اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش امکانات انجمن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افزایش امکانات انجمن

اصلا چه معنی داره یکی بیاد تشکرش رو حذف کنه ! آقا بی خیال همینطوری فقط تشکر کنید فعلا ببینم کی به کیه اخه
    خوب ترجمه ها درست شدن ولی حذف ها نه! لطفا فعلا دیگه اینو نخواین فقط دیگه چک کنید ایراد دیگه ای نیست تا برین سر کارای بعدی
    I ❤️ ECA

دیدگاه

آقا دستتم درد نکنه،این رو که منم اولش گفتم :smile:
      فقط توو این تاپیک کلی پست اضافه هست(مخصوصا خود من کلی دارم ... ) ،اگه بشه یک ذره این پست رو سبک تر کنین تا چند مورد مفید که درخواست شده بود دیده بشه،مخصوصا اون تعیین نوع تاپیک که فکر کنم باحال بشه ..

دیدگاه

خوب والا خواستم پاک کنم دیدم نمیشه....نمیشه هر بحثی به نتیجه میرسه رو که پاک کرد !! البته حدود 20-30 تا پست رو پاک کردم ولی دیگه والا حوصله بقیش نشد.... :icon_razz:

یک جمع بندی از کارهایی که بیان شده و هنوز انجام نشده کردم که از این به بعد رو اینا کار کنیم.(فکرک نم این بهتر از پا کردنه)

1- تغییر شکلک ها
        2- قرار دادن برچسب.
        برچسب های پیشنهادی که هنوز تایید نشدن :
        --- سوال
        --- نکته آموزشی
        --- پروژه آماده
        --- آموزش
        --- درخواست همکاری

3-این جمله "اهدا امتیاز مثبت" زیرش خط کشیده بشه و با یه رنگ دیگه نوشته بشه تا توجه رو بیشتر جلب کنه

4- وقتی پاسخ می نوشتیم،اینجا چند تا دکمه بود که لینک رو تووش PASTE می کردیم،اما الان نیست
        البته فقط کمکی بود،بودنش بهتر بود ولی چیزی کم نشده ...

5- این لینک صفحات باید درست بشه.... الان مثلا 30 صحه داریم یکی نمیتونه بره صفحه 15 !!! 1....10 11 اینو باید درست کنم حال نمیده اینططوری

خوب من اینارو دیدم که باید روش بحث بشه اگر موضوعی یادم رفته لطفا بگین تا اضافه کنیم.
        I ❤️ ECA

دیدگاه

یک سوال....
          شما وقتی یک پست میزنید زیرش یک علامت میاد برا ادیت ....وقتی اونو میزنید میتونید ازش استفاده کنید یا هیچی باز نمیشه؟! قبلا میتونستین ؟ الانم میتونید؟
          I ❤️ ECA

دیدگاه

شبکه های اینترانت یه قابلیتی داشت که می شد پستهای جدید رو به صورت یه فایل دریافت کرد و پاسخ ها رو هم از طریق یه فایل ارسال کرد.میخواستم بدونم این شبکه های جدید با برنامه نویسی های جدید مثل اینجا این قابلیت رو میتونه داشته باشه یا خیر؟
            Growth for the sake of Growth is the idealogy of cancer cells

دیدگاه

منظور از ارسال و دریافت به چه صورت هست؟
              اگر سیستمی مثل خبرنامه یا RSS هست که در واقع تمام پست های تاپیک خاصی به اونجا ارسال بشه و قابل بازیابی از طریق RSS FEED باشه بله امکانش هست ولی مورد دیگر رو باید توضیح بدین تا متوجه بشم.
              I ❤️ ECA

دیدگاه

راستش چون مربوط به گذشته میشه جزئیاتش یادم نمیاد. اینطور بود که یه نرم افزار داشت که چند ورژن ایرانی هم داشت. بعد از اتصال به شبکه از طریق هایپر ترمینال میشد از شبکه درخواست موضوعات جدید گروههای مختلف رو داد.بعد یه فایل با پسوند خاص که یادم نمیاد چه بود دانلود میشد و با اون نرم افزار میشد مشاهده بشه.پاسخ ها هم که از طریق همون نرم افزار به صورت یه فایل پلود میشد.
                Growth for the sake of Growth is the idealogy of cancer cells

دیدگاه

نه همچین امکانی وجود نداره .
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

راستی،تقویم شمسی شد،منم با اطمینان سنم رو به شمسی نوشتم،ولی 648 سالمه :mrgreen: بهم میگن پیر شدی ولی خودم باورم نمی شد :mrgreen:

دیدگاه

نه تقویم شمسی نشد پر از باگ بود ! باید خودم برنامش رو بنویسم ولی بعدا الان اصلا نمیشه!
                      دوستان لطفا در مورد 5 موردی که گفتم صحبت کنید.
                      متشکر
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                        یک جمع بندی از کارهایی که بیان شده و هنوز انجام نشده کردم که از این به بعد رو اینا کار کنیم.(فکرک نم این بهتر از پا کردنه)

1- تغییر شکلک ها
                        2- قرار دادن برچسب.
                        برچسب های پیشنهادی که هنوز تایید نشدن :
                        --- سوال
                        --- نکته آموزشی
                        --- پروژه آماده
                        --- آموزش
                        --- درخواست همکاری

3-این جمله "اهدا امتیاز مثبت" زیرش خط کشیده بشه و با یه رنگ دیگه نوشته بشه تا توجه رو بیشتر جلب کنه

4- وقتی پاسخ می نوشتیم،اینجا چند تا دکمه بود که لینک رو تووش PASTE می کردیم،اما الان نیست
                        البته فقط کمکی بود،بودنش بهتر بود ولی چیزی کم نشده ...

