اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

سلام برنامه همین مدار با زبان c رو هم قرار بدید من برای پروژه دانشجوییم حتما باید با c کار کنم.
    لطفا هرکس میتونه انجام بده
    پارسی فاکس

دیدگاه

با عرض سلام خدمت آقای حسنی
      من می خواستم بدونم واسه این مدار که 6 وسیله رو باهاش میشه کنترل کرد چجوری باید واسه هر وسیله سیم کشی کرد؟و مدار اسنابر رو چجوری باید واسه هر رله قرار داد؟
      من میخوام 6 وسیله 220 ولتی رو باهاش کنترل کنم.مثل لامپ توی حیاط ،آیفون ،و چند مورد دیگه که هر کدام از هم فاصله زیادی دارند.میخواستم اگر میشه یه راهنمایی در این مورد بفرمایید.
      چیزی هم که تا الان متوجه شدم از اسنابر این بود که یک خازن 100 نانو و یک مقاومت 500 تا 2.2 کیلو رو سری باید کرد و به یکی از پایه های عملگر رله داد.
      فقط ولتاژ خازن 100 نانو باید چقدر باشه ؟و توان مقاومت هم مهمه که چقدر باشه ؟
      و در ضمن اگر ممکنه یه توضیحی در مورد اینکه چجوری باید رله رو که قطع و وصل کردن برق وسیله 220 ولت رو کنترل میکنه سر راه وسیله قرار داد که در مواقع عادی هم بشه ازش استفاده کرد.
      مثل یک لامپ که هم بشه با این مدار کنترلش کرد و هم بشه با کلید خودش اونو خاموش و روشن کرد.البته قبلا یه توضیحی داده بودید که مثل دوتا خازن که با هم موازی می کنیم انجام بدم که با عرض معذرت متوجه منظورتون نشدم دقیقا :redface:
      با تشکر از شما

دیدگاه

سلام آقای حسنی
        خسته نباشید
        جواب سوالات بنده رو ندادید؟
        ما منتظر جواب هستیم .مثل اینکه توی سال جدید حسابی سرتون شلوغه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohandes_elc90
          با عرض سلام خدمت آقای حسنی
          من می خواستم بدونم واسه این مدار که 6 وسیله رو باهاش میشه کنترل کرد چجوری باید واسه هر وسیله سیم کشی کرد؟و مدار اسنابر رو چجوری باید واسه هر رله قرار داد؟
          من میخوام 6 وسیله 220 ولتی رو باهاش کنترل کنم.مثل لامپ توی حیاط ،آیفون ،و چند مورد دیگه که هر کدام از هم فاصله زیادی دارند.میخواستم اگر میشه یه راهنمایی در این مورد بفرمایید.
          چیزی هم که تا الان متوجه شدم از اسنابر این بود که یک خازن 100 نانو و یک مقاومت 500 تا 2.2 کیلو رو سری باید کرد و به یکی از پایه های عملگر رله داد.
          فقط ولتاژ خازن 100 نانو باید چقدر باشه ؟و توان مقاومت هم مهمه که چقدر باشه ؟
          و در ضمن اگر ممکنه یه توضیحی در مورد اینکه چجوری باید رله رو که قطع و وصل کردن برق وسیله 220 ولت رو کنترل میکنه سر راه وسیله قرار داد که در مواقع عادی هم بشه ازش استفاده کرد.
          مثل یک لامپ که هم بشه با این مدار کنترلش کرد و هم بشه با کلید خودش اونو خاموش و روشن کرد.البته قبلا یه توضیحی داده بودید که مثل دوتا خازن که با هم موازی می کنیم انجام بدم که با عرض معذرت متوجه منظورتون نشدم دقیقا :redface:
          با تشکر از شما
          خوب راهی ندارین جز سیم کشی!و یک اسنابر برای هر رله بگذارید! فکر نکنم کار سختی باشه :rolleyes:
          خازن هم حداقل 250 ولت و مقاومت هم 1/2 خوبه
          خوب در حالت عادی هم که رله خاموشه و اگر کلید رو با رله موازی کرده باشید با وصل کردن کلید دستگاه شما روشن میشه (البته اگه رله روشن باشه با کلید دستگاه خاموش نمیشه دیگه.! اینم که چیز پیچیده ای نیست.
          الان دقیقا مشکل چیه؟ oo:
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام مهندس .من پروژتون (کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن)رو درست کردم وعالی هست ممنونم از خوبیتون .. من از سایتی یه پروژه گرفتم که مثل دستگاه شماست ولی با این تفاوت که از طریق موبایل ،، دستگاه کنترل میکنه .. مدار شما یه حسن داره که پسورد میخاد ولی متاسفانه این مدار نویسنده براش پسورد در نظر نگرفته .حالا من میخاستم به این مدار ((پسورد اضافه کنم و هروقتم خاستم بتونم رمزشو تغییر بدم)) که همه کس نتونن کنترل رو بدستشون بگیرن
            یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

