اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

خنده داره آخه
    جای دوتا آی سی رو جابجا گذاشته بودم :rolleyes:
    ناگفته نماند شما هم خیلی کمک کردید :applause:
    حالا سوال اول
    چطوری میتونم یه میکروفن به این مدار اضافه کنم و مثل بقیه خروجی ها اونو فعال و غیر فعالش کنم و صدا رو دریافت کنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohandes_elc90
      خنده داره آخه
      جای دوتا آی سی رو جابجا گذاشته بودم :rolleyes:
      ناگفته نماند شما هم خیلی کمک کردید :applause:
      حالا سوال اول
      چطوری میتونم یه میکروفن به این مدار اضافه کنم و مثل بقیه خروجی ها اونو فعال و غیر فعالش کنم و صدا رو دریافت کنم ؟
      اگه یه عکس با کیفیت گذاشته بودی زودتر ایراد پیدا میشد!
      کاری نداره شما یک مدار میکروون خازنی بساز و خروجیش رو بده به یکی از همون رله ها و سر دیگه رله رو هم بده به یکی از پایه های کنار چوک همین.(سمتی که سه تا سر داره)
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

منظورتون رو از مدار میکروفن خازنی دقیقا متوجه نشدم آقای حسنی،میشه بیشتر توضیح بدید؟

دیدگاه

یعنی یه مدار پری آمپلی فایر بسازم و ورودیشو یه میکروفن خازنی بدم و خروجی مدار رو به یه سره رله و سر دیگه اون به یکی از پایه های کناری چوک آبی بدم ؟اینجوری با فعال کردن اون کانال صدا از طریق چوک روی خط تلفن انتقال داده میشه ؟
          چجوری میشه این مدارو روی خود بردتعبیه کرد که نیاز به این کار نباشه ؟

دیدگاه

منظورتون رو از مدار میکروفن خازنی دقیقا متوجه نشدم آقای حسنی،میشه بیشتر توضیح بدید؟
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18712.0

http://www.centralclubs.com/topic-t65402.html

یعنی یه مدار پری آمپلی فایر بسازم و ورودیشو یه میکروفن خازنی بدم و خروجی مدار رو به یه سره رله و سر دیگه اون به یکی از پایه های کناری چوک آبی بدم ؟اینجوری با فعال کردن اون کانال صدا از طریق چوک روی خط تلفن انتقال داده میشه ؟
            چجوری میشه این مدارو روی خود بردتعبیه کرد که نیاز به این کار نباشه ؟
            بله
            خوب باید پروتئوس بلد باشید کار کنید!
            پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

راستی آقای حسنی چرا led های مربوط به رله ها نورشون کمه؟خیلی کم نور هستند.
              به خاطر مقاومت 10k است ؟
              میتونم واسه زیاد تر شدن نور led ها مقاومت 1k بذارم ؟

دیدگاه

راستی آقای حسنی چرا led های مربوط به رله ها نورشون کمه؟خیلی کم نور هستند.
                به خاطر مقاومت 10k است ؟
                میتونم واسه زیاد تر شدن نور led ها مقاومت 1k بذارم ؟
                بله درستش همونه حتی میتونید 120 اهم یا کمتر بگذارید.اون 10k اگه خورده اشتباهه

