اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

اسمش قرقره های ولتاژ است. اون قرقه که عکسشو گذاشتم بهتر و استاندارد تره :nerd: :nerd: :read: :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi00
      ]چرا کار کرد ولی در حد یه ترانس 220به12ولت قدرتش بود
      همون زد حال.....
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

من میخام یچی مثل این بسازم ولی مشکلم اینه نمی دونم ترانسش چن دوره

کسی میدونه بگه فقط هم از این ترانس میخام استفاده کنم نه از قرقره های های ولتاژ
        http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

سلام عرفان جان برو به این لینک:
          http://www.aparat.com/v/V7XYZ/%D8%B9%D9%84%DB%8C
          این ویدیو توسط Aliebi یکی از بچه های این تاپیک درست شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
            همون زد حال.....
            دادا یه چیزی بباحال بگم باز بخنذ همون ترانس که گفتم 220به12 رو اوراق کردم با اون سیمش درس کردم یعنی اخر ضدحال :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
            Just God

دیدگاه

سلام دادا چرا بخندم oo: تجربه می کنیم تا به نتیجه برسیم. ساخت شوکره مسخره بازی نیست که راستی یاد این شعر افتادم :
              نابرده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
                سلام دادا چرا بخندم oo: تجربه می کنیم تا به نتیجه برسیم. ساخت شوکره مسخره بازی نیست که راستی یاد این شعر افتادم :
                نابرده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
                دادا نمیشه رو هیته اهنی 30020 دور سیم0.1بپیچم بعد رو 30دور باسیم کلفت بپیچم ایا کار میکنه.
                Just God

دیدگاه

سلام شما نباید از هسته آهنی استفاده کنی و باید از هسته فریت استفاده کنی چون هسته آهنی تلفات زیادی دارد..

دیدگاه

سلام شما نباید از هسته آهنی استفاده کنی و باید از هسته فریت استفاده کنی چون هسته آهنی تلفات زیادی دارد..
                    اها ممنون.یه سوال اول ثانویه رو بپیچم یا اولیه رو درضمن مثلا تو ترانس پیچی که اقا وح1ید گزاشته گفته 15 دور بعد 10 دور واسه اولیه اینو تو ترانس چه جوری بپیجم سیم ها رو هم میره نمیدونم منظورمو فهمیدیدن یانه یعنب طولش به اندازه نیس که 25 دور بعد10 دور روبپیچم سیم ها رو هم میرن
                    Just God

دیدگاه

خیلی ممنون از اقایhesam_malekfarnoud اون فیلمه خیلی کمکم کرد،
                      فقط گفت بعلت اینکه دو سال روش زحمت کشیدم شماره قطعات رو نمیگم ، الان منظورش کدوم قطعات بود؟؟
                      و سوال دومم هم این هست گفته ولتاژ ورودی حداکثر 6 ولت ، میتونیم از چهار تا باتری قلمی برای شوکر استفاده کنیم یا باتری خاصی میخاد.
                      راستش من بنظرم ترانسم کوچیکه امروز یه پاور کامپیوتر رو اوراق کردم اون ترانس بزرگ رو باز کردم میخام روی اون بپیچم. چه جیزی بشه :nice:
                      کلا چیزی که یاد گرفتم اینه تعداد دور های ثانویه مقدار خاصی نداره هر چی بیشتر ولتاژ بیشتر و قوی تر.
                      خب من امروز تکمیلش میکنم نتیجه رو میگم

دیدگاه

دوستان داداشام ببخشین من چندین صفحه ی تاپیک رو خوندم ولی گیج شدم
                        خواهش دارم از دوستانی که از ابتدا زحمت کشیدن و کار کردن و تجربه کسب کردن تا الان، بهینه ترین و بهترین مداری که ارزش ساختشو داره کدومه؟لطفا بگین که ما نخایم تجربیات ناموفق دوستان رو تکرار کنیم و دوباره کاری بشه؟
                        درضمن مثلا این شوکرای کوچیک مدارشون چجوریه مثلا که ایقد جمع و جورن و با باطری زیر6ولت هم کار میکنن؟
                        اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
                        X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
                        http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan2048
                          دوستان داداشام ببخشین من چندین صفحه ی تاپیک رو خوندم ولی گیج شدم
                          خواهش دارم از دوستانی که از ابتدا زحمت کشیدن و کار کردن و تجربه کسب کردن تا الان، بهینه ترین و بهترین مداری که ارزش ساختشو داره کدومه؟لطفا بگین که ما نخایم تجربیات ناموفق دوستان رو تکرار کنیم و دوباره کاری بشه؟
                          درضمن مثلا این شوکرای کوچیک مدارشون چجوریه مثلا که ایقد جمع و جورن و با باطری زیر6ولت هم کار میکنن؟
                          اینو بساز
                          http://www.aparat.com/v/V7XYZ/%D8%B9%D9%84%DB%8C

دیدگاه

سلام به همه بچه های این تاپیک ....
                            معمولا در سیم پیچی ترانس اول ، اولیه بعد ثانویه رو می پیچن البته فکر کنم اگه اولیه با ثانویه جایش عوض شود ، اشکالی به وجود نیاید.. دوم اینکه ممنون فیلم رو دیدید و اگر می خواهید شوکر بسازید باید ببیند چه معیار هایی برای شوکر دارید در این فروم مطالب بسیار زیادی درباره ساخت شوکر و های ولتاژ و zvs و... وجود دارد. راستش خودم می خواهم مدار آقای aliebi رو بسازم البته ساخت شوکر نیاز به تجربه فراوان دارد. :nerd: :nerd: باطری مناسب شوکر معمولا باتری موبایل یا تلفن است. :read: :read:

دیدگاه

سلام به همه بچه های این تاپیک ....
                              معمولا در سیم پیچی ترانس اول ، اولیه بعد ثانویه رو می پیچن البته فکر کنم اگه اولیه با ثانویه جایش عوض شود ، اشکالی به وجود نیاید.. دوم اینکه ممنون فیلم رو دیدید و اگر می خواهید شوکر بسازید باید ببیند چه معیار هایی برای شوکر دارید در این فروم مطالب بسیار زیادی درباره ساخت شوکر و های ولتاژ و zvs و... وجود دارد. راستش خودم می خواهم مدار آقای aliebi رو بسازم البته ساخت شوکر نیاز به تجربه فراوان دارد. :nerd: :nerd: باطری مناسب شوکر معمولا باتری موبایل یا تلفن است. :read: :read:
                              سلامممممم
                              خوب من مدار اقای aliebi رو ساختم
                              قرار بود امروز عصر برم ترانس و قطعات بگیرم ولی نشد فردا میرم .
                              خب با همین ترانس کوچیک ها و ترانزیستور D13009k همچنین مدار افزاینده ولتاژ هم ندارم (همون که با دیود خازن هست)
                              نتایج با 9v 300ma : ترانزیستور بشدت داغ میکنه ، مقاومته 1/4 وات گزاشتم ولی اصلا داغ نمیکنه نمی دونم چرا گفته یه وات: ولتاژ خروجی ارک نداره ولی مولتی متر من که تا 1000 ولت اندازه میگرفت توش موند یعنی خروجی از 1000 زده بالا :job: :job: :job: :job: :job:
                              عکس هم فردا میزارم.

دیدگاه

دمت گرم دادا :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X