اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

مسیرکشی های موازی و منظم به چه صورت امکلن پذیر هست ؟
    مثلا یک پورت میکرو رو میخواهیم تا یکجایی 5-6 تا خط رو با هم بکشیم و موازی هم.آیا میانبری هست یا نه به روش پایه (معمولی)باید بکشیم ؟

دیدگاه

ساده ترین و تنبلانه ترین :mrgreen: کاری که میتونستم بکنم همین بود که فیلم آموزشش رو بذارم:

How do I route multiple traces

فقط دقیقه ی 1:02 تا 1:10 هرچی گوش کردم و تست کردم، نشد که نشد!! هرکی فهمید یا راهش رو پیدا کرد، به ما هم یاد بده، ثواب داره به خدا!

دیدگاه

این قسمت بنفش کارش چیه ؟ همش این خطا رو ازم میگیره که این بفشه بزرگتر از 10 میل هستش.
        چجوری میشه این بفش رو از بین برد یا کمترش کرد!!!

من همیشه این خطاها رو دارم:
        MinimumSolderMaskSliver
        SilkToSolderMaskClearance
        این سیلک چی هست ؟
        http://8pic.ir/viewer.php?file=8pd5ahbgaofoy7ea14j1.png

اون دایره سفید تو عکس زیر رو چجوری از بین میبرم.اون رو خطا گرفته.
        نمیدونم از کجا اومده !!!

عکس دقیق تر + اسم خطا :
        http://8pic.ir/viewer.php?file=tfyii73p682bj4cyuzrl.png

دیدگاه

این قسمت بنفش مال قطعاتی است که قسمت سه بعدی دارند و خطا نیست .
          باد می وزد ...
          میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
          تصمیم با تو است ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط atrobot
            این قسمت بنفش مال قطعاتی است که قسمت سه بعدی دارند و خطا نیست .
            نه منظورم این بفش هاست:

دیدگاه

با سلام.
              آقا من یه چیزی پیدا کردم :wow

http://maktabkhooneh.org/course?course=protel980

اضافه شده در تاریخ :
              با سلام.
              دوستان من میخوام ی سوکت پورت پارالل (همون پرینترهای قدیم) 25 پین رو بذارم توی بردم ولی توی کتابخونه Miscellaneous Connectors ی مدل دیگه شو گذاشته که پایه هاش چند تا بیشتره.
              میشه کمک کنید از کجا باید بیارمش؟
              توی پروتل 99 اسمش DB-25 بود اینجا ب این اسم نداشت :read:
              اگه چیزی بلدیم به بقیه هم یاد بدیم ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.abolhassani
                با سلام.
                دوستان من میخوام ی سوکت پورت پارالل (همون پرینترهای قدیم) 25 پین رو بذارم توی بردم ولی توی کتابخونه Miscellaneous Connectors ی مدل دیگه شو گذاشته که پایه هاش چند تا بیشتره.
                میشه کمک کنید از کجا باید بیارمش؟
                توی پروتل 99 اسمش DB-25 بود اینجا ب این اسم نداشت :read:
                سلام. لینک زیر رو دانلود کن که همون کتابخانه Miscellaneous Connectors است. توی این کتابخونه فوت پرینت DSUB1.385-2H25A را پیدا کن که سوکت پورت DB-25 است. من شمردم 25 تا بود ایشاا... وقتی دست شما رسید کم یا زیاد نشه :biggrin:

http://s5.picofile.com/file/8127763534/Miscellaneous_Connectors_IntLib.html

موفق باشید

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط sanup2006
                نه منظورم این بفش هاست:
                سلام
                فاصله پدهات کمتر از 10 mil هست. باید توی Ruels در قسمت Clearance اون رو تنظیم کنی (فاصله رو کمتر از 10 میل بزار).

راستی این چه قطعه ایه که فاصله پدهاش کمتر از 10 میله؟ کجا میخوای بدی واست بزنن؟ قبلش حتماً بپرس ببین همچین فاصله ای رو میتونن بزنن یا نه.

موفق باشید.

