اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اسیلوسکوپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اسیلوسکوپ

باریکلا :applause:آقا مدینه گفتیو کردی کبابم تا چه عمقیو میزنه ؟ لوپش چن درچنده؟ دلتا پالس، گلد اسکن، ماینر ،...؟
    چرا آخه با احساسات من بازی می کنی؟ بذا اینو درس کنیم، بعد بیا بگو چیا بلدی

ببینم ینی برا 833 که نوشته 120KHz ،تا 120 کیلوهرتز گین کاهش پیدا نمیکنه یا چی؟ :rolleyes:
    این LM318 که آقای گیلانی معرفی کردن نسبت به قیمتش خیلی خوبه ، سری ad که ... زور داره واسه یه adc هش تمنی 2 تا پمپ 9 تومنی بذاری، بگذریم
    حالا بازم باید گشت ببینیم چی بکارمون میاد، ولی قبلش باید ببینیم ماکزیمم سرعتمون چقد می شه.

من فلا فقط کلاکشو را انداختم، دارم adc و fifo رو میبندم.
    برنامم برا تست اولیه اینه که یه پالس 1 مگا هرتز به اینا میدم (تقسیم بر 8 کنیم (8 تا سمپل برای هر بایت)، ینی 125 کیلو هرتز سرعتشه. پس برای ذخیره ی 1000 تا نمونه (8 بیتی) ، 8 میلی ثانیه زمان لازمه ، بعد از این زمان کلاک رو قطع می کنم ، دیتای رو FIFO رو میریزم رو LCD :wow: تو ورودی هم فلا پمپ نمی ذارم، مشکلی که پیش نمیاد؟ حسابام درسته؟
    یه موج سینسیم برا ورودی باید درس کنم فک کنم 250 کیلو هرتز مناسب باشه که دو تا پریود موج ذخیره بشه.درس میگم؟ چت کردم oo:

فلا برنامه ی من این شکلیه که اگه درس جواب داد میرم برای تریگر

راستی آنالوگم حال میده ها، من بعد این قضیه یه دیپلم افتخار( با گرایش آنالوگ) به خودم میدم :applause: با تشکر از آقای گیلانی
    ولی یه خورده VHDL بلد بودم همه ی این اند و اُر نور، فلیپ فلاپا رو می ریختم روش کل این آیسا جم میشد بعدشم میشد همون مداره که CPLD داشت
    پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

نوکرتم
      مناز سیستم pi تزریق پالس استفاده کردم این چهار یا پنجمین باره که براش pcb زدم هربار یه مشگلی داشتم اما دیشب اخر شب ازش جواب گرفتم خوب تنظیم اینا باید در محل عاری از فلز انجام بشه ولی بدلیل کمبود بودجه لازم جهت تهیه باطری مجبور شدم تو زیرزمین تستش کنم
      فعلا یه چار یا انبردستو از نیم متری نشون میده میدونید برای تنظیم این سیستمها نیاز به اسکوپ هست زیادم نمیخاد فرکانس بالا بزنه 100 یا 200 هرتز
      خوب کار اسکوپ به کجا رسید با روش قبلی موافقین یا نظر مخصوصی دارین البته من میخام بر اساس سری ad فیبرو بزنم ولی فعلا یه آی سی شبیه اون میزارم تا بعد
      روش شما هم خوبه از اخر به اول یعنی اول اصل کار موافقم این بهتره
      بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

سلام ADC رو بستم ، برا اینکه ببینم تو خروجیش چی می گذره، یه 74HC573 (فقط برا اینکه از ADC جریان کشیده نشه) گذاشتمو و 8 تا LED . نتیجه اینکه نویزی داره ها :angry: (تو ورودی هم یه پتانسیو متر گذاشتم )
        به جای پالس کلاک یه سوئیچ و یه مقاومت تا زمین گذاشتم ،دستی بهش پالس بدم ،خروجی تقریبا تا مثبت/ منفی 30 تا(تقریبا .2 ولت) بالا پایین میره
        البته رو برد برده

برا محاسبه ی ولتاژ از خروجی هم ازین فرمول استفاده می کنم
        (3.26-1.55)/256*OUTPUT
        مشکل از چیه به نظر شما ؟

یه نکته اینکه تا اونجا که من فمیدم با هر پالس کلاک ADC خروجی میده و نیازی به 8 تا پالس نیس( تو دیتا شیت هم چیزی نگفته)
        حالا من نفمیدم نسبت چرا ماکزیمم سمپل ریت ADC رو تقسیم بر 8 یا 10 میکنن، میگن ماکزیمم سرعتش اینه oo:
        اگه کسی حال کرد بگه، وگرنه که .... هیچی

دیدگاه

سلا فکر میکنید با بردبورد جواب بده من دارم PCB میکشم
          فقط چون FIFO رو تهیه نکردم ابعاد پایه هاشو نمیدونم و چه شماره ای موجود هست
          ظاهرا درسته یعنی با هر کلاک خروجی میده ولی فکر کنم روی برد بورد نویز ظبیعیه
          اگه لطف کنین شماره و ابعاد رم انتخابیتونو بفرماین

دیدگاه

شما روی خروجیها مقاومت گذاشتین
            به نظر میاد باید با یک مقاومت ودیود وخازن به مثبت وصل بشن

دیدگاه

IDT7202LA بود با پکیج DIP (28 پین)

نه بابا مقاومت برا چی؟! گفتم 74hc573 گذاشتم اونم ورودیش 1 میکرو آمپر جریان می کشه!

