اختیارم بذارند
          گفتم اینجا هم همه چی داری ، گفت نه ندارم ، هروقت میرم اونور آب امکانات اونا رو میبینم و میبینم بدون دقدقه دارن کار میکنن و بعد میام اینجا میبینم ؛ برای یه آزمایش کوچیک و ساده اونم با تجهیزات 3 ده پیش بچه ها تو صف هستند ، اونم تو شریف !!!
          چه برسه به اساتید که یکم امکانات بیشتر و پیشرفته میخوان

دیدگاه

خانه از پایبست ویران است

دیدگاه

همه اون نا امنی هایی که من و دوستان گفتیم به کنار،خیلی از بچه ها جدا برای این میرن که در بالاترین سطح اینجان و دقت هم بکنید فقط برای آمریکا اپلای می کنن و چطور بشه اگر لیسانس باشن و روزمه اونا کمی ضعیفتر از تاپ ترینها باشه مجبور بشن برن 3 دانشگاه اول کانادا که اونام رنک زیر 50 دنیا هستن! میدونید چرا میرن آمریکا؟ خارج و تفریح دیگه چیه؟برای اون امکانات افسانه ای و تولید کردن و جلو بردن علم به معنای واقعی هست که دارن میرن آمریکا.امسال فقط 10 نفر از بچه های ارشد شریف با فاندهای رویایی در حد 70000$ که با کسوراتش حدود 30 تا 40000$ دستشون رو میگیره رفتن فقط دانشگاه های با رنک زیر 10 !!!!! MIT-BEREKELY-Stanford-Harvard. این بین دانشگاه کمبریج انگلیس که در مهندسی رده سوم رو داره،چرا نمیرن انگلیس؟!! چون تقریبا همه چیز در آمریکا استارت میخوره و معرفی میشه و این بنده خداها هم دنبال این چیزان نه رقص و آواز سوسن خانم. این آقای دکتر مشایخی تابلو هم با اون گریه الکی میخواست چی بگه؟ دوتا پسر داره هردو آمریکان!! مشایخی،مهندس انصاری و صاحب شرکت معظم بوتان دیگه چی میگه؟!! اینها که هرجا زندگی کنن براشون خارج هست دیگه! مگه نمیدونین؟ اینها ثروتمندترینهای تهران هستن!خوب هرچی بخوان دارن دیگه،کسی که سرمایه بیش از یک میلیارد دلاری داره مگه عقلش کمه بره خارج؟پس اینهمه کارخانه و .... و اون پدری که داره 3 ماه دیگه میمیره چی؟ول کنه؟
              نه،اینا همش فیلم بود و هست و ادامه خواهد داشت.مصاحبه با بچه ها در امریکا هم فایده ای نداره چون اونجام همه دو دسته هستن،یا برمیگردن و یا اصلا دشمنی ندارن با رژیم و اصلا مشکلی نمیخوان ایجاد بشه برای برگشت و رفت و آمدشون در آینده! همه اینجوری هستن و عده محدودی هستن که میرن اونجا قید ایران رو میزنن و کاملا بی پروا مصاحبه می کنن.به دلیل طرز برخورد خاص دستگاه امنیتی ایران اونجا هم کسی بی پروا حرف نمیزنه در حالیکه میدونه دارن ازش فیلم میگیرن تا همه ملت ایران ببینن!! شما باشی اینکارو می کنی؟ در همین فیلم دیدین اون دانشمند ناسا (لاریجانی) چجوری حرف میزنه و هژیر رحمانداد چجوری؟ اولی کلا قید ایران برگشتن رو زده و دومی که اتفاقا همکلاسی دوستم بود (و الان که دیدمش تعجب کردم و اسمش یادم امد!) معلومه میاد و میره،چرا که جوری محمل میبافت که یک بچه هم میفهمه دروغ میگه! آخه بچه هم میدونه درآمد باباش به اندازه فامیلاش تو usa نیست میگه آمریکا با 10 - 15 سال کار کردن معمولی نمیشه خونه خرید!!!! بابا بیخیال یه نیگاه به تاپیکهای من که نقل قول کردم بندازین تو صفحات قبلی! تازه فامیلای ما اونجا دست خالی رفتن و درس خوندن و با لیسانس کار گرفتن و الان دو تا سه تا خونه دارن oo:یعنی اولین خونه ای که مثلا کوچکو 110000$ رو هنوز داره و بعدی رو خریده البته با وام می خرن ولی قسطش رو میدن اگر از کار بیکار نشن.
              جانم به فدای ائمه اطهار
              می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