دیدگاه

سلام بر دوست عزیزم .واقعا بهت تبریک می گم که اینقدر صبور هستی وجواب بچه ها رو میدی اخه من از اولین صفحه شروع کردم به خوندن و دیدم که شما چقد با حلم وصبوری جواب بچه ها رو دادید من به نمایندگی از دوستان تشکرمیکنم.من سعی میکنم از تجربیات دوستان که در صفحات قبل بود استفاده کنم و زیاد سوال نپرسم .تویکی از تاپیکهای قبا گفته بودید که (فقط رله 5 ولت)من چندتا رله دارم که 12 ولته .چرا نمی تونم از این رله 12ولتی استفاده کنم؟بخاطر تغذیه 12 ولت رله هست؟حتی اگر من ولتاز 12 ولت رله رو جدا تامین کنم بازم نمی تونم از رله 12 ولتی استفاده کنم ؟
                  یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                    سلام بر دوست عزیزم .واقعا بهت تبریک می گم که اینقدر صبور هستی وجواب بچه ها رو میدی اخه من از اولین صفحه شروع کردم به خوندن و دیدم که شما چقد با حلم وصبوری جواب بچه ها رو دادید من به نمایندگی از دوستان تشکرمیکنم.من سعی میکنم از تجربیات دوستان که در صفحات قبل بود استفاده کنم و زیاد سوال نپرسم .تویکی از تاپیکهای قبا گفته بودید که (فقط رله 5 ولت)من چندتا رله دارم که 12 ولته .چرا نمی تونم از این رله 12ولتی استفاده کنم؟بخاطر تغذیه 12 ولت رله هست؟حتی اگر من ولتاز 12 ولت رله رو جدا تامین کنم بازم نمی تونم از رله 12 ولتی استفاده کنم ؟
                    در ضمن به یکی از دوستان گفته بودید(ولتاژخازنها بالای 12 بگیرید)اینو من متوجه نشدم میشه یه خورده باز کنید؟
                    ودر اخر:من از پروگرامر معمولی STK200/300و بسکام استفاده میکنم .در بسکام چطور فیوز بیت ها رو تغییر بدم .اگر باعکس یا هرجور که خودتون صلاح میدونید راهنمایی کنید که متوجه بشم چون هنوز در بسکام فیوز بیت تغیر ندادم...قبلا از همکاری شما متشکرم.
                    سلام
                    خواهش میکنم کاری نمیکنم فقط دارم جواب محبت های دیگران رو میدم.
                    در مورد رله نمیوتونید از هیچ رله دیگری استفاده کنید (به دلیل دیود داخلی uln2803) مگر اینکه از یه ترانزیستور و یا uln2803 دیگه ای برای اینکار استفاده کنید.
                    خازنها هم به دلیل اینکه بیشتر در مدار تشخیص زنگ بکار رفتن گفتم ولتاژ بالای 12 چون ولتاژ خط تلفن بالاست.
                    تو بسکام تنظیم فیوزبیتها بسیار ساده تر از بقیه کامپایلر ها و پروگرمر هاست.
                    کافیه یک نگاه به صفحه تنظیم فیوزبیتها در نرم افزار بسکام بندازید تا متوجه بشید.ولی اگر بازم متوجه نشدید خودم کمکتون میکنم.

دیدگاه

با سلام خدمت آقای حسنی
                      یه سوال مهم داشتم.
                      میخواستم بدونم چجوری میشه توسط این مدار با آیفون درب ارتباط برقرار کرد؟یعنی اینکه مثلا ما بیرون از خونه باشیم و شخصی شستی ایفون رو فشار بده و ما متوجه این موضوع بشم و توسط این مدار از طریق آیفون باهاش صحبت کنیم .
                      به نظر شما چنین چیزی امکان پذیر هست ؟
                      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

دیدگاه

با سلام خدمت آقای حسنی
                        یه سوال مهم داشتم.
                        میخواستم بدونم چجوری میشه توسط این مدار با آیفون درب ارتباط برقرار کرد؟یعنی اینکه مثلا ما بیرون از خونه باشیم و شخصی شستی ایفون رو فشار بده و ما متوجه این موضوع بشم و توسط این مدار از طریق آیفون باهاش صحبت کنیم .
                        به نظر شما چنین چیزی امکان پذیر هست ؟
                        ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
                        امکان پذیر هست ولی به این مدار ربطی نداره یعنی شما یک مدار جدید و با قابلیتهای جدید میخواین نه این مدار رو

دیدگاه

مشکل حل شد :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

متشکرم .من مدارو بستم ومشکل در EEProm بود که حل شد :wow:

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
                              من این مدارو 2ماه پیش ساختم و جا داره از توضیحات بموقع آقای کاخکی تشکر کنم.و این اواخر بستمش رو آیفون خونه و دیگه کلیدو گذاشتم کنار و خیلی کییییفف میده!!
                              درضمن به همه دوستان سفارش میکنم مدارو بسازید هرچند مثل من مبتدی هستید و اینو بدونین که مدار جواب میده پس تو ساختش حوصله به خرج بدین.یا علی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosmas
                                با سلام خدمت دوستان
                                من این مدارو 2ماه پیش ساختم و جا داره از توضیحات بموقع آقای کاخکی تشکر کنم.و این اواخر بستمش رو آیفون خونه و دیگه کلیدو گذاشتم کنار و خیلی کییییفف میده!!
                                درضمن به همه دوستان سفارش میکنم مدارو بسازید هرچند مثل من مبتدی هستید و اینو بدونین که مدار جواب میده پس تو ساختش حوصله به خرج بدین.یا علی
                                وقتی قبض تلفنتون بیاد میبینی چقدر کیف میده!!!!شوخی میکنم از اینکه به بنده لطف دارید خیلی ممنونم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X