دیدگاه

اون بنفش ها که مس نمیگیره.میخوام اون بنفش ها نباشه.اصلا کاربردش چیه ؟
                  اگر اون بنفش ها نباشه فک کنم مشکلی نداشته باشه دیگه.
                  پایه ترانزیستور هست دوست عزیز.

ممنون از راهنماییتون.

دیدگاه

نه اون بنفشها مشکلی ایجاد نمیکنه. همون طوریکه توی عکس مشاهده میکنید اونجائیکه با فلش اشاره کرده و نوشته 10mil> فاصله لایه بنفش ها نسبت به هم نیست، بلکه فاصله پدها نسبت به همه. اون لایه بنفش، لایه solder mask هستش و کارش اینه که نمیزاره موقعه ساخت برد نهایی اون قسمت چاپ سبز بخوره (چون قراره روی پد لحیم کاری بشه)

اشاره کردم چطوری میتونید خطا رو بر طرف کنید (توی Ruels قسمت Clearance رو عددی کمتر از mil 10 قرار بدید).

موفق باشید.

اضافه شده در تاریخ :
                    نوشته اصلی توسط sanup2006
                    مسیرکشی های موازی و منظم به چه صورت امکلن پذیر هست ؟
                    مثلا یک پورت میکرو رو میخواهیم تا یکجایی 5-6 تا خط رو با هم بکشیم و موازی هم.آیا میانبری هست یا نه به روش پایه (معمولی)باید بکشیم ؟
                    نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                    ساده ترین و تنبلانه ترین :mrgreen: کاری که میتونستم بکنم همین بود که فیلم آموزشش رو بذارم:

How do I route multiple traces

فقط دقیقه ی 1:02 تا 1:10 هرچی گوش کردم و تست کردم، نشد که نشد!! هرکی فهمید یا راهش رو پیدا کرد، به ما هم یاد بده، ثواب داره به خدا!
                    سلام.

برای مسیرکشی چندین پد با یه حرکت ابتدا باید اون چند پد رو با هم انتخاب کنید. برای انتخاب پدها کافیه کلید شیفت رو نگه داشته و روی تک تک پدها کلیک کنید تا با هم انتخاب بشن. بعدش در منوی Place گزینه ی Interactive Multi-Routing یا Multiple Traces را انتخاب کنید. با انتخاب این گزینه یه علامت بعلاوه مثل اونیکه موقع مسیرکشی تکی هست ظاهر میشه. این علامت رو روی یکی از این پدها بزارید و شروع به مسیرکشی کنید. در این لحظه مشاهده خواهید کرد که همه ی اون پدها با هم مسیر کشی میشن. به همین سادگی :smile:

موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط َAFS
                      سلام.

برای مسیرکشی چندین پد با یه حرکت ابتدا باید اون چند پد رو با هم انتخاب کنید. برای انتخاب پدها کافیه کلید شیفت رو نگه داشته و روی تک تک پدها کلیک کنید تا با هم انتخاب بشن. بعدش در منوی Place گزینه ی Interactive Multi-Routing یا Multiple Traces را انتخاب کنید. با انتخاب این گزینه یه علامت بعلاوه مثل اونیکه موقع مسیرکشی تکی هست ظاهر میشه. این علامت رو روی یکی از این پدها بزارید و شروع به مسیرکشی کنید. در این لحظه مشاهده خواهید کرد که همه ی اون پدها با هم مسیر کشی میشن. به همین سادگی :smile:

موفق باشید.
                      خیلی ممنون، این رو میدونستم. فقط اون قسمتی که عرض کردم رو متوجه نشدم.( فایل 1010_ch2 دقیقه ی 1 تا 20 ثانیه بعدش رو هرکی فهمید داره چی میگه و چطوری اون کار رو میکنه بگه تا یاد بگیریم)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                        خیلی ممنون، این رو میدونستم. فقط اون قسمتی که عرض کردم رو متوجه نشدم.( فایل 1010_ch2 دقیقه ی 1 تا 20 ثانیه بعدش رو هرکی فهمید داره چی میگه و چطوری اون کار رو میکنه بگه تا یاد بگیریم)
                        سلام.
                        توی اون قسمت میگه (البته ترجمه مفهومی :biggrin: "اگه میخواید فاصله بین خطوط رو کم کنید کلید کاما (,) و اگه میخواید زیاد کنید کلید نقطه (.) را نگه دارید. ولی اگه میخواید به اندازه دلخواه باشه کلید TAB رو بزنید و فاصله دلخواهتون رو وارد کنید."