من مستند دانلود کردم و کامل دیدمش.
                بهتون بگم که این مستند بجای اینکه بیاد نقد بکنه یا یه بحثی را آغاز کنه اومده افراد مختلف نه فقط دانشجویان را تشویق به خارج رفتن میکنه .
                تو یک قسمتی از مستند هم به مردم و شهدا توهین میکنه.
                و من نمیدونم چرا اومده تو فیلم از بیبندباری عده ای که تو یک خابگاه در خارج از کشور هستند می پردازد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                این قسمتش چه ربطی به فرار مغز ها داره من نمیدونم!
                شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
                [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
                [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط i4man12
                  من مستند دانلود کردم و کامل دیدمش.
                  بهتون بگم که این مستند بجای اینکه بیاد نقد بکنه یا یه بحثی را آغاز کنه اومده افراد مختلف نه فقط دانشجویان را تشویق به خارج رفتن میکنه .
                  تو یک قسمتی از مستند هم به مردم و شهدا توهین میکنه.
                  و من نمیدونم چرا اومده تو فیلم از بیبندباری عده ای که تو یک خابگاه در خارج از کشور هستند می پردازد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  این قسمتش چه ربطی به فرار مغز ها داره من نمیدونم!
                  مطمئنید که فیلم رو دیدین؟!!!!!!!!!! داره تشویق به رفتن می کنه!!!!!!!!!!!!!! اونها داشتن بی بند و باری می کردن؟!!!!!!!!!!!!! میدونید دانشجوهای اون دانشگاه بیچاره ها فشاری که روشون هست از شریف بیشتره و اونها همین چند ساعت رو برای مطالعه و زندگی! وقت دارن؟؟ میدونید کسایی که فاند RA میگیرن باید از 8 صبح تا 5 غروب (8ساعت کاری) در لابراتوار وردست استاد کار کنن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! کجای فیلم به مردم و شهدا توهین شد؟
                  جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

ببخشید یه سئوال دارم دانشگاه با رتبه اول تا سوم به ترتیب کدومه ؟؟؟؟
                    میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی &#158

نوشته اصلی توسط کیان کوشافر
                      ببخشید یه سئوال دارم دانشگاه با رتبه اول تا سوم به ترتیب کدومه ؟؟؟؟
                      کجا؟ دنیا؟
                      تو رشته مهندسی معمولا اول MIT و بعد هاروارد تاپ هستند ولی در مجموع رشته ها هاروارد
                      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

رتبه بندی دانشگاه های جهان
                        رده بندی کلی:
                        1- هاروارد
                        2- ام آی تی
                        3- یل
                        مهندسی برق:
                        1- ام آی تی
                        2- استنفورد
                        3- کمبریج
                        لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                        لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                        با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                        اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                        یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

ممنون از همه دوستان بابت اعلام نظر و شرکت در نظرسنجی .
                          تا اینجا دوستانی که اعلام نظر کردن بیشتر گزینه آخر و بعضی ها هم گزینه سوم رو زدن . چه خوب می شد دوستانی هم که گزینه های اول و دوم رو زدن هم نظراتشون رو بیان کنن و علت اینکه سایر گزینه ها رو انتخاب نکردن توضیح بدن . (مخصوصا اون دوستانی که گزینه دوم رو انتخاب کردن . چون برام خیلی جالب بود . فکر نمی کردم کسی به این گزینه رای بده و همه بگن چرا این گزینه رو گذاشتی )
                          تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                          دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                          مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                          حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                            سلام deremel جان
                            خیلی از اینایی که میرن حاضرن جانشون رو برای وطنشون بدن،شک نکنید! ولی اینها دانشمندن نه رزمنده میادین جنگی! دکتر چمران بهتر بود در زمینه تحصیلیش به ایران خدمت کنه یا در خط مقدم جبهه؟یادمون باشه ایران اون موقع به شدت خالی از متخصص شده بود.این آقا بجای اینکه مثل پروفسور حسابی و هشترودی و ... به علم خدمت کنه در دوران دانشجوییش در آمریکا میرفت مصر و لبنان و ... آموزش های چریکی میداد و میدید!!!! در حالیکه بورسیه کامل از آمریکای جنایتکار داشت!!! این چه بدی بود؟ اینه وظیفه یک دانشمند؟
                            سلام.
                            وقتی این جملات رو خوندم واقعا تاسف خوردم. واقعا این نظر شماست؟؟؟!

اول اینکه چه ایرادی داشت ایشون تخصص چریکی رو بگیره؟؟؟ این حرف شما یعنی مثلا هرکس
                            مهندس برق شد اصلا دنبال مکانیک نره حتی اگه تو خودش اینو می بینه.
                            ثانیا اگر ایشون نبودند الان معلوم نبود سر کردستان چی می اومد؟! یا جنگ و ...
                            درسته ایشون یه نفر بود و تنها موثر نبود ولی بسیار در جنگ و قضایای کردستان تاثیر گذاشت.
                            اگه ایشون نبود شما می تونستی الان راحت دانشگاه بری ، درس بخونی ، یا .......
                            ببخشید اون موقع کشور که درگیر جنگ بود به نخبه جنگ نیاز داشت یا دکترای پلاسما؟ مثلا می اومد
                            تو دانشگاه چی کار می کرد؟!!!!
                            واقعا متاسفم.... :question:
                            ask One Question

دیدگاه

پاسخ : میراث آلبرتا (فرار نخبگان)(در نظر سنجی &#382

نوشته اصلی توسط ask110
                              سلام.
                              وقتی این جملات رو خوندم واقعا تاسف خوردم. واقعا این نظر شماست؟؟؟!

