اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

همونطور که میبینین چند نفری ساختن و به جواب رسیدن
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

دیدم،نمیدونم چرا تشکر کلیدش نیست!!!!

چندتا سوال داشتم اگه زحمتی نیست،خازن 1میکروی داخل مدار چند ولت ظرفیتشه؟؟ الکترولیته یا پلی استر؟؟
      ** توی پروتئوس که زده 1میکروی 250ولت!!
      ولتاژ مدار که 5 هست،رله زیر 5 اگه بزارم جواب میده رله رو خراب نمیکنه؟؟؟

*** ممنون اگه جواب بدی،شب خوش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط imanclassic
        دیدم،نمیدونم چرا تشکر کلیدش نیست!!!!

چندتا سوال داشتم اگه زحمتی نیست،خازن 1میکروی داخل مدار چند ولت ظرفیتشه؟؟ الکترولیته یا پلی استر؟؟
        ** توی پروتئوس که زده 1میکروی 250ولت!!
        ولتاژ مدار که 5 هست،رله زیر 5 اگه بزارم جواب میده رله رو خراب نمیکنه؟؟؟

*** ممنون اگه جواب بدی،شب خوش
        خازن 1 میکرو 50 ولت خوبه
        رله هم باید 5 ولت باشه نه کمتر و نه بیشتر
        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

با سلام وتشکر از زحمات
          درمورد سیم های j8,j9,j11,j10,j15 اگه امکان داره توضیح بدید من j12 از رو برنامه فهمیدم که ماله بیزر میتونه باشه بعد j10 که مال ورودی منفی ای سی دیکدر هستش که در این حالت به هیچ جایی وصل نیست واینکه آیا مقدار قطعات صحیحه وهمچنین مشکل در pcb
          (با نهایت تشکر)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roobert
            با سلام وتشکر از زحمات
            درمورد سیم های j8,j9,j11,j10,j15 اگه امکان داره توضیح بدید من j12 از رو برنامه فهمیدم که ماله بیزر میتونه باشه بعد j10 که مال ورودی منفی ای سی دیکدر هستش که در این حالت به هیچ جایی وصل نیست واینکه آیا مقدار قطعات صحیحه وهمچنین مشکل در pcb
            (با نهایت تشکر)
            سلام
            دوست عزیز اگه تاپیک رو از اول میخوندی سوالی برات نمیموند.چون به همه سوالات قبلا پاسخ داده شده

j9j8j11j12j10 همگی مال یک قطعه است به نام چک آبی اگه قطعش رو تهیه کنی میبینی که دقیقا پایه هاش به همونجاها میخوره (چون پروتئوس این قطعه رو نداشت مجبور شدم از این j ها استفاده کنم
            مقادیر هم درسته
            pcb هم مشکلی نداره و هرکس ساخته بالاخره به جواب رسونده.
            درضمن J15 رو هم پیدا نکردم.بگو کجای نقشست تا بگم چیه.

