اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش امکانات انجمن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افزایش امکانات انجمن

آره فکر کنم الان دیگه کار نمیکنه .... خواستم یک کاری کنم یکی درست شد یکی خراب ! ببینم چه میشه

در مورد سرچ شما وقتی فارسی تو گوگل سرچ میکنید نمیاره ؟ مشکل از زبان سیستم شماست حتما کیبورد فارسی رو جتما درست نصب نکردین. ولی در مورد سرچ انجمن .... الان دیدمش! ببینم چی میشه انگار بعد از پدیت ....
    I ❤️ ECA

دیدگاه

خوب .. 2-3 شکلک جدید اضافه کردم.....همچنان به شکلک های یاهو نیاز دارین؟
      فکر کنم نصب اونهمه شکلک 1 ساعت وقت بگیره :biggrin: اگر باز هم نیاز هست بگین تا درست کنم.
      I ❤️ ECA

دیدگاه

:angry:
        این خیلی خوبه !!!آ‌خداست،من می خوام،تا الان بهش بارها نیاز داشتم،اما نبود،بزارین جای همه اونها الان چند باری بگم!!!آ‌،این پست رو هم خواستین بندازین توو اون پستهای بدرد نخور،ولی بزارین دلم خنک شه :mrgreen:
        :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

ولی از شوخی گزشته اگه کار 1 ساعت هم طول می کشه،بی خیال،ولی اگه کمتر از یک ساعت باشه،لینکی به اون یاهو ها که دادم بد نیست!!! اگرم نشد من که راه استفادشو بلدم به بعضی ها هم یاد می دم
        اما اصولا شاید خیلی هاش نیاز نشه

آخه می ترسم دعوا بشه
        اما اینها با حالن :

و چند تای دیگه ...
        ولی تا همین جاشم دستت درد نکنه

دیدگاه

خوب پس آیکون ها حلن ! (شاید شنبه یاهو رو نصب کردم الان اعصابم نمیکشه دیگه شرمنده)

خوب لطفا روی دسته بندی تاپیک ها (برچسب زدن) صحبت کنیم.
          جناب freedom.... (اشم شمارو من هنوز نمیدونم!!!) میشه کار درست کردن آیکون هارو به شما بدیم؟
          به نظر خودتون چه آیکون هایی میتونند مفید باشن؟ یعنی اصلا میشه مفهوم رو رسوند یا نه؟
          اندازشون 15*15 و حداکثر 20*20 باید باشه
          I ❤️ ECA

دیدگاه

راستی،اگه بشه آموزش دسته بندی داشته باشه خیلی خوبه،یعنی آموزش مبتدی،آموزش متوسط،آموزش پیشرفته ...

دیدگاه

3 سطحی کردن همیشه مشکل ساز میشه !
              من که الان دارم یک مبحثی میخون میام آموزش متوسط میزنم بعد 1 سال میام خندم میگیره !!!! میگم اینا چیه من نوشتم! واسه همین سطح بندی اونم 3 سطحی یکم ..... تو دسته بندی مقالات هم همین بحث مطرح بود که رد شد.
              I ❤️ ECA

دیدگاه

اگه اون بحث کرس های آموزشی رو نگاه کنین،توضیحی دادم که متوجه دلیل خواستم می شین... اما بازم نظر جمع ارجح تره ...

دیدگاه

درسته مطالعه کردم....نظر خوبه ولی ایدآل هست اگر بشه خوبه ولی اگر نشه ....
                  من هیچ مخالفتی ندارم میتونیم به طور موقت ( 2ماهه امتحان کنیم)
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

اگه بتونیم چند تا تاپیک رو بالا نگه داریم خیلی خوبه،مثلا دست راست فروم یک منوی دیگه اضافه کنیم و اونها رو اونجا داشته باشیم،یک تعدادش مثل قوانین انجمن،تاپیک معرفی اعضا و .. ثابت بمونه و چند تا هم متغیر باشه ...
                    مثلا من فکر کنم اگه یک تاپیک بزنیم و از همه بخوایم تخصص خودشون رو که می تونن تووش برای بعضی بحث ها به ما کمک کنن و همچنین چیزی که ضمینه علاقشون هست و می خوان یاد بگیرن رو معرفی کنن مفیده،اما یک جوری باید جلوی چشم بمونه تا همه نظر بدن ...