5- این لینک صفحات باید درست بشه.... الان مثلا 30 صحه داریم یکی نمیتونه بره صفحه 15 !!! 1....10 11 اینو باید درست کنم حال نمیده اینططوری

خوب من اینارو دیدم که باید روش بحث بشه اگر موضوعی یادم رفته لطفا بگین تا اضافه کنیم.
                        1 و 4 -اینجا لینکی هست که اگه روو عکسهاش properties رو ببینین،لینک همه شکلکهای یاهو رو میشه پیدا کرد،مثلا برای شکلکهای مهم هم میشه اون لینکهای سریع رو در کنار اینها گزاشت ...آ‌:
                        http://help.yahoo.com/help/au/mesg/use/use-38.html
                        http://help.yahoo.com/help/us/mesg/use/use-44.html
                        اگه اضافه کردن اون لینکها کار زیادی نداره،بودنش فکر نکنم ضرری داشته باشه ...

2-طراحی آیکونه :smile: کار هنر مندهاست!!آ‌همیشه گفتم افتخارم اینه که به من خط کش و مداد بدین،آنچنان براتون منحنی بکشم که ... اما عنوانهاش قشنگه،تفاوت دومی و چهارمی هم بعد از راه اندازی خواهند دید و مورد اضافه تری هم به نظرم نمیاد فعلا ...

3-به خدا به نظرم هم تشکر هم امتیاز مثبت حذف شه :cry: ...

5- خیلی سخته!!!آ‌ چطور 30 عدد برای 30 صفحه نشون بدیم :cry:

دیدگاه

راستی،اگه بشه در کنار تشکر(که همون می شه گفت VOTE هستش!!) مثل بقیه جاها با چند ستاره 2 رنگ که میزان :
                          1-تشکر
                          2-امتیاز مثبت
                          داده شده رو نشون می دن،میزان اهمیت پست هم نشون داد،بد نبود ...

امیدوارم بقیه از این پست من یاد بگیرن لاقل هر نظری به ذهنشون رسید بگن،شاید از روی همین نظرها(که سخت هستن و شاید شدنی بودنش محال باشه) میشه لااقل تصمیم گیری هایی کرد که برای انجمن مفید باشه ...

دیدگاه

در واقع topics rank ؟
                            میدونید تغییرات کوچیک رو میتونم بدم ولی همچین مواردی رو معمولا دنبال یک مد میگردم و کاملش میکنم از اول یکی بشینه اینهمه رو طراحی کنه 2 سال طول میکشه ولی خوب شدنی هست. بررسی میکنم.
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام رفقا
                              آقا من دیروز هر چقدر سعی کردم وارد نتونستم بشم. این پستم کمی طومار میشه! :mrgreen:
                              اصلا چه معنی داره یکی بیاد تشکرش رو حذف کنه ! آقا بی خیال همینطوری فقط تشکر کنید فعلا ببینم کی به کیه اخه
                              خوب ترجمه ها درست شدن ولی حذف ها نه! لطفا فعلا دیگه اینو نخواین فقط دیگه چک کنید ایراد دیگه ای نیست تا برین سر کارای بعدی
                              راست میگه اصلاً چه معنی داره تشکر حذف بشه! اصلاً امیر جان اگه خاطرت باشه من خودم یکی از مخالفین امکان حذف پست توسط خود کاربر بودم.
                              حتی با پرروئی تمام امکان ویرایش پست رو هم اضافه میدونستم.( به یاد همون تاپیک : حرف مرد یکیه) :biggrin:
                              یه مشکل دیگه در جستجو بوجود اومده : وقتی از تولبار گزینه جستجو در گوگل رو میزنم صفحه گوگل باز میشه و در search box با فونت به هم ریخته یونانی نوشته و نتیجه ای هم نمیاد.
                              وقتی هم از جستجوی خود سایت استفاده میکنم یه صفحه میاد که توش نوشته " خطا در بانک اطلاعاتی" و میگه دوباره امتحان کنید اگر بازم مشکل بود به ادمین گزارش بدید که من هم الان دارم همین کارو میکنم.

من هنوز رو اون لیست تشکر مورد دارم. بابا حداقل اون کاراکتر های CRLF (همون اینتر) بین خطوط رو حذف کنید.

یک سوال....
                              شما وقتی یک پست میزنید زیرش یک علامت میاد برا ادیت ....وقتی اونو میزنید میتونید ازش استفاده کنید یا هیچی باز نمیشه؟! قبلا میتونستین ؟ الانم میتونید؟
                              این علامت دیگه نمیاد. قبلا می اومد کار هم میکرد.

دیدگاه

این علامت دیگه نمیاد. قبلا می اومد کار هم میکرد.
                                ببخشید..... میاد ولی کار نمیکنه. البته اینترنت ما یکمی ناخوشه و لی قبلاً که امتحان میکردم کار میکرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X