دیدگاه

fبا عرض سلام وخسته نباشید
              من مدارو رو فیبر فایبر گلاس پیاده کردم مشکلی که واسم پیش اومد این بود که دروهله اول مدار خوب کار میکنه حتی میتونم پسورد هم تغییر بدم ول وقتی تماسو قطع کرده ودوباره میگیرم گوشیو بر نمیداره . مقادیر المانها به صورت زیرند:
              rt1=100- rt3=220k- rt2=10k-
              ترانزیستوهای زنگ هم
              pnp=a733-npn=c1815
              مشکل باید از mt8870 باشه چون عرض کردم به صورت تصادفی عمل میکنه
              واسه منم تماس ازطریق موبایل امکان پذیره -به تلفن خونه جواب نمیده
              ممنون ازلطف آقای کاخی وسایر دوستان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roobert
                fبا عرض سلام وخسته نباشید
                من مدارو رو فیبر فایبر گلاس پیاده کردم مشکلی که واسم پیش اومد این بود که دروهله اول مدار خوب کار میکنه حتی میتونم پسورد هم تغییر بدم ول وقتی تماسو قطع کرده ودوباره میگیرم گوشیو بر نمیداره . مقادیر المانها به صورت زیرند:
                rt1=100- rt3=220k- rt2=10k-
                ترانزیستوهای زنگ هم
                pnp=a733-npn=c1815
                مشکل باید از mt8870 باشه چون عرض کردم به صورت تصادفی عمل میکنه
                واسه منم تماس ازطریق موبایل امکان پذیره -به تلفن خونه جواب نمیده
                ممنون ازلطف آقای کاخی وسایر دوستان
                دوستانی که مدار رو ساختن اگه مشکل فوق برای اونها هم به وجود میاد و فقط یک بار گوشی رو بر میداره همینجا اعلام کنند تا ببینم اگر مشکل مربوط به برنامه منه اصلاحش کنم
                این مشکل(برنداشتن گوشی ) ربطی به MT8870 نداره و احتمالا مربوط به برنامه است.
                با تغییر و افزایش و حتی اتصال کوتاه خازن عدسی بین چوک و MT8870 و یا تغیر و کاهش مقاومت بعد از همین خازن عدسی دامنه ولتاژ رو افزایش بدین شاید مشکل تلفن ثابت حل بشه.(چون ورودی این ای سی از چک گرفته شده با تغییر این المانها برای آی سی مشکلی پیش نمیاد)

دیدگاه

با سلام وتشکر
                  مقاومت های بیس ترانزیستورها باید 10کیلو باشند؟
                  مدار کلا اشکال نداره پایه 5 میکرو هم هنگام زنگ خوردن دقیقا 0و در غیر 4.8ولت میباشد ضمنا ledرو هم وصل میکنم به دو سر همون rz4 به درستی خاموش و روشن میشه
                  ممنون از پاسختون :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roobert
                    با سلام وتشکر
                    مقاومت های بیس ترانزیستورها باید 10کیلو باشند؟
                    مدار کلا اشکال نداره پایه 5 میکرو هم هنگام زنگ خوردن دقیقا 0و در غیر 4.8ولت میباشد ضمنا ledرو هم وصل میکنم به دو سر همون rz4 به درستی خاموش و روشن میشه
                    ممنون از پاسختون :question:
                    خوب من که نگفتم مدار ایراد داره
                    من هم میگم احتمالا برنامه ایراد داره فقط میخواستم مطمعن بشم همین.
                    مقاومتها هم مقدارشون درسته.

دیدگاه

با سلام وخسته نباشیدشرمنده که مزاحم میشم
                      رفع ایراد شد منتها بعد از 4 بار زنگ گوشی رو بر میداره با تغییر زیر:
                      rz2=56k
                      من کلا از مدار تشخیص زنگش اینو میفهمم:خازن یک میکرو فاراد فقط ولتاژac رو عبور میده بعد مقاومت و خازن موازی شده در بیس ترانزیستور pnp از طریق یک ثابت زمانی مشخص شارژ و دشارژ میشه و ولتاژ منفی ترانزیستور pnp رو تامین میکنه .
                      این نظر خودمه.
                      به میکرو از طریق دوتا دستور شرطی برنامه نوشتید که که اگر دو بار پایه زنگ (پایه 5 میکرو ) 0 شد پرش کنه به زیر برنامه زنگ ست (خوب این حالت در مدار من پیش نیامد بعد4 بار اجرا شد)
                      ممنون از زحمات شما وفعالیت های سایر دوستان
                      چند پیشنهاد واسه دقیق تر شدن مدار
                      1-تاخیر در برنامه از طریق تایمرها باشه
                      2-همون پایه 5 میکرو میشه پایه وقفه یک میتوان ازش استفاده کرد (البته اگه مشکلی نباشه)
                      3-به جای رگولاتور 7805 میشه ازlm2576 استفاده کرد که هرچندتا رله باشه جریانشو بخوبی تامین میکنه
                      راستی اگه نوسان ساز میکرو خارجی با شه رو عملکردش چند درصد تاثیر داره
                      البته در محضر استادان قصد جسارت نباشه