دیدگاه

خوب ما تاپیک مهم داریم دیگه! تاپیک رو مهم میکنیم تا دیگه پایین نیاد و بالا بمونه . اینطوری نمیشه؟ oo:
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

اخه اونها به ازای هر بخش هست،یعنی شخص باید وارد یک بخش بشه تا اونها رو ببینه،اما اگه جلوی چشم باشه به نظرم مفید تره،مثلا من وقتی فرصت زیادی ندارم ، به سایت میام و فقط 10 تاپیک آخر رو نگاه میکنم،یعنی چیزی که جلوی چشممه،باید برای خوندن همه قسمتها فرصت گزاشت،کاری که کمتر کسی می کنه ...
                        مثلا برام مهمه تاپیکی بزنم به همون موضوع که گفتم،اکثریت کاربرها الان به انجام چه کاری تمایل دارن و توو انجام کدومش می تونن همکاری کنن،ولی می دونم اگه الان بزنم،می شه مثل الگوریتم ژنتیک و ساعت سازی!!!!آ‌ :cry: ما برای دلون می نویسیم،2 نفری هم شاید اگه کار دیگه نداشته باشن میان نگاهکی می کنن میرن ...

لااقل کاشکه می شد یک بخش به اسم تاپیکها مهم ،یا مثلا آموزش ... یا نمی دونم ... بیخیال ... بگزریم ...

دیدگاه

میدونی .... :icon_razz:
                          میشه یک انجمن ساخت که تاپیک های مهم کل سایت رو اونجا بسازیم و لینک بدیم ولی نمیدونم چقدر جواب میده
                          یک کار دیگه هم میشه کرد که من رو بیچاره کنین بشینم یک صفحه بسازم توش مثلا یک لیست از تاپیک های مهم + مثلا 2-3 تا چیز دیگه ه میخواین از فروم رو بطور خودکار توش ایجاد نمایش بده که البته نمیدونم بتونم یا نه
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

راستش اگه 5% به بالا امید داشتم فایده داره،خواهش می کردم،اما بزارین آروم آروم به همین وضع پیش بریم،بیشتر احساس میکنم جای انجمن برای بحث،دفتر روزنامه باز کردیم!!!! مردم میان سری میزنن، میرن ...

من که دارم نا امید و سست می شم :sad:

دیدگاه

آخه چرا .... مثلا شما در مورد الگوریتم ژنتیک ....فکر میکنی چند نفر تو این انجمن از این موضوع سردرمیارن که حالا چند درصدشون علاقه داشته باشن ! خوب بعضی موارد طالب کمی داره که دلیلش نبود علم کافی در نظام آموزشی هست و خوب شرایط رو باید در نظر گرفت من که انتظار ندارم هر کی میاد بپره تو تاپیک بگه واااای چی کار کردی دستت درد نکنه! خوب انجمن های علمی رو نباید با انجمن های غیر علمی مقایسه کرد. تو خود edaboard هم که میری تو هر تاپیک فوقش 2-3 نفر جواب دادن و تمام ! راستش من اصلا بدبین نیستم البته شاید یک دلیلشم این باشه که تو این چند ماهه واقعا رشد خوبی کردیم و همچنان به اینده امیدوارم و حتی بیشتر از گذشته .
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                                بگه واااای چی کار کردی دستت درد نکنه!
                                دیگه توو اینکه من از این موضوع متنفرم شکی نیست!!!! ... بالای 80%پست هام بهش اشاره کردم که این فقط ... بگزریم :smile:

من واضحا گفتم از همکاری بقیه نا امدم،من نگفتم از انجمن ناامیدم،منظورم این بود که اون تاپیک کورس ها و ... که بیایم با همکاری هم کار انجام بدیم،همه از هم چیز یاد بگیریم، ناامیدم ...

نوشته اصلی توسط KhepeleSibilo
                                اما بزارین آروم آروم به همین وضع پیش بریم:
                                منظورم این بود که همین طوری فقط به سوال ها جواب بدیم :sad: ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X