رو برد بردم نباید همچین نویزی باشه تازه کلاکشو دستی کردم ینی اصاً فرکانسی هم نیس...

دیدگاه

شما ولت ها رو چه طوری متصل کردین
                ومنظور از نویز چیه یعنی LEDها چشمک میزنن یا به کل تغییر میکنن
                اخه با وجود لچ اگه خروجی مبدل هم نویز باشه نباید بعد لچ شدن اطلاعات نویزی باشه
                یا اینکه با قطع و وصل لچ مقدار تغییر میکنه
                یا با هربار سنت کردن ولت و انتقال به خروجی مقدار تغییر میکنه
                یا یعنی با یک ولت ثابت 30 ولت خرو جی 2 ولت تغییر نشون میده

دیدگاه

از لچ جای تقویت کننده استفاده کردم برا درایو led ها و لچ کلا بازه ینی هرچی تو ورودیش بیاد مستقیم میره توخوروجی

وقتی خط کلاک وصل بود که اصا هیچی انگار led ها به pwm وصلا نورشون کم و زیاد میشد. کلاک رو که با کلید دادم( فقط یه پالس میفرستم ، خروجیشو نگا میکنم) هر بار که پالس میفرستم یه چیزی نشون میده با 20 ،30 تا تفاوت چنتا پست قبل گفتم

ضمنا محدوده ولتاژ adc هم 1.55 تا 3.26 هس. اینو باید چه کرد؟

دیدگاه

در مورد اینکه رو برد برد کار میکنه، طبیعتا فرکانس که بره بالا نباید کار کنه ولی رو برد برد دارم میبندم بفمم چی به چیه، بعد که برد زدم اشکالاشو زود پیدا کنم

اصلا پمپو رو برد برد ببندی، دستتو نزدیکش کنی خروجی زیاد میشه مخصوصا اگه ضریب تقویت بالا باشه
                    این 8703 هم همینه، سیم Vin رو که میگیرم وض خراب تر میشه

دیدگاه

در مورد خروجی
                      ضمنا محدوده ولتاژ adc هم 1.55 تا 3.26 هس. اینو باید چه کرد؟
                      خوب باید تبدیل بشه فکر کنم ما 1.55 ولت به ورودیمون اضافه کنیم به ازای ورودی صفر در ورودی اسکوپ داریم 1.55 ولت در ورودی مبدل یا همان صفر
                      و ولت ورودی باید به 3.26 ولت محدود بشه که با تقسیم مقاومتی امکان پذیره که میشه در خروجی 255 که همان 11111111 باشه یعنی به ازای هر
                      3.26-1.55 تقسیم بر 255 که همان 0.0067 یا دقت مبدل یعنی به ازای هر 0.0067 ولت در ورودی مبدل یک واحد به خروجی مبدل اضافه میشه مشگلی نیست با برنامه روی میکرو به راحتی تبدیل میشه

ولی مساله نویز به نظر من یه خطای سخت افزاریه شما ولت ها رو چه جوری متصل کردین ولت های تغزیه رو

دیدگاه

1.55 رو که تو ورودی به پمپ اضافه می کنیم بحثی نیس، حد بالاشو می گم

که اونم با تقسیم ولتاژ درس می کنیم آقا هیچی اون یه خطو ندید بگیر :mrgreen:

ایراد از این بود که 8 تا led که گذاشته بودم مثل چی جریان می کشید ، فقطم خازن نانوفارادی گذاشته بودم ... 2 تا خازن 200 گذاشتم، فرکانس کلاک هم 2 مگا هرتز بدون دوشواری ،خیلی عالی کار میکنه، میرم برا fifo :wow:

دیدگاه

ممنون از آزمایشتون روی برد برد من اعصابشو ندارم روی برد بورد قطعه بچینم اما اگه شما 8703 کار میکنین مبدل خیلی پایداریه
                          لطفا نتیجه FIFO رو هم گزارش کنین
                          من میخام PCB بزنم اما فکر کنم باید برای ورودی هم فکری بکنیم بهتر نیست اول اینو تست کنین بهر حال خیلی مهمه

دیدگاه

جات خالی کلاک 10 مگا هرتزم بهش دادم بازم خوب بود ولی 20 که بهش دادم نویزی شد! :cry2: خیلی پر روام رو برد برد 20 مگ کلاک میدم نه؟

fifo رو هم با همین سیستم میخوام تست کنم، حالا شاید امشب نشه... دیتاشیتشم دارم می خونم ببینم چی به چیه ،ظاهرا که سادس :nice:

واسه پمپ به ad 826 نگا کن خیلی خفنه البته اصلا یادم نیس دیتاشیتشو برا چی دانلود کردم .(نمیدونم تو بازار هس یا نه!) اگرم باشه قیمتش فضایی میشه... 829 رو می بلعه

من فلا می خوام همون lm318 رو بگیرم تا ببینیم بعد چی میشه :read:
                            راستی نقش ad744 چیه اونجا؟

دیدگاه

آقا با عرض شرمندگی پکیج fifo 28 پین بود، اشتبا گفتم :redface: :rolleyes:

دیدگاه

مهم نیست PDF اونوپیدا کردم
                                راستی میشه با سری کردن دوتا مبدل به دقت 16 بیتی رسید ولی برای کار ما فعلا مهم نیست بهتره همون ساده بریم جلو چون بقیه مدار هم پی چیدچی خودشو داره
                                راستی راجب FIFO چه کردین من دارم روی PDFاون کار میکنم فعلا خیلی چیزا رو فهمیدم تا یه ساعت دیگه اطلاع میدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X