دیدگاه

خوب مدار قسمت تشخیص زنگ رو تقریبا درست فهمیدید
                        اون مقاومت RZ2 برای اینه که خازن رو دشارژ کنه پس مقدارش فقط در سرعت دشارژ خازن تاثیر داره.
                        ولی برنامه رو اشتباه متوجه شدید
                        اون دوباری که پایه زنگ رو چک میکنه فقط به خاطرعمل debounce گیری هستش و میتونین یک بارش رو حذف کنید
                        تعداد زنگ رو باشرطی If A >= 4 Then چک میکنه پس باید همون چهاربار زنگ بخوره تا تلفن رو برداره
                        (با تغییر مقدار 4 تعداد زنگ تغییر میکنه)

دیدگاه

با سلام وخسته نباشید
                          میخواستم از لطفتون تشکر کنم با موبایل وتلفن خونه جواب گرفتم (pcb ش هم یکم خطوطو کلفتر کردم تمیز دراومده ) باز هم متشکر

دیدگاه

با سلام خدمت آقای حسنی
                            من خیلی دنبال این پروژه بودم.از این که زحمت کشیدید و این پروژه رو اینجا واسه دوستان گذاشتید ازتون واقعا تشکر میکنم.
                            فقط اگر لطف کنید و یه مقداری بنده رو توی ساخت این پروژه کمک کنید ممنون میشم.
                            اول اینکه لطف کنید مقدار ولتاژ خازن های مدار رو بفرمایید چقدره؟چون هیچکدام توی فایل پروتووس نوشته نشده است.
                            دوم اینکه این فایل pcb که گذاشتید رو باید برعکس کرد؟یا خودتون اینکارو انجام دادید؟واسه پرینت گرفتن و ساخت با روش اتو میخواستم.
                            در ضمن بعضی از جاهای pcb مثل اینکه مشکلاتی داره و قطع می باشند؟
                            با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohandes_elc90
                              با سلام خدمت آقای حسنی
                              من خیلی دنبال این پروژه بودم.از این که زحمت کشیدید و این پروژه رو اینجا واسه دوستان گذاشتید ازتون واقعا تشکر میکنم.
                              فقط اگر لطف کنید و یه مقداری بنده رو توی ساخت این پروژه کمک کنید ممنون میشم.
                              اول اینکه لطف کنید مقدار ولتاژ خازن های مدار رو بفرمایید چقدره؟چون هیچکدام توی فایل پروتووس نوشته نشده است.
                              دوم اینکه این فایل pcb که گذاشتید رو باید برعکس کرد؟یا خودتون اینکارو انجام دادید؟واسه پرینت گرفتن و ساخت با روش اتو میخواستم.
                              در ضمن بعضی از جاهای pcb مثل اینکه مشکلاتی داره و قطع می باشند؟
                              با تشکر
                              lولتاژخازنها بالای 12 بگیرید
                              نیازی به معکوس کردن نداره مستقیم پرینت بگیرید و اتو کنید.(با پروتئوس نیاز به بر عکس کردن وجود نداره )
                              نه چایی قطعی نداره ،مثلا کجا؟

دیدگاه

میشه یه لطفی هم بکنید بفرمایید چطور باید از این فایل پرینت بگیرم که فقط دقیقا خطوط چاپ بشن؟من با پروتووس تاحالا pcb نزدم و بلد نیستم چجوری باید این کارو انجام بدم.
                                یه بار فایل pcb رو تبدیل کردم به pdf ، ولی مثل اینکه برعکس شد pcb و توی اکثر خطوط هم بریدگی به وجود اومد.نمیدونم اشکال کار چیه ؟
                                چون من پرینتر ندارم که مستقیم چاپ کنم ، واسه همین میخوام تبدیل به عکس یا pdfاش کنم و بیرون پرینت بگیرم.لطفا اگر میشه بنده رو رهنمایی کنید.
                                با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X