شما پروژه من رو ساختید و یا اون یکی رو؟درضمن پروژه من هم با موبایل کنترل میشه
              پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

نوشته اصلی توسط علیدلی
                سلام هم پروژه شما رو(تلفن ثابت )ساختم هم موبایلی که توسایت avr64 بودش .ممنون میشم بگید چطور می تونم مدار شما رو با موبایل کنترل کنم .راهنمایی کامل :wow:
                با موبایل بهش زنگ میزنی و بعد کنترلش میکنی!
                یا شاید میخواین این رو به موبایل وصل کنید و با یک موبایل دیگه باهاش تماس بگیرید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                  با موبایل بهش زنگ میزنی و بعد کنترلش میکنی!
                  یا شاید میخواین این رو به موبایل وصل کنید و با یک موبایل دیگه باهاش تماس بگیرید؟
                  اره میخام به بجای اینکه به خط ثابت وصلش کنم به موبایل وصلش کنم واز طریق موبایل کنترلش کنم .بنظرتون میشه با مدار شما اینکارو انجام داد ؟؟؟

دیدگاه

بله میشه
                    فعلا ایده ای ندارم ولی همینی که شما گفتید هم عملیه.
                    مدار سایتی که شما گفتید رو هم دیدم اون هم از همین میکروفن استفاده کرده بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                      اقای امیرحسین کجایی که کارم لنگ شماس؟؟؟/ :angry: :angry: :cry2:
                      من پروژه موبایل رو ساختم از 5 تا رله ،فقط رله 2 و 4 روشن میشه .خود مدار ledداره برای تشخیص فشاردادن کلیدقسمت MT8870مشکلی نداره چون تمام کلیدها رو تشخیص میده .مشکل اصلی که مطمئن هم هستم از قسمت میکرو هست .چند بار میکرو رو پروگرام کردم و حتی ای سی میکرو هم عوض کردم بازم رله 1 و 3 و 5 کار نمیکنه --مدار هم چک کردم اصلا قطعی نداره -به صورت مستقیم ledبه خروجی میکرو زدم فقط پایه های مربوط به رله 2 و 4 کار میکنه .بااین حال فقط از نظر برنامه مشکل داره.منت بر بنده بذارید یه نگاه کوچولو به برنامه بندازید ببنید کجای برنامه مشکل داره؟؟؟دعاخیرتون میکنم
                      درکورد سوال اول خازن رو حذف و اتصال کوتاه کن
                      این مورد هم فکر میکنم به خاطر پورت a میکرو هست چون من با این میکرو کار نکردم مطمئن نیستم ولی احتمالا میکرو فیوزبیتی برای تنظیم پورت a خواهد داشت که به عنوان ورودی کریستال و یا i/o استفاده بشه که شما باید روی i/o قرار بدید.(از کسانی که یا tiny2313 کارکردن بپرسید.)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                        1-کدوم خازن رو حذف کنم؟؟منظورتون 2 تا خازنی هست که تو قسمت تشخیص زنگ هست رو میگید؟؟هر2 تاشو حذف کنم ؟/
                        2-اگر از atmega 8استفاده کنم جواب میده؟؟
                        فقط خازن ورودی خط (قبل از دیود)و بجاش سیم بذار(پایه ویبره رو مستقیم به دیود وصل کن
                        اگر از مگا 8 استفاده کنید هم برنامه و هم pcb کمی تغییر میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                          شما تو ارشیو مدارهاتون ،،کنترل از طریق موبایل ندارید ؟؟؟چون نیاز به چنین مداری دارم یا سایتی معرفی کنید :cry2:
                          نه متاسفانه ندارم ولی همین مدار با کمی تغییرات همونی میشه که میخواین.حتی میتونید یک ماژول sim300 یا مشابهش بهش وصل کنین که دیگه موبایل نخواد و کلی به امکاناتش اضافه بشه مثل کنترل از طریق اس ام اس و یا فقط پاسخ دادن به شماره های خاص و غیره...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                            مدار ledداره برای تشخیص فشاردادن کلیدقسمت MT8870مشکلی نداره چون تمام کلیدها رو تشخیص میده .مشکل اصلی که مطمئن هم هستم از قسمت میکرو هست .
                            دوست عزیز شما خودتون گفتید از این قسمتها مطمعنید .برای همین من اصلا روش بحث نکردم .حالا میاین میگن لاقل در این بخش کمک کنید یعنی تا حالا داشتم چیکار میکردم؟
                            نوشته اصلی توسط علیدلی
                            مشکل از ای سی mt8870 بود که من از il8870 استفاده کرده بودم که کلیدها رو تشخیص میده ولی درست تشخیص نمیده مثلا اگه بخای رله 1 رو فعال کنی باید بزنی 1 ولی چون اشتباهی تشخیص میده با 1 فعال نمیشه بلکه با مربع فعال میشه . :wow:
                            لااقل تو این زمینه کمکم کنید :"میخام بهش پسورد اضافه کنم ...
                            بیخیال من آدم حساسی نیستم.
                            il8870 با mt8870 فرق چندانی نداره و هردو باید جواب بدن شما مشکل رو در جای دیگه ای باید بررسی کنی.

با حافظه محدود tiny2313 فکر نکنم بشه ولی سعی خودم رو میکنم.

دیدگاه

اخوی برنامه رو بررسی کامل که کردم دیدم نویسنده کدهای 8870 رو کاملا جابجا نوشته که اصلاحش کردم ومشکل برطرف شد.

دیدگاه

این رو تغییر دادم یک تست بکن.
                                کد:
                                $regfile = "attiny2313.dat"
                                $crystal = 1000000

'to MT8870
                                Config Pind.0 = Input
                                Config Pind.1 = Input
                                Config Pina.1 = Input
                                Config Pina.0 = Input

'to ULN2803 [Relay's]
                                Config Portb = Output

'to DIP Switch
                                Config Pind.4 = Input
                                Config Pind.5 = Input
                                'Set Pullup Resistor
                                Portd.4 = 1
                                Portd.5 = 1

'INT
                                Config Int0 = Rising
                                Enable Interrupts
                                Enable Int0
                                On Int0 Receive

'Var
                                Dim N1 As Bit , N2 As Bit , N3 As Bit , N4 As Bit , Z As Byte
                                Dim Mode_1 As Byte , B As Byte , Pas(4)as Byte , A As Byte , Pasword(4) As Byte
                                Declare Sub Reset_all

Readeeprom Pasword(1) , 0
                                Readeeprom Pasword(2) , 1
                                Readeeprom Pasword(3) , 2
                                Readeeprom Pasword(4) , 3

'----------------- Main Prog -----------
                                'Chech DIP Switch Ones
                                If Pind.4 = 0 And Pind.5 = 0 Then Mode_1 = 1
                                If Pind.4 = 0 And Pind.5 = 1 Then Mode_1 = 2
                                If Pind.4 = 1 And Pind.5 = 0 Then Mode_1 = 3
                                If Pind.4 = 1 And Pind.5 = 1 Then Mode_1 = 4
                                Do
                                 a=1
                                For B = 1 To 250
                                If Pind.2 = 1 Then
                                 B = 1

Z.7 = Pind.0
                                Z.6 = Pind.1
                                Z.5 = Pina.1
                                Z.4 = Pina.0
                                 Pas(a) = Z
                                 Incr A

While Pind.2 = 1
                                   Wend
                                    If A >= 5 Then
                                  Exit For
                                  End If
                                End If
                                Waitms 100
                                Next
                                If Pas(1) = Pasword(1) And Pas(2) = Pasword(2) And Pas(3) = Pasword(3) And Pas(4) = Pasword(4) Then
                                Waitms 800
                                Exit Do
                                End If

Loop

Do
                                  If Mode_1 = 4 Then
                                   Check:
                                   If Pind.2 = 0 Then
                                     Waitms 10
                                     If Pind.2 = 0 Then
                                      Call Reset_all
                                      Else
                                      Goto Check
                                     End If
                                   End If
                                  End If
                                Loop
                                End

Receive:
                                N1 = Pind.0
                                N2 = Pind.1
                                N3 = Pina.1
                                N4 = Pina.0
                                If Mode_1 = 1 Then                     'Flip Flop
                                  If N4 = 0 And N3 = 0 And N2 = 0 And N1 = 1 Then Toggle Portb.7    'CH1
                                  If N4 = 0 And N3 = 0 And N2 = 1 And N1 = 0 Then Toggle Portb.6
                                  If N4 = 0 And N3 = 0 And N2 = 1 And N1 = 1 Then Toggle Portb.5
                                  If N4 = 0 And N3 = 1 And N2 = 0 And N1 = 0 Then Toggle Portb.4
                                  If N4 = 0 And N3 = 1 And N2 = 0 And N1 = 1 Then Toggle Portb.3
                                End If
                                'If Mode_1 = 2 Then                     'Latch
                                '  Call Reset_all
                                '  If N4 = 0 And N3 = 0 And N2 = 0 And N1 = 1 Then Set Portb.7    'CH1
                                '  If N4 = 0 And N3 = 0 And N2 = 1 And N1 = 0 Then Set Portb.6
                                '  If N4 = 0 And N3 = 0 And N2 = 1 And N1 = 1 Then Set Portb.5
                                '  If N4 = 0 And N3 = 1 And N2 = 0 And N1 = 0 Then Set Portb.4
                                '  If N4 = 0 And N3 = 1 And N2 = 0 And N1 = 1 Then Set Portb.3
                                'End If
                                If Mode_1 = 4 Then                     'Push
                                  If N4 = 0 And N3 = 0 And N2 = 0 And N1 = 1 Then Set Portb.7    'CH1
                                  If N4 = 0 And N3 = 0 And N2 = 1 And N1 = 0 Then Set Portb.6
                                  If N4 = 0 And N3 = 0 And N2 = 1 And N1 = 1 Then Set Portb.5
                                  If N4 = 0 And N3 = 1 And N2 = 0 And N1 = 0 Then Set Portb.4
                                  If N4 = 0 And N3 = 1 And N2 = 0 And N1 = 1 Then Set Portb.3
                                End If
                                Return

Sub Reset_all
                                  Reset Portb.7
                                  Reset Portb.6
                                  Reset Portb.5
                                  Reset Portb.4
                                  Reset Portb.3
                                End Sub
                                درضمن همون قضیه ست کردن اولیه پسورد رو هم مثل مدار خودم باید حتما انجام بدی.
                                این مدار یک ایراد داره و اینم اینه که حالات مختلف رو نمیشه تشخیص داد نه بازری داره نه ای ای دی .برای همین نمیشه فهمید مدار مثلا پسورد رو قبول کرده یا نه.یا دستگاه روشن شد یا نه.

من پیشنهاد میکنم روی مدار من کار کنی.
                                برای اون مشکل هم یک خازن با ظرفیت مثلا 10 میکرو بگذار اون مقاومت بعد از دیود رو هم کمتر کن مثلا 1 کیلو بذار خبرش رو بده
                                اگر هم کار نکرد میتونی کلا قسمت تشخیص زنگ رو حذف کنی و تغذیه ویبره رو مستقیم به میکرو وصل کنی نهایتا در برنامه یک تغییر کوچک لازم خواهی داشت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X