یه تجربه شخصی همین جا بگم شاید به دردتون بخوره. ممکنه کلیدهای بالا توی ورژن نرم افزار شما کار نکنه، بنابراین هنگامیکه در حال مسیرکشی خطوط هستید کلید ~ رو بزنید. یه صفحه راهنما باز میشه که اونجا نگاه کنید ببنید جلوی گزینه های Decrease Bus Spacing و Increase Bus Spacing چه کلیدهایی رو نوشته. از این کلیدها برای همین کارهایی که عرض کردم استفاده کنید.

موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط َAFS
                          سلام.
                          توی اون قسمت میگه (البته ترجمه مفهومی :biggrin: "اگه میخواید فاصله بین خطوط رو کم کنید کلید کاما (,) و اگه میخواید زیاد کنید کلید نقطه (.) را نگه دارید. ولی اگه میخواید به اندازه دلخواه باشه کلید TAB رو بزنید و فاصله دلخواهتون رو وارد کنید."

یه تجربه شخصی همین جا بگم شاید به دردتون بخوره. ممکنه کلیدهای بالا توی ورژن نرم افزار شما کار نکنه، بنابراین هنگامیکه در حال مسیرکشی خطوط هستید کلید ~ رو بزنید. یه صفحه راهنما باز میشه که اونجا نگاه کنید ببنید جلوی گزینه های Decrease Bus Spacing و Increase Bus Spacing چه کلیدهایی رو نوشته. از این کلیدها برای همین کارهایی که عرض کردم استفاده کنید.

موفق باشید.
                          تو توضیحات یه کلمه کاما رو متوجه میشدم، اما هرچی میزدم، هیچی نمیشد!
                          اون تیکه آخر خیلی خیلی خیلی برام مفید بود.دست گلت درد نکنه.حیفم اومد فقط تشکر کنم!!
                          تو ورژن 2013 کلیدهای B و Shift+B برای کاهش و افزایش فاصله بین خطوط تو حالت route multiple traces هست.
                          مجددا ممنونم :nerd:

دیدگاه

خطوط راهنما برای مسیر کشی نمایان نیست!!! راه حل چیست ؟
                            خطوطی که کمرنگ هستند و میگن کدوم پایه باید به کجا وصل بشه.

دیدگاه

منظورتون از خطوط راهنما، همون Grid هست؟ اگه آره، احتمالا خیلی ریز تنظیم شده و به خاطر همین دیده نمیشه.
                              رو صفحه PCB کلیک راست بکنین و از Snap Grid ، یکی از واحدهای نسبتا بزرگ مثل 10میل رو انتخاب کنین.

دیدگاه

1:نه منظورم اونیه که میگه کدوم پایه به کجا باید وصل بشه
                                2:شاید آلتیومم خراب شده !! الان شماتیک رو کشیدم ولی نمیره داخل پی سی بی.
                                مگه نه اینکه شماتیک میکشیم بعد سیو میکنیم بعد کامپایلش میکنیم و بعد pcb bord wizard رو میزنیم و وقتی ایجاد شد سیو میکنیم و بعد از دیزاین پدیت رو میزنیم؟

3: داخل ایگل یک قابلیت هست که روی یک پایه داخل محیط پی سی بی کلیک میکنی و میری تو محیط شماتیک متناظر همون پایه رو رنگی میکنه تا مشخص بشه.تو آلتیوم این قابلیت کجاست ؟

4: یک سری خطوط موازی هم هستند و رسم شدند حالا میخوام فاصله بین خطوط رو کمتر کنم یعنی خط ها بهم نزدیک تر بشن .راه حل چیست ؟

روش مولتی روتینگ هم به لطف دوستان یاد گرفتم و هر بار که از این روش استفاده میکنم میگم خدا آقای شاهرخ مستقیمی و AFS رو خیر بده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X