پاسخ : ساخت اسیلوسکوپ
باریکلا :applause:آقا مدینه گفتیو کردی کبابم
تا چه عمقیو میزنه ؟ لوپش چن درچنده؟ دلتا پالس، گلد اسکن، ماینر ،...؟
چرا آخه با احساسات من بازی می کنی؟ بذا اینو درس کنیم، بعد بیا بگو چیا بلدی
ببینم ینی برا 833 که نوشته 120KHz ،تا 120 کیلوهرتز گین کاهش پیدا نمیکنه یا چی؟ :rolleyes:
این LM318 که آقای گیلانی معرفی کردن نسبت به قیمتش خیلی خوبه ، سری ad که
... زور داره واسه یه adc هش تمنی 2 تا پمپ 9 تومنی بذاری، بگذریم
حالا بازم باید گشت ببینیم چی بکارمون میاد، ولی قبلش باید ببینیم ماکزیمم سرعتمون چقد می شه.
من فلا فقط کلاکشو را انداختم، دارم adc و fifo رو میبندم.
برنامم برا تست اولیه اینه که یه پالس 1 مگا هرتز به اینا میدم (تقسیم بر 8 کنیم (8 تا سمپل برای هر بایت)، ینی 125 کیلو هرتز سرعتشه. پس برای ذخیره ی 1000 تا نمونه (8 بیتی) ، 8 میلی ثانیه زمان لازمه ، بعد از این زمان کلاک رو قطع می کنم ، دیتای رو FIFO رو میریزم رو LCD :wow: تو ورودی هم فلا پمپ نمی ذارم، مشکلی که پیش نمیاد؟ حسابام درسته؟
یه موج سینسیم برا ورودی باید درس کنم فک کنم 250 کیلو هرتز مناسب باشه که دو تا پریود موج ذخیره بشه.درس میگم؟ چت کردم
oo:
فلا برنامه ی من این شکلیه که اگه درس جواب داد میرم برای تریگر
راستی آنالوگم حال میده ها، من بعد این قضیه یه دیپلم افتخار( با گرایش آنالوگ) به خودم میدم
:applause: با تشکر از آقای گیلانی
ولی یه خورده VHDL بلد بودم همه ی این اند و اُر نور، فلیپ فلاپا رو می ریختم روش کل این آیسا جم میشد بعدشم میشد همون مداره که CPLD داشت

باریکلا :applause:آقا مدینه گفتیو کردی کبابم
تا چه عمقیو میزنه ؟ لوپش چن درچنده؟ دلتا پالس، گلد اسکن، ماینر ،...؟ چرا آخه با احساسات من بازی می کنی؟ بذا اینو درس کنیم، بعد بیا بگو چیا بلدی

ببینم ینی برا 833 که نوشته 120KHz ،تا 120 کیلوهرتز گین کاهش پیدا نمیکنه یا چی؟ :rolleyes:
این LM318 که آقای گیلانی معرفی کردن نسبت به قیمتش خیلی خوبه ، سری ad که
... زور داره واسه یه adc هش تمنی 2 تا پمپ 9 تومنی بذاری، بگذریمحالا بازم باید گشت ببینیم چی بکارمون میاد، ولی قبلش باید ببینیم ماکزیمم سرعتمون چقد می شه.
من فلا فقط کلاکشو را انداختم، دارم adc و fifo رو میبندم.
برنامم برا تست اولیه اینه که یه پالس 1 مگا هرتز به اینا میدم (تقسیم بر 8 کنیم (8 تا سمپل برای هر بایت)، ینی 125 کیلو هرتز سرعتشه. پس برای ذخیره ی 1000 تا نمونه (8 بیتی) ، 8 میلی ثانیه زمان لازمه ، بعد از این زمان کلاک رو قطع می کنم ، دیتای رو FIFO رو میریزم رو LCD :wow: تو ورودی هم فلا پمپ نمی ذارم، مشکلی که پیش نمیاد؟ حسابام درسته؟
یه موج سینسیم برا ورودی باید درس کنم فک کنم 250 کیلو هرتز مناسب باشه که دو تا پریود موج ذخیره بشه.درس میگم؟ چت کردم
oo:فلا برنامه ی من این شکلیه که اگه درس جواب داد میرم برای تریگر
راستی آنالوگم حال میده ها، من بعد این قضیه یه دیپلم افتخار( با گرایش آنالوگ) به خودم میدم
:applause: با تشکر از آقای گیلانیولی یه خورده VHDL بلد بودم همه ی این اند و اُر نور، فلیپ فلاپا رو می ریختم روش کل این آیسا جم میشد بعدشم میشد همون مداره که CPLD داشت

دیدگاه