اول اینکه چه ایرادی داشت ایشون تخصص چریکی رو بگیره؟؟؟ این حرف شما یعنی مثلا هرکس
                              مهندس برق شد اصلا دنبال مکانیک نره حتی اگه تو خودش اینو می بینه.
                              ثانیا اگر ایشون نبودند الان معلوم نبود سر کردستان چی می اومد؟! یا جنگ و ...
                              درسته ایشون یه نفر بود و تنها موثر نبود ولی بسیار در جنگ و قضایای کردستان تاثیر گذاشت.
                              اگه ایشون نبود شما می تونستی الان راحت دانشگاه بری ، درس بخونی ، یا .......
                              ببخشید اون موقع کشور که درگیر جنگ بود به نخبه جنگ نیاز داشت یا دکترای پلاسما؟ مثلا می اومد
                              تو دانشگاه چی کار می کرد؟!!!!
                              واقعا متاسفم.... :question:
                              1- قضیه کردستان رو حل نکرد چون هنوزم حل شده نیست!فقط سرکوب کردن. اونها بدبخت بودن و فقیر!پسر جون من 31 سالمه و اصلا نمیخوام بحث های اینجوری بکنم. نقل قول مستقیم بارها و بارها از زبان خودشون: ما فقط میخوایم شکم زن و بچمون سیر بشه و نمیخوایم به عراق خدمت کنیم.
                              این بیچاره ها از ایران یه ذره پول می گرفتن اطلاعات جمع می کردن 10 روز بعد از عراقیا یذره بیشتر می گرفتن و برای اونها کار می کردن،برای اینکه فقط بتونن غذا تهیه کنن!! اشتباه نشه ها،نمی خواستن تو جردن و نیاوران و ازگل و فرحزاد و .... و هزاران هکتار زمین حد فاصل تهران و شمیرانات زمین خواری کنن و ملک بخرن،نه اینکه بخوان زمینهای جنگلی و ساحلی در نوشهر و نور و تنکابن و رامسر رو چپاول کنن،اینها باید به چی وفادار می بودن؟! چون کردستان سنی نشین هست جای مناسبی برای فتنه بود و هست وگرنه مردم کرد ایلامم همین بودن ولی چون شیعه بودن جیکشون در نمیومد. همینطور هموطنهای مرزنشین کرد و ترک آذربایجان غربی. نمیخوام بحث این موردم ادامه پیدا کنه قویا!
                              2- برق و مکانیک دو رشته هستن که مکمل همن!!!! چه ربطی به برق و کشتن داره؟!!!!!! من نمیخوام چمران رو نقد کنم و به همین دلیل کسی در مورد مثال نوعی من اصلا حرفی نزد و شما هم نباید اصل مطلب رو ول می کردین و اینو پیراهن عثمان میکردین،برای سایت خوب نیست این بحثها. اگر خواستین ایمیل بزنید تا ادامه بدیم.
                              3- جنگ قطعا به نخبه علمی نیاز داشت چون نخبه علمی به اندازه این آقا اون موقع خیلی کم بود و در رشته اون اصلا!نمیدونم چرا یک مقاله علمی هم ازش ندیدم، تنها اثری که ازش مونده یک مناجات نامه هست که در فرهنگ سرای بهمن تهران میتونید کل بیوگرافی شخصی و علمیش رو بخونید،در کنار خیلی های دیگه مثل پروفسور هشترودی،حسابی، معین، دهخدا و ..... .بازم یادآوری می کنم بحث رو در اینجا ادامه ندین لطفا.

پی نوشت:
                              دوستان نظارتی اگر لازم دیدن ویرایش کنن.
                              جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

دوستان فکر کنم کم کم بحث داره به بیراهه می کشه . قرار بود فقط سر موضوع تاپیک بحث بشه ولی مثل اینکه موضوع این تاپیک به همه چی ربط داره . البته همیشه این طور بوده و خواهد بود .
                                دوستان عزیز اگه می خوان این تاپیک موندگار بشه لطفا از حاشیه بپرهیزند در غیر اینصورت :
                                قبل از اینکه تاپیک کاملا به بیراهه کشیده بشه از دوستان نظارتی می خوام حتی الامکان تصحیح اگه نشد ...... نمی دونم دیگه هرطور خودتون صلاح می دونید .
                                تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                                دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                                